Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Am pus ceva poze pe mailul comun, daca vreti sa le vedeti.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Iuhuu!!!

Raportez bebe zapacit: nu doarme deloc noaptea, si doarme cate 6 ore legate ziua!!!

Deci noaptea albaaaaaaaaaaa si ochi impaienjeniti (cred ca asa se zice) si zi la fel de alba, cu 2 ore atipit dimineata, si incercat nani pe la 17.00 dar parca nu ma ia somnul si tresar la primul scancent.

Vad ca e linistit si acum, desi ieri parca incepea spectacolul pe la ora asta... sunt pregatita pentru orice si cu fiecare doza de infacol ma rog sa isi faca o data efectul!!

Dupa 17 zile de cand sunt mama, TRAIESC, cred ca ma tin in viata elevitul, calciul si fierul, altfel nu imi explic...
Cand ma gandeam inainte la nopti nedormite nu stiam ce vb,,, ca nu-s nopti nedormite... sunt atipeli si treziri de nu stii daca ai dormit o ora sau 2 minute, insa toate astea le faci cu dragoste maxima, cu drag si rabdare... si nici plansetul nu iti pare a fi tare sau deranjant, caci e plansetul puiului tau si in cel mai rau caz iti rupe inima, in nici un caz nu te enerveaza.

Pe langa nopti, plansete.. colici.. un ochisor care curge... in rest toate sunt super, Tudor ia in greutate, lapte este din belsug, el papa ff bine, sunt f multumita si daca la noapte apuc sa dorm o ora... sunt cea mai fericita!!

Maine fac bradutul si punem poze!! De anul asta sunt Mos Craciun, ce onoare!!!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

andre-lina.......ce frumos zici tu akl...esti o mamica curajoasa si model

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

am pus poze cu mine si bradul(aviz Bea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

feteleeeeeeee... pai asa ne-am inteles?
va lasa omul o zi singure, si uite ce faceti voi...
ca sa spun ce am de spus, in ordinea de pe tricou...

FELICITARI MICKY_MICA!
sa fii sanatoasa, pui drag si scump, sa te bucuri din plin de bebelusul tau pt care ai luptat ca o mama eroina, atatea luni! cum spuneau si fetele, JOS PALARIA! in fata ta... sa ai parte de cel mai cuminte si mai papacios si sanatos bebe, draga mea! sa iti aduca Mosul numai liniste si bucurie in suflet, si sa aveti un Craciun in 3 perfect!

vi4i, si restul fetelor, cu "probleme de consoarta"... nu ma pricep sa dau sfaturi, pt ca am parte de un sot perfect (nu stiu daca neaparat e, dar eu asa il vad... si cand mi se pare ca ceva "scartaie", inchid ochii si ii deschid cand... se rezolva), dar... eu am invatat un lucru: oamenii de langa noi sunt oameni si ei. certuri, probleme, discutii, suparari, are toata lumea. atata timp cat nu se ajunge la jignire sau, Doamne Fereste, la violenta, toate sunt trecatoare. in prima mea zi de femeie maritata, sotul mi-a zis ca atunci cand bea si el un pahar de bere (si ca sa intelegeti cu ce "bautor" impart eu viata... bea cam 25 de beri si un pahar de vin, adunate intr-un AN, fara sa exagerez) sa il las in pace, si sa nu comentez prea mult orice ar spune. am 5 ani, de cand, daca "cumva, ceva", atunci, orice ar fi, astept pana a doua zi ca sa spun. si... functioneaza. referitor la ce se spune la suparare... se spun multe. si eu le spun, si toata lumea. atunci, nu mai judeci normal. am invatat sa imi cer scuze daca trebuie si sunt vinovata, sau sa iert, daca mi s-a gresit fara intentie. repet, nu sunt indreptatita sa dau sfaturi. pot doar sa spun ca toata lumea, buna sau rea, merita a doua sansa, dupa ce furtuna s-a linistit. ce urmeaza dupa a doua sansa, depinde doar de cel care a beneficiat de ea. ca sa merg si pe reversul medaliei, nici femeile-martir nu au avut niciodata de castigat, si nu ridica nimeni statui, asa ca... intelegeti voi!

SIMO... M-AI CUCERIT!
super mama, super copil... meriti aplauze! si multe

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am pus poze cu mine si bradul(aviz Bea)

esti un pui galben si pufos

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Simonette, andre_lina ...sunteti nishte mamici extraordinare ...JOS PALARIA !!! ...asa vreau sa sune si postarile mele dupa ce o sa nasc

Elena, 33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

nu se indura nimeni sa faca cap nou?
ca eu sunt zuza si nu ma pricep, si nu pot sa vb de una singura aici, pana umplu 30 de pagini...
va roooog...

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Plateea nici eu nu ma pricep ......si astept pe aici dupa capitol nou

Elena, 33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput