Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 18
al3csa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
ba se gaseste am luat io din farmacia din real...in jur la 30 ron..mi s-a parut scump..un mini tubuletz....da...o face minuni...:) 35+ LUCA |
Face !! Mi-a spus o prietena ca e de ajuns sa iei un pic pe deget si sa dai .. cica atunci cand ajunge in contact cu piele se topeste zici ca e ulei .. Si e fff bun ! .. Bn ca se fabrica .. cred ca in we ma duc si eu sa-mi cumpar.
31+
Yannis AndreiPoze
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Pai eu am acasa si niste chiloti cu talie ff inalta si ff stransi sus .. De fapt sunt un fel de pantalonasi scurti .. Nu stiu cum sa-ti explic .. am sa le fac o poza si am sa-i pun la semnatura .. diseara cand ajung acasa .. Sunt f misto .. 31+ Yannis AndreiPoze |
mi-am luat si eu din gima..un fel de chiloti..cum zici tu ca niste pantaloni scurti...dar sus sunt f inalti si au partea aia elasticizata..vreo 20 ron....acu mi-am luat la ghici dar daca or fi buni mai imi iau
35+
LUCA
Vi4i spune:
hai ca ma plang si eu ca nu am la cine 

ca daca ma apuc de povestit la parinti,parca il vad pe tata cum vine cu primul avion din Chisinau,imi face bagajul si ma ia acasa

deci numai aici imi pot spune amarul

pana de curand adica pana sa raman
puteam descrie relatia mea cu iubi,o relatie frumoasa,plina de dragoste si multe vise impreuna!!!! innainte de a afla ca am ramas
am avut si noi asa o cearta foarte urata cu despartire cu tot,dar am venit eu alergand innapoi cu coada intre picoare ca na il iubesc si nu concep eu viata fara el

si tot rece era cu mine,desi amandoi gresisem
peste 2 zile am aflat ca am bebe in burtica si de atunci suntem impreuna de parca nimic nu sa intamplat!!!! am facut si noi repejor o cununie civila desi eu nu am vrut de la inceput ca nu vreau sa faca pasul asta doar din cauza ca am ramas insarcinata!!!!
parca totul bine si frumos,nu ma pot plange ca se poarta urat cu mine sau nu are grija de mine,e totul practic perfect,si cel mai grav nu stiu daca o face din dragoste sau doar ca se simte obligat!!!! acum o saptamna si ceva am avut o cearta urata![]()
![]()
si ieri iar o cearta urata!!!! de ceva timp adica de vreo cateva luni cam ii place sa bea mai mult de un pahar de vin pe zi(stiu de cand l-am cunoscut ca ii place sa mai bea din cand in cand) dar acum imi pare ca a cam luat-o razna cu alcoolul in fiecare zi!!!
si eu normal ca incep sa-mi fac griji si PROASTA de mine am facut niste comentarii pe tema asta si i-am zis in fata ca nu e normal sa bea atat de des si ca imi e frica sa nu faca dependenta!!!!

si asa s-a inceput cearta!!
urat,urat de tot!!!! si a vorbit urat cu mine,si o face in ultimul timp cam des,vorbeste urat ma supara ma face sa plang si ca eu sunt de vina,ca el vrea sa vina acasa sa aiba pace si eu nu ii dau,ca asa ii place lui sa bea in fiecare seara si asta il face sa se simta bine si ca atat cat nu se poarta urat cu mine sa nu am ce comenta!!!

si eu care doar imi fac griji p-u el si p-u sanatatea lui,normal ca mai zic cate ceva!!!! ca nu vreau sa faca pasiune la asa ceva ca alcoolul ca nu e de bine asta cu totiii stim!!!
am mers eu in patuc la culare dupa mult plans si explicatii in vant si cand dau sa ma scol sa merg la baie il aud fara sa vreau pe sot cum vorbea la tel.cu o prietena si se plangea ca nu ma mai suporta si ca sunt rea si ca isi va gasi un second job doar sa nu mai fie pe acasa
si asteapta sa nasc si vorbele lui " i'll gone give shit to her" ahhhhhhhhh cat de tare m-au suparat cuvintele lui si acum imi vine sa plang,turb de durere,ca eu ca proasta am lasat viata,familia,prietenii doar ca sa fiu cu el!! am grija sa fie totul bine si frumos in casa si mancare gata la timp 

si el indrazneste sa spuna asa ceva la o nu stiu cine!!!
nu stiu ce sa mai cred,poate am facut o greaseala cand m-am intors atunci,nu stiu daca ma mai iubeste asa cum a promis ca o va face toata viata!!! nu stiu ce sa fac sa stau sau sa fug,macar de as a vea unde.....
31+
Ioannis-Dionisios
baby in burtica
hainute bebe
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui al3csa Eu am auzit ca garmastanul este cea mai buna crema pt "dansele" 31+ Yannis AndreiPoze |
da, am luat de la o farma din piata amzei, dar dupa ce am intrebat in alte 3. insa am gasit... eu am fol. la ana si a fost bun
Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 5 sapt.!!
Nik0le spune:
andaluza, iudita, bine ati venit! Nastere usoara la termen si
sanatosi!
Vi4i, ce mamica frumoasa esti!
Si ce tanara!
Si ce slabaaa...
Sper sa fie doar niste neintelegeri trecatoare cu sotul, cred ca si pe ei ii afecteaza sarcina, nu numai pe noi. Daca simti ca te ajuta, povesteste-ne prin ce treci, suntem alaturi de tine! 
alexutzza, la fel, si al tau pare sa sufere de sarcina, acorda-i circumstante atenuante! A, si sunt perfect de acord cu oftalmologul tau! ![]()
aylin, si eu am stat cu dansele la aer, am avut niste ragade foarte urate si dureroase, dar era vara cand am nascut noi, acum nu stiu cum o sa facem. Eu am incercat Garmastanul, mi s-a parut f bun. Si io am trusa de epidurala de la Isabela, expira la anu' prin noiembrie parca.
Sper ca te-a mai lasat durerea aia, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva.
cris.dogarel 
decenuela, imi place cum gandesti, asa in general! 
cristies, ceai de portocale... mmm, ce bine suna!
Cred ca-l incerc si eu.
Nico
de
Isabela si
31+ cu
Irina
al3csa spune:
nicolcris22 m-a mancat undeva sa ma uit la mailul pe care l-ai trimis tu pe mailul comun .. Ooof .. mi s-a pus un nod in gat si m-a luat o durere in capu pieptului .. Doamneeeee !! Am zis eu ca nu voi face niciodata avort .. Acum cu atat mai mult ..
31+
Yannis Andrei
Poze
Vi4i spune:

na am scris asa de muult si fara sens ca na sunt tulbure la minte si nu mai gandesc eu bine!!!!
cer scuze ca m-am intins asa tare si tot nu vad nici o logica in ce am scris

31+
Ioannis-Dionisios
baby in burtica
hainute bebe
Beatrice1982 spune:
fetele am pus la semnatura tronsonul meu de proba.....................
oare bun a fi?
decenuela..........tu deja le ai?
ale tale erau mai scurte?
sau mai lungi?
cum sa le fac pe restul?
asta lung are vreo 30 cm.............
Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Vi4i![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na am scris asa de muult si fara sens ca na sunt tulbure la minte si nu mai gandesc eu bine!!!! cer scuze ca m-am intins asa tare si tot nu vad nici o logica in ce am scris ![]() ![]() ![]() ![]() 31+ Ioannis-Dionisiosbaby in burtica hainute bebe |

foarte bine ca te-ai descarcat ...pentru asta suntem aici 

cat despre sot ...nu mi se pare normal ...dar pana la urma tu stii cel mai bine ce si cum ...dar sunt convinsa ca daca vei vrea sa fugi vei avea unde ...asa cum ai zis ...tatal tau o sa fie primul care va veni sa te ia in sanul familiei ...asa ca nu te gandii ca esti singura pentru ca nu esti 

Elena,
33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Nik0le spune:
citat din mesajul lui Vi4i![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na am scris asa de muult si fara sens ca na sunt tulbure la minte si nu mai gandesc eu bine!!!! cer scuze ca m-am intins asa tare si tot nu vad nici o logica in ce am scris ![]() ![]() ![]() ![]() 31+ Ioannis-Dionisiosbaby in burtica hainute bebe |
Vi4i, n-ai de ce sa-ti ceri scuze, nu e deloc lipsit de sens ce ai scris. E normal sa-ti faci griji pentru el si pentru sanatatea lui, nu-i normal ca el sa reactioneze asa... Eu sper sa fie doar o perioada de ingrijorare a lui in ceea ce priveste ce va urma, cum se va schimba viata voastra dupa ce va veni bebe, poate de asta simte nevoia unui pahar in plus. Nu cred totusi ca se poate da in dependenta atat de usor, in special daca e doar cum cred si sper eu, ceva trecator. Iar daca discutia cu respectiva a fost imediat dupa cearta, poti fi sigura ca au fost vorbe spuse la nervi, chiar daca atat de urate. O
pentru tine, sa te mai inseninezi, eu zic ca o sa treaca si o sa fie bine! 
Nico
de
Isabela si
31+ cu
Irina