Bobocei de sep-oct 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 15
abe spune:
am iesit si noi din barlog...adica de sub plapuma! 17 grade in living!!!! ce cafea sau pepsi??! dati un vin fiert, o tuica, ceva!!!
tzitziri si maria haraie si are o nara infundata (din care nu curge nimic). ma bucur ca ai scris despre asta, s-ar putea sa fie si la noi acelasi motiv, ca aveam in jur de 24 de grade in dormitor, uneori se faceau si 26. ce noroc ca nu am acum decat 19 maxim, o sa vad daca asta era cauza ![]()
nikolici si io-s iubitoare de caini da chiar sa mananc cu ei din aceeasi farurie...patul il impart da farfuria ba!!![]()
sper sa o faci pe soacra sa inteleaga...
lala77 spune:
Abe, noua ne-a dat medicul odata cand haraia Anna dar nu curgea nimic ,Sinupret (5 pic dim si 5 pic seara) si dupa 2 zile si-a dat drumul imediat. E secretolitic.
Nausica spune:
Nikolici, esti dementiala. mor de ris cind te citesc.
July, din cite-mi amintesc, ai luat si tu geaca argintie cu gluga, de la Mothercare. Spune-mi, te rog, nu te enerveaza elasticul acela de la mineca? Mi se pare extrem de greu de imbracat copilul, sau poate doar Ania isi tine mina raschirata cind o imbrac.
Manusi impermeabile noi avem la cosmonaut, tot de la Mothercare.
Ieri am iesit si noi la zapada, Ania a fost in delir. Statea numai in 4 labe. O mai ridicam din cind in cind, dar cind cadea raminea acolo, ii placea tare mult sa se joace cu miinile prin zapada. La un moment dat a cazut cu fata in zapada si s-a ridicat cu o mutra derutata, dar am sters-o si n-a zis nimic. Ce ma bucur ca-i place zapada!!! La anul incepem lectiile de ski, incetisor. Eu vreau si anul asa s-o iau cu noi la ski, la mine in rucsac, sa vedem daca reusim. De-abia astept!
kllemi spune:
neatza sunt super happy mi-au venit apreschiurile 
si sunt bune 
Aseara ptr. ca tati nu a fost acasa, am dormit amandoua in pat vreau sa zic ca nu sa mai trezit de asa multe ori, si nici nu a vrut sa manance
.....nu stiu ce sa cred, so simti singura in patutzu ei 
babymom DA vreau sa-mi dai reteta de budinca in care pui si miere
....saru-mana 
nikolici cunosc sentimentul cu cainii.....eu inainte ii iubeam extraordinar de mult si acum la fel....dar pina la copil, ca dupa aia nu mai raspund de mine ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
S-a incumetat careva sa iasa afara azi???Parca m-as duce pana la un market asa, tarandu o pe K dupa mine de gluga, pan vine sania...cred ca mosu iar s-a impotmolit la noi pe strada sau l-a halit haita din parcare?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
Nicole noi am iesit la sanius..am dat cateva ture cu sania ...am mai stat si prin curte...e cam frig..dar o ora acolo merge.
Radu chiar a stat cu manusile in maini
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
nikolici spune:
Deci vroiam sa ne imbracam si uite ce ne-a adus mosul
...mama sunt super incantata....fugimmmmm
http://family.webshots.com/photo/2095790790103956310OETIRO
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
JulyMorning spune:
Noi ne-am incumetat sa iesim. Burdusit bine copilul, pus ham si afaraaaa... Doar la plimbare, sa fac cumparaturi nu m-am incumetat. Si asa, dupa juma de ora de mers n-a mai vrut, se tot arunca pe burta si a trebuit sa o car in brate. Nu va spun ce misto e cu 10 kg in brate, plus cate or avea hainele, prin nameti. Am ajuns cu spatele arsice. Dar a fost frumos.
Daaaaaaar... frustrarea mea continua. Pentru ca e iarna si purtam caciula, nu ne vede nimeni cerceii si deci tot "vaaaaaai, ce baietel frumos!!" 

Mai avem si cosmonaut gri-argintiu, deci culoare de baiat, daaaaa?? Daca nu e roz, altceva nu e, domle!
Nausica Da, elasticul de geaca respectiva este "esceptional". Dupa ce am imbracat copilul de cateva ori cu niste urlete memorabile, am dus geaca la croitorie si am schimbat elasticul. Desi nu mai sta strans pe incheietura, tot o imbrac greu, dar macar nu mai urla asa.
Manusile de la cosmonaut ii sunt mici.... tre sa caut manusi 
Azi se duce TL sa ia copilului apreskiuri, abia astept.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+
kllemi spune:
bbbaaaaayyy.... am trimis copilu un pic pe afara cu sacra-miu, cu apreskiurile cele noi si vreau sa zic ca si cu astea iau inghetat picioarele, dar adevarul ca a avut o pereche subtire de dres......ce sa-i mai dau???
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
Neata!
Party: N-o sa ma enervez dar e adevarat ca petrecerea asta e aamandurora si cum avem drepturi si indatoriri egale (mai ales eu...)... Cred c-o sa-l las daca tine mortis sa mearga, momentan n-a adus in discutie subiecul. Dar, daca-si imagineaza ca poate sa zica in ultimul moment ca pleaca si el (ca ultimul adolescent) se inseala... daca face asa nu pleaca nicaieri. Putin curaj ca nu-s capcaun, doar scorpie
. Oricum maine dimienata il scot la scumparaturi in metro indiferent de nivelul troienelor, mi-au venit banii, vreau jucarii! Vedeti? eu spun ce vreau, numai el zice pe urma ca habar n-avea ca am zis
.
Revin pe masura ce mai citesc! SUnt -9 grade si as vrea s aies putin cu bebe macar pana la market sa luam cafea.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...