Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Alexutzzza sa treaca supararile ... decenuela a zis foarte bine ce a zis ...cat despre sot ...se pare ca e ceva in aer ... si oricum pana acum s-a comportat exemplar ...poate are si el o perioada mai proasta

Elena, 33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

vi4i nu pot sa iti zic decat ca eu stiu ce insemna sa stai langa un om care bea .. Am stat cu un asemenea specimen 7 ani ..DEGEABA am incercat sa-l fac sa inteleaga ca nu e bn .. ca isi face rau .. am incercat sa-i vb si frumos si urat si DEGEABA !!!! Daca asa e el nu se va schimba NICIODATA .. Tu nu meriti asa ceva indiferent ca esti sau nu insarcinata .. Eu am avut parte si de batai sper ca la tine sa nu se fi ajuns pana aici ... Esti superba si ai o viata inainte ... Te rog nu te complace asa si crede-ma ca daca l-as cunoaste pe tatal tau eu l-as suna !!!! Uita-te ce fete puternice avem printre noi .. cris.mario, elefantica ... ele au reusit ... Stiu ca il iubesti .. asa ziceam si eu .. si la ce mi-a folosit .. ca ajunsesem o leguma .. traiam numai prin el si pt el ... si??? Nu rezolvi nimic .. mai ales acum ca trebuie sa fii puternica pt bebe tau ca ai problemele pe care le ai ... Bebe nu are nici o vina ... Trebuie sa fii linistita pt el .. Iar sotului tau sa-i fie rusine ca vb asa despre tine si cu tine !!!!
Noi suntem aici alaturi de tine si orice decizie ai luat sper din tot sufletul sa fie in favoarea ta si a bebelului tau .. Ai maaare grija de tine

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

daca imi ramane si acum epidurala, o donez fetelor!

nikole, daaa, a mai trecut durerea, e suportabil acum.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vivi...off...ce povestesti tu akl..parca vb de mn la prima sarcina cu primul sotIDEM......eu sper sa-i treaca,sa fie de moment si sa fiti in continuare...te pup si incearca sa nu mai pui la suflet ca ii faci rau lui bebe(stiu ca este greu sa te abtii)
uite de la mn multe si multi

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Vi4i imi pare tare rau de suprarile cu sotul. Si mai esti si acolo deepart de i tai, de prieteni...Dar eu zic sa mai ai rabdare, sa se nasca bebe, sa intre lucrurile intr-o oarecare normalitate si sa vezi atunci daca mai bea si daca-si schimba atitudinea fata d tine.
Acum o fi si el strest, ingrijorat cu problemele pe care le-ai avut tu in sarcina, intai cu placenta, acum cu colestaza. Incearca sa nu-l mai bati la cap (stiu ca e greu, ca si eu imi impun sa nu fac, dar ma mai scap), concentreaza-te pe tine si pe bebe. Ai sa vezi dupa ce nasti cum se comporta si ai sa vezi actunci ce trebuie sa faci.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 36+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

vi4i.................
sorrrrrrrryyyyyyyy pentru ceea ce ai auzit..............

nu stiu cum sunt ai vostri barbati, dar al meu, din ce ii interzic ceva, cu ata mai mult o face...la fel era si acum 8-9 ani, cand bea, dar nu mult.......dar eu nu vraoiam nici sa guste., tot timpul ma certam cu el.......faceam diferite faze..ca nu ii dadeam pupic......ca lui nu ii placea ca io sa fumez, si daca el bea o bere eu fumam o tigara de ciuda, ca nu am fumat in viata mea un pachet de tigari...........

si ui asa am ajuns si noi cine stie unde, cand intr-o zi mi-a spus, ca nu vad? is oarba? nu observ, ca din ce i interzic, el cu atata face mai si mai...................

si la un moment dat.,......am zis ca tac................tac frate si ii mia dau si eu sa bea,...ce naiba?
m-am abtinut sa imi tin respiratia cand il saturam cand bea.........

dar nu pot sa zic ca mi-a venit beat acasa.............sau sa imi faca scandal..............sau sa ma bata sau asa..................

si............

asa am ajuns ca .......nu mai vroia dragu de el bautura...................na fir-ar sa fie..............ce bine functioneste tactica inversa.............

acu..iara..........na saracu nici sex.......nic nik, mai bea cate un pahar de vin.......nu zilnic, da de 2-3 ori/sapt.....sau o juma de bere...............
dar nu zic nimic, ca sti ca din ce as zice, tot la fel ar face, si apoi macar atata merita si el..................

nu stiu ce sa zic..................

ce sfat sa iti dau...........
habar nu am.............
dar incearca sa il lasi si tu o vre,e..sa nu plangi ca numai ii faci rau copiluli mai ales ca esti si tu cum esti............
si.........in rest aplica tactica..

iar pana sa nasti...mai e un pic, iar cred ca timpul isi va spune cuvantul, iar daca nu esti sigura de sentimentele lui........................
iara nu stiu ce sa faci.................

sper sa fiti bine
si sa se intoarca roata sa nu fiti certati................
in rest.............

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

fraaate, ce se intampla cu grecii nostri?? incep sa scape mizerii de sub calul troian? pai au luat cele mai faine fete din odiseea asta, Vi4i, respectiv alexutzza, si harnicutze, cu mancarica gata la timp, calca boxeri si prosoape, ce sa mai, bune de pus la rana si ei sunt...satui???
eu stiu ca si tatzii sunt frustrati, sensibili si suparaciosi in sarcina, dar asta nu inseamna ca au dreptul sa ne depaseasca pe noi in pofte, draci si plangeri; pot sa-si verse oful la prieteni, parinti sau linia fierbinte, dar sa ne lase pe noi nestresate, macar de dragul lui bebe si din respect pentru noi.....

Vi4i, eu sunt genul mai direct (se vede), asa ca nu stau f bine la capitolul compromisuri (neaparat necesare intr-o casnicie),insa pot sa-mi dau seama, zic eu, cand compromisurile sunt prea multe sau prea...dintr-o singura parte. ma refer aici in special la "jigniri si vorbe urate, cum le zici tu. una e cearta, spusul ofului, comentarii din cand in cand si alta...shitul ala de care zici.copilul tau are nevoie de o familie armonioasa, unde excesele dauneaza (alcool, certuri). tu esti cea de care depinde ca el sa aiba asta si o sa-ti dai singura seama daca "se poate si asa" sau dimpotriva, "asa nu se mai poate". suntem alaturi de tine, scrie-ne

alexutzza, stii f bine ca aici nimeni nu e considerat "purcelus neprietenos". bine, unele suntem "purcelushe", dar tu ai scapat dn categoria asta.pui prea mult suflet in ..totul, de la mothercare (mai mult aleasa de sotz, inteleg...)pana la PFA, salariu, calcat, apa lipsa, curatenie, papica si toate cele ce tin de sarcina. esti o femeie normala, chiar daca speciala pentru cine te cunoaste, insa nu esti wonederwoman sa le faci sau sa le stii pe toate. asa ca nu te mai chinui; stii ca marimea si numarul dezamagirilor sunt direct proportionale cu marimea si numarul ashteptarilor....sotul tau te iubeshte, face multe din grija, desi uneori asta nu se potriveste neaparat cu ce ai avea tu nevoie. insa daca le iei ca pe chestii trecatoare si nu chestii de fond, nu te vor afetcta asa de tare.multi pupici

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

vi4i, eu sunt destul de drastica la chestiile astea, de aia de obicei nu ma bag. nu e normal sa se poarte asa cu tine indiferent de motiv. iar eu nu gasesc nicio scuza in stresul sarcinii, ca vine bb etc. DAR ai rabdare si vezi cum se comporta in continuare. as zice si eu ca tana, stai sa se nasca bb, sa intre lucrurile intr-o normalitate...problema e cu declaratul copilului in caz de doamne fereste, sa iti faca figuri dupa aia. fii puternica!!!! e viata ta! nu trebuie sa iei decizii pripite, dar nici sa te complaci! nicio femeie nu merita asemenea atitudini si comportamente! capul sus acum si ai grija de bb. el e prioritar acum si apoi ezi tu si cu monsieur

sunt fete care au trecut prin asta si iti pot da sfaturi bune

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Simonette, ce frumos povestesti despre bebe Nicholas. E asa cumintel si mancacios Ce ma bucur Abia astept sa-l am si eu pe Arthur la san si sa-l vad cum papa. Politica clinicii e cam aceeasi: alaptat la cererea lui bebe si cat vrea el.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

simonette, o fi si spitalul de nota 10, o fi si de la sistemul sanitar "pro-bebe", o fi si de la cum e firea ta, dar asa cuvinte senine imediat dupa nastere nu am mai citit de mult...o sa il salvez sa il citesc cand m-o apuca depresia postpartum, ca sa imi reamintesc ce e important.

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput