Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario, Simonette si Alexutzzza, merci pt gandurile bune pt sot. De fapt aseara pe la 22 a iesit in curte ca sa spele pensulele de vopsea (muncise pana tarziu in camera) si apoi a facut un tur sa vada daca a inchis peste tot. La intoarcere langa pompa deja inghetase si nu si-a dat seama si a alunecat. Si cum avea galeata cu pensle in mana nu a avut cum sa se opreasca. Saracul a cazut asa de rau, cu mana dreapta sub el. Incepuse sa se umfle dar nu a vrut sa merga la spital asa ca i-am pus o crema, o banda elastica si am mers la culcare. Dupa ce am adormit cu greu pe la 1 ne-am trezit ca il durea foarte tare, nu-si gasea nicicum pozitia si se umflase si mai mult. Asa ca mi-am luat sotul sub brat, am scos masina si am plecat la urgenta. Era un ger afara, lucea soseaua si el nu prea vroia ca de, "nevasta e gravida si unde sa conduca ea in mijlocul noptii" Dar in ciuda protestelor lui am fost la urgenta, i-au facut radiografie si au zis ca nu e rupta ci numai o entorsa urata insa l-au pus in ghips pt cel putin o zece zile. Si bineinteles ca nu poate face mai nimic saracul, nici conduce Daca ne-ar vedea cineva.... parca suntem doi handi. Bine ca nu e mai rau saracul. Imi e asa de mila de el.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

vi4i nu pot sa iti zic decat ca eu stiu ce insemna sa stai langa un om care bea .. Am stat cu un asemenea specimen 7 ani ..DEGEABA am incercat sa-l fac sa inteleaga ca nu e bn .. ca isi face rau .. am incercat sa-i vb si frumos si urat si DEGEABA !!!! Daca asa e el nu se va schimba NICIODATA .. Tu nu meriti asa ceva indiferent ca esti sau nu insarcinata .. Eu am avut parte si de batai sper ca la tine sa nu se fi ajuns pana aici ... Esti superba si ai o viata inainte ... Te rog nu te complace asa si crede-ma ca daca l-as cunoaste pe tatal tau eu l-as suna !!!! Uita-te ce fete puternice avem printre noi .. cris.mario, elefantica ... ele au reusit ... Stiu ca il iubesti .. asa ziceam si eu .. si la ce mi-a folosit .. ca ajunsesem o leguma .. traiam numai prin el si pt el ... si??? Nu rezolvi nimic .. mai ales acum ca trebuie sa fii puternica pt bebe tau ca ai problemele pe care le ai ... Bebe nu are nici o vina ... Trebuie sa fii linistita pt el .. Iar sotului tau sa-i fie rusine ca vb asa despre tine si cu tine !!!!
Noi suntem aici alaturi de tine si orice decizie ai luat sper din tot sufletul sa fie in favoarea ta si a bebelului tau .. Ai maaare grija de tine

31+ Yannis Andrei

Poze

nu nu nu nu nu m-a atins cu nici un deget si sunt convinsa ca nu a va face nicioadata!!! sotul e o bucata din painea lui Dumnezeu si nu ar indrazni sa-mi faca rau!!! desi el nu realizeaza ca si o vorba urata doare!!!! nu vine beat acasa dar cand bea isi mai pierde din ratiune si atunci intru eu in piesaj cu comentariile si asa se incepe toata gafa!!!!
si sper si eu ca vorbele sunt doar vorbe si ca nu simte nimic din ce a zis aseara la tel.

cred ca BEA are dreptate si daca am sa atrag mai putina atentie la acest minus poate va trece sper eu.... daca nu vad ce fac, ca nus nebuna la asa o varsta sa-mi distrug viata langa o persoana care are asa un viciu,chiar daca e un sot practic ideal!!!!

fetelor un mare MULTUMESC ca sunteti alaturi si ca ati venit atat de repede cu o vorba buna!!!!! sunteti minunate!!!!!

31+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

avand in vedere mesajele de la andre_lina si simonette, chiar cu Nico atarnat de tzitzi non-stop, rugam si celelalte proaspete mamici, larisel, lillyka, (si micki cand o veni acasa) sa mai intre pe la noi macar sa stim ca sunt ok, sa puna o poza cu bebeii frumosi, ca sa incepem si noi galeria noastra foto...

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Vi4i te rog doar sa nu te mai invinovatesti atat !!! Nu cred ca vrei sa stii ce figuri fac eu acasa de cand sunt gravi .. Pana la urma ma rasfat si eu un pic nu??? Si sunt convinsa ca nu sunt singura .. Ar trebui macar astea 9 luni sa "ne suporte" si ei un pic nu??? Sper sa mearga ce a zis Bea desi la mine nu a mers nimic .. Ai mare grija de tine si nu te stresa te roog

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

Vi4i, exista ceva care se cheama "tratamentul tacerii" ... e o metoda fff eficienta pt indreptat sotii buni care o mai iau pe aratura din cand in cand ... nu presupune o tacere totala ci o retragere in sine ( stiu ca e greu de pus in practica, nici mie nu prea imi iese din cauza ca nu am rabdare suficienta), dar am vazut adevarate maestre in actiune (una e chiar sora mea): dupa cateva zile de retragere strategica, fara comentarii de niciun fel, doar cu raspunsuri succinte cand e neaparat necesar - sotii recalcitranti se transforma in mielusei ...

35+ cu
a mai ramas o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana

cris....si eu st curioasa sa vad bebeii

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Fetele noi, bine ati venit la odisee, sarcina usoara si pana la termen si bebei cumintei.

Alexutzzza, imi pare rau ca te-ai certat cu sotul. Asa cum zic si fetele, trec si ei prin momente mai aiurea cu sarcina. Nu stiu cum sa reactioneze, nu controleaza nimic. Ai rabdare ca sunt sigura ca in seara asta va veni sa-si ceara scuze.

Vi4i, la tine nu stiu ce sa zic. Situatia pare destul de complicata dar in nici un caz nu este vina ta. Curaj scumpa mea, mai ales ca esti singura si departe de familie. Nu te mai supara, gandeste-te ca singurele persoane pt care trebuie sa-ti faci griji e puiul mic si tu. Mult curaj

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

vi4i, ca bine le-a zis cris.dogarel. cam asta zic si eu.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

va pupacesc, ca desi cu doua calculatoare, netul e unul si mi-a venit concurentul. noapte buna, cu somn linistit!

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

SUNTETI CELE MAI DULCI BURTICI, SUNTETI MINUNATE!

MERCI MULT DE VORBELE BUNE!
Noi am dormit un pic ca sa nu mai fim asa amarati. Asa cum si Cris Dogarel a observat f bine asta sunt eu, ma agit prea mult si ma consum ptr orice prostie si asta face rau celor din jur care de regula se agita la chestii grave, Eu asa....reactionez eu eu ma agit eu ma consum mie imi trece, prietenii vechi deja s-au obisnuit sa ma vada facand galagie ptr nimic, mereu cand vin plangandu-ma de una alta, taie in primul rand toate cele povestite la cel putin jumate si apoi ma iau practic da ok deci care sunt elementele? pai astea sunt colutiile hai gata lasa-ne nu ne mai innebuni dar sotu si parintii care ma iubesc mult se pare ca reactioneaza rau la crizele meu de consum si se streseaza si ei si ....na mai "refuleaza" si sotu, e calm cat poate da la un moment dat probabil nu mai rezista sa ma vada agitandu-ma si refuzand toate solutiile oferite de el doar de dragu de a ma agita in continuare
... mie cumva agitatu asta imi face bine, adica...asa am invatat eu sa fac lucrurile, cu zgomot, cumva cred ca eu descarc energia negativa in jur si ies basma curata, dar altii... so sorry fetele daca mai scap si pe aici din energie

34+ Yannis

Mergi la inceput