Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 17
andaluza66 spune:
lista pusa de voi e fff buna; in rest fiecare si-o poate adapta dupa necesitati ....
am si eu o intrebare: ce sunt tronsoanele alea de vata si se gasesc la farmacie?
a, da - inca o rugaminte: imi puteti trimite si mie parola de la contul de yahoo? ca am tot verificat in "mesaje private" si nu am nimic acolo
35+ cu 
a mai ramas o luna
aylin_tarcan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iudita16 Hello, Va urmaresc de mult timp dar nu am apucat sa ma inscriu si eu, asa ca va rog acum... deci: - data nasterii 16.12.1979 - ultima menstruatie 10.04.2009 - data probabila a nasterii 15.01.2010 - culoarea caruciorului ![]() - daca mai aveti copii - teodora - 2008 - doctorul si spitalul - Spitalul Filantropia - dr hamid ayatollahi |
iudita, bine ai venit! o sa te treaca fetele pricepute pe prima pagina!
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu 
al3csa spune:
cris_mario da chiar ma uitam si eu .. aceeasi secunda ..
.. Pai azi sunt intr-o forma de zile mari si am un maaaareee chef de vb .. ![]()
![]()
31+
Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui al3csa cris_mario da chiar ma uitam si eu .. aceeasi secunda .. .. Pai azi sunt intr-o forma de zile mari si am un maaaareee chef de vb .. 31+ Yannis AndreiPoze |
s-a vazut si se vede

Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
al3csa spune:
iudita16 bine ai venit !! Cum zicea si andaluza66 mai bn mai tarziu decat niciodata! Hai si tu repede cu 10 mesaje. Spune-ne despre tine .. cum te simti, cum a fost sarcina, etc ... sa te citim si noi in timp real 
aylin 
ca aduni fetele ratacite ![]()

31+
Yannis Andrei
Poze
aylin_tarcan spune:
| citat din mesajul lui al3csa Eu am auzit ca garmastanul este cea mai buna crema pt "dansele" 31+ Yannis AndreiPoze |
da, stiu si eu de garmastan. dar nu am folosit si nu pot sa imi dau cu parerea. eu cred ca ma descurc cu galbenelele. si la nevoie cu mameloane.
pt fifi, daaa, cand va spalati, va spalati cu ceai de galbenele.
vi4i, descarca-te, o sa vezi ce vorbe bune au fetele pentru tine!

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu 
dastefa spune:
micky_mica felicitari mami
sa ai un baiat sanatos si cuminte si mult laptic pt el
sa fii sanatoasa si sa te refaci cat mai repede
Mihaela
34+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
decenuela spune:
| citat din mesajul lui al3csa Da pai la sutiene si eu am sa renunt .. nu cred ca voi avea nevoie .. Am sa-mi iau camasi de alaptat si gata .. Nu cred ca e neaparata nevoie de sutienele de alaptat. Am sa-mi iau o bustiera pe care s-o pot da jos usor. 31+ Yannis AndreiPoze |
mda..bustiera...eu citisem altceva....dar ceva pt burta...nu trebuie? sau merg chiloti din aia cu elastic...dar dupa ce ajungem acas...habr n-am
35+
LUCA
al3csa spune:
Pai eu am acasa si niste chiloti cu talie ff inalta si ff stransi sus .. De fapt sunt un fel de pantalonasi scurti .. Nu stiu cum sa-ti explic .. am sa le fac o poza si am sa-i pun la semnatura .. diseara cand ajung acasa .. Sunt f misto ..
31+
Yannis Andrei
Poze
decenuela spune:
| citat din mesajul lui al3csa Eu am auzit ca garmastanul este cea mai buna crema pt "dansele" 31+ Yannis AndreiPoze |
ba se gaseste am luat io din farmacia din real...in jur la 30 ron..mi s-a parut scump..un mini tubuletz....da...o face minuni...:)
35+
LUCA