Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 16
al3csa spune:
Am sa vb si cu dr. sapt viitoare cand am sa ma duc la control .. sa-mi zica si el de ce as avea nevoie .. daca se da ceva si de la spital .. spre ex am citit pe site-ul celor de la caritas si arata ca ar avea cate ceva pt bebe .. gen pampers si cosmeticale .. Sper sa aibe timp si sa-mi spuna ![]()
![]()
31+
Yannis Andrei
Poze
Vi4i spune:

a mai aparut un pufulet!!!!!

Micky_mika felicitari sa-ti fie bebele sanatos,mancacios si pupacios si mult laptic la titi!!! 
si eu tot alerg din urma voastra,am lipsit o zi, am avut de recuperat vreo 2 capitole,de 3 ore tot stau si va citesc,dar macar sunt la zi!!!! ![]()
noi stam foarte prost cu dispozitia,sunt intr-o depresie asa urata

daca prind la curaj poate va povestesc si eu urata mea poveste care o traiesc acum cu sotul!!!! vad ca mai sunt fete pe aici care se confrunta cu aceasta problema!!1

31+
Ioannis-Dionisios
baby in burtica
hainute bebe
aylin_tarcan spune:
al3csa, f buna listuta!
am uitat ca si eu am pus supozitoare glicerina, tacamuri, cana, farfurie si ce mai era prin listuta (mai putin sutiene, ca nu am nevoie). ceai o sa aduca tati cu ceva papa.
cristies, saru'mana de "reteta". suna bine, o sa imi fac si eu.
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu 
al3csa spune:
Da pai la sutiene si eu am sa renunt .. nu cred ca voi avea nevoie .. Am sa-mi iau camasi de alaptat si gata .. Nu cred ca e neaparata nevoie de sutienele de alaptat. Am sa-mi iau o bustiera pe care s-o pot da jos usor.
31+
Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
alexutzzza eu doar iti trimit un
..ptr ca restul a spus asa de bine decenuela(
)
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
aylin_tarcan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Da pai la sutiene si eu am sa renunt .. nu cred ca voi avea nevoie .. Am sa-mi iau camasi de alaptat si gata .. Nu cred ca e neaparata nevoie de sutienele de alaptat. Am sa-mi iau o bustiera pe care s-o pot da jos usor. 31+ Yannis AndreiPoze |
eu am stat cu dansele in vant. oricum nu prea sunt fan sutiene. si port doar daca trebuie. si apropo, ma gandeam...la mine bepanthen pe dansele nu a facut nimic. dar ma gandeam la crema de galbenele. si am mai auzit de glicerina boraxata. deci cred ca iau si crema de galbenele la mine.
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu 
al3csa spune:
Vi4i Hai fa-ti curaj si spune-ne ce ai pe suflet ... Poate iti va fi mai bn ... 
Imi pare rau ca ai cazut in butoiul cu depresii ...
... Nu e cazul sa fii suparata acum ... Bebe simte tot si hai ca mai e un pic .. Capul sus si zambeste ca esti tare frumusica si e pacat ca fatzuca ta sa fie suparata 

31+
Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Vi4i![]() ![]() ![]() a mai aparut un pufulet!!!!!![]() ![]() ![]() Micky_mika felicitari sa-ti fie bebele sanatos,mancacios si pupacios si mult laptic la titi!!! ![]() si eu tot alerg din urma voastra,am lipsit o zi, am avut de recuperat vreo 2 capitole,de 3 ore tot stau si va citesc,dar macar sunt la zi!!!! noi stam foarte prost cu dispozitia,sunt intr-o depresie asa urata ![]() ![]() daca prind la curaj poate va povestesc si eu urata mea poveste care o traiesc acum cu sotul!!!! vad ca mai sunt fete pe aici care se confrunta cu aceasta problema!!1![]() ![]() ![]() ![]() 31+ Ioannis-Dionisiosbaby in burtica hainute bebe |
suntem aici sa ne ascultam una pe cealalta
...asa ca daca te hotarasti...
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
cristies aoleu ce pofta mi-ai facut de ceiutz de portocale
...incerc si eu![]()
al3csa am postat amandoua mesajul ptr vivi in acelasi tmp
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
al3csa spune:
Eu am auzit ca garmastanul este cea mai buna crema pt "dansele"
daaaar .. cineva mi-a spus ca nu se mai gaseste .. e adevarat??? Voi v-ati mai cumparat de curand?? ... Iar pt "fifi" am inteles ca ceaiul de galbenele este cel mai indicat ... cica e fff bun cicatrizant ...
31+
Yannis Andrei
Poze