Bobocei de sep-oct 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 16
angelynna82 spune:
Nikolici offf, cata prostie e pe lumea asta... Eu am iesit afara de cateva ori pe ziua de azi, un drum la farmacie, doua la magazin plus adus lemne de cateva ori
, friggg rau, mi-a intrat si in oase brrr
Superba sania 
Lala am citit pe net informatii despre desitin dupa ce mi-ai spus tu
. A fost amuzant aseara...dupa ce i-am facut clisma Crina era putin ametita dar vorbea pe limba ei vrute si nevrute, a stat tare cuminte in patut si si-a baut lapticul 
Oana
ici si sa va treaca mucii. Pentru mine ar fi un Craciun minunat stiind ca e puiul meu sanatos 
Abe am io tuica
, bagam si putin piper 
Nausica tare scumpica Ania
niste poze cu ea in zapada 
Kllemi sa le poarte Amalia sanatoasa
, Crina doarme fff bine cu noi 
Cristina 
Eu am mancarea pe foc
, Crina s-a trezit dupa 2h si jumatate de somn, a halit repede ¾ de borcanel Nestle si iaurt Paula
(a hranit-o sor-mea, tot ea a si adormit-o...eu eram la farmacie), am ajutoare ![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
300 spune:
fetele care mai merg prin Ikea, va rog uitati-va si de canapeaua asta (IKEA PS) si cat mai costa, pe site la ei nu mai apare si de la customer care nu imi raspunde nimeni la mail.
Sau poate ati vazut pe udneva ceva asemanator ca si concept - am un spatiu de 168 latime si as vrea sa pun o canapea care se deschide in lungime in locului patului. Sufar de lipsa de spatiu in dormitor.
Am gasit una pe okazii dar sotul meu nu vrea sa ia acum din diverse morive care pe mine ma fac sa ma urc pe pereti asa ca mai prospectez piata ce naiba sa fac?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Babymom deconetceaza tastatura sau daca ai laptop treb sa il tii stins doua zile ca sa se usuce sa nu faca scurtt. APoi desfacut, curatat... sper ca nu e prea tarziu, acum am citit postul tau!
Ramona,
b de la bebe, blog...
300 spune:
Ange, aoleo, sper ca sunteti mai bine acum! Doamne cat de rau s-au adunat toate! Incearca si ceva pentru imunizare - nu stiu daca se face in paralel cu tratamentul pentru boala.
Laureta scote bateria mobilului si lasa-l undeva la uscat, nu te grabi sa pui la loc bateria. Poate ai noroc si nu s-a ars display-ul... mobilul meu se mufeaza greu la incarcator - i se oxideaza lamelele la cat il baleste asta mica. Noroc ca tati e priceput si ne scoate din necaz de fiecare data, altfel cred ca as fi scumparat vreo 2 telefoane pana acum.
Lumi avea laptopul bolnav rau, cineva i-a gaurit ecranul, sper ca s-a rezolvat intre timp.
Ramona,
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
niko super tare sania, ai vazut ca mosu a reusit sa ajunga si pe strada voastra
....sa ne spui daca ia placut lui K la plimbare cu sania 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
_irina_ spune:
si de la noi.
Nu mai apuc sa scriu mare lucru, mi s-a pus pata sa ma mut azi si sa nu o mai aman, poveste lunga, pe scurt ne mutam la mama si in functie de cum evolueaza relatia mea cu ai mei mai vede in primavara dupa dezghet ce se intampla.
Sa va zic ciudatenia ciudateniilor, dupa vre-o 4 luni de cand a secat izvorul de la tzitzi, ajutata fiind de Deea care nu a mai supt, aseara se baga cu nasul sub tricou sa suga. Am intepenit, stiu clar ca nu mai e laptic, dar nu stiu ce cauta acolo... confort, liniste...?
angelynna82 spune:
July si noi ieri ce-am chinuit...carutul nu mai merge pe vremea asta asa ca o ducem in brate 
Kllemi niste sosete in plus sau un dres mai grosut 
300 la fel face si al meu..degeaba vb ca el oricum nu ma aude 
Septilinul se da chiar daca e sub tratament cu antibiotic sau alte medicamente 
Crina mea mi-a zapacit telefonul de cat la balosit....il curat apoi il prinde ea cumva si tot asa 
Irina cauta si ea putin rasfat ![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
dyanira spune:
Salutare!!!!!
Nu am apucat sa citesc azi nimic din motiv ... de curatenie
dar vreau mai intai sa pun o intrebare
CE GATITI DE CARCIUN?????
Astept raspunsuri si idei mai ales ca avem printre noi bucatarese tare bune, apropo Feli pe unde esti????(poate ai scris azi si nu am vazut)
Culc piticu citesc din urma si revin.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Dya, noi mergem ca in fiecare an la masa de Craciun la soacra, dar uite www.culinar.ro/forum/categorie/5/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/" target="_blank"> aici de unde te poti inspira.Daca o sa cauti pe mai multe pagini gasesti idei intregi de meniuri din anii trecuti de Craciun.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
piolica spune:
Hello, hello,
moama, ce nebunie e cu saniutele. Si aici a nins, insa nu s-a asezat. Va trebui sa mergem sus pe coline ca sa ne dam cu saniuta, dar cum saniuta nu avem, basca e super frig, mai bine stam in casa la caldurica.
va trimit niste glumite haioase.
O tanara se adreseaza vanzatoarei de la un magazin de cosmetice:
- As dori ca barbatul meu sa imi acorde mai multa atentie. Aveti cumva un parfum care miroase ca un computer?..
Suna la usa . Tipul deschide usa . La intrare o moarte mica, asa, cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru.
- Vai, Doamne, vaaaai!
- Stai lejer, am venit dupa hamster!...
Dracu' isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta. Si o cauta, si o cauta... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu:
- Doamne, ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut.
- Du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda; cea care nu se va uita in ea, pe aia sa o iei de nevasta.
Zis si facut. Pune Dracu' oglinda si se insoara.
MORALA 1 (pt barbati): "Baieti, nu mai cautati femei cuminti, ca una a fost, si a luat-o dracu'."
MORALA 2 (pt femei): "Fetelor nu mai fiti cuminti, ca va ia dracu'.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)