Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Decenuela, felicitari pentru terminarea torsoanelor.
Poate ma lamureste si pe mine o mamica de bb2 cat timp avem nevoie de ele?

Bea si Cris.mario...va invidiez ca vedeti din casa asa peisaje...

Eu mi-am facut curaj si am iesit din casa azi (fara un scop anume) si mi-am gasit de lucru - m-am gandit sa merg sa ma pensez... si ce credeti? Trei saloane care erau pe langa mine sunt inchise definitiv in conditiile in care eu ma gandeam ca nu ma primesc ca au prea multi clienti si nu ma primesc fara programare. Dar cu exceptia unuia caruia i-a ramas pe usa numele, la restul nici nu se mai vedea ca fusese ceva acolo. Ca atare am tot mers pana la mama naibii unde stiam eu ca e un fel de salon igiena de pe vremuri si m-a pensat si pe mine o tantice. Ce sa zic... a venit criza...

Si cum de vreo ora m-am tot incalzit, am baut si un ceiut de portocale la care va invit si pe voi, acum ma bag la facut mancarica.

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

cris.dogarel, ai dreptate, e o idee foarte buna. la un carcel m-am gandit si eu. oricum iau zilnic magneziu, datorita caruia nu am contractii. asa ca parca e mai bine si maine sper sa fie si mai bine ca am o gramada de treburi prin oras.

roxy, noi in general am luat si fiole (sunt la cutie) si clorura de sodiu la 500g

al3csa, am luat unul (tronson) si l-am masurat. are cam 25x7. dar nu sunt toate la fel. fiecare are alta dimensiune, cum au iesit si ele. daca or fi mici, in prima zi pun doua.

eu in bagajul de spital nu am pus decat camasute, halat, chiloti, sosete, papuci, prosop, trusa cu sapun etc, tronsoane, comprese sterile, pampers, bepanthen, servetele umede, dosar cu analize, epidurala (o am de la alma, in martie expira ). pt bb aduce tati in functie de ce ne cere. de spalat pt bb nu prea se cere, il spala doar cu apa. cam atat.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

alexutza ms..de dr

dar potoleste-te fato..ce ai? lasa sotul....e ingrozitor in casa stiuuuuuuuu si pe mine ma oftica 100 de chestii ca-s pe ultima suta..si-mi place sa le fac cu mana mea...so....crezi ca nu vine craciunul fara sa le fac pe toata..ba da..

si al meu vine nervos ca-s prb la firma cu banii etc...incerc sa-l iau cu binisorul...oricum...nu se descarca pe mine....aici e oaza lui de liniste...dar incerc sa nu-l mai stresez si io...

dar mai lasa si tu comenzile alea/.....ok brand..calitate...sunt perfect de acord cu tine....ia strictul...e doar un copil...nu iese afara cu pretentii....vrea si el 3 boarfe pt inceput...si un loc unde sa puna si el capsorul in rest..o sa te vrea pe tine...ai vz ce zice simionette...ete si tu la ea ce degajata e....JOS PALARIA...

ne agitam ca niste nebune..pt ce? scuza-ma nu vreau sa te supi..dar incearca sa vezi partea buna a lucrurilor...

35+ LUCA

Mergi la inceput

cristies, cum adica ceai deportocale? verau si eu. cum se face?

eu tronsoane de vata am folosit vreo 5 zile. pe urma puneam tampon normal si compresa sterila deasupra.

Mergi la inceput

Alexutzzza, baga mami o ciocolatica si un laptic cald si elibereaza endorfinele, ca stresul dauneaza la bebe (chiar daca la rece esti calma). Hai pupi si iarta-l si pe sot, ca nu-ti vrea raul daca nu te lasa sa plimbi castelul pe gheata.
Si p-aia de la Mothercare sa-i ia naiba.

Al3csa, zi-mi si mie ce vrei sa iei si ce nu la inceput. Ca si eu tot la Caritas o sa nasc si ma gandesc ca mai bine sa am mai multe decat sa nu-mi ajunga.

Aylin, merci de listuta.

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

alexutza ms..de dr

dar potoleste-te fato..ce ai? lasa sotul....e ingrozitor in casa stiuuuuuuuu si pe mine ma oftica 100 de chestii ca-s pe ultima suta..si-mi place sa le fac cu mana mea...so....crezi ca nu vine craciunul fara sa le fac pe toata..ba da..

si al meu vine nervos ca-s prb la firma cu banii etc...incerc sa-l iau cu binisorul...oricum...nu se descarca pe mine....aici e oaza lui de liniste...dar incerc sa nu-l mai stresez si io...

dar mai lasa si tu comenzile alea/.....ok brand..calitate...sunt perfect de acord cu tine....ia strictul...e doar un copil...nu iese afara cu pretentii....vrea si el 3 boarfe pt inceput...si un loc unde sa puna si el capsorul in rest..o sa te vrea pe tine...ai vz ce zice simionette...ete si tu la ea ce degajata e....JOS PALARIA...

ne agitam ca niste nebune..pt ce? scuza-ma nu vreau sa te supi..dar incearca sa vezi partea buna a lucrurilor...

35+ LUCA

uite pe cineva rational. exact asta vrea bb. nu ii trebuie mult. el vrea bumbac, nu il intereseaza ce marca e si vrea titi lui mami. trebuie sa fiti relaxate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

cristies, cum adica ceai deportocale? verau si eu. cum se face?

eu tronsoane de vata am folosit vreo 5 zile. pe urma puneam tampon normal si compresa sterila deasupra.

La un ibric de vreo doua cani jumate eu pun sucul de la o portocala si il dau in doua trei clocote. In cana in care beau mai pun si o felie de portocala si o lingurita de miere si ala e.
Acum a aparut de la Tekkanne - Fresh Orange ii zice, dar mie mi se pare mai bun asta facut din suc. Dar se face mult mai repede...

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

eu am pus pregatit pana acum 3 bagaje: unul pt mine - cu prosoapele, camasile, halatul, papucii, periuta+pasta, etc. - unul pt bebe (o geanta de plimbare in care am inghesuit finetul si lucrusoarele lui de imbracat) - si unul cu cutia de la cord center ...
mai am de luat pampersi si servetele umede, ser fiziologic, crema pt sani (bepanthene), pompa de sani si mameloanele de silicon ... dar astea pot fi cumparate oricand de catre tati cel nerabdator si livrate la spital

35+ cu
a mai ramas o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Alexutzzza, baga mami o ciocolatica si un laptic cald si elibereaza endorfinele, ca stresul dauneaza la bebe (chiar daca la rece esti calma). Hai pupi si iarta-l si pe sot, ca nu-ti vrea raul daca nu te lasa sa plimbi castelul pe gheata.
Si p-aia de la Mothercare sa-i ia naiba.

Al3csa, zi-mi si mie ce vrei sa iei si ce nu la inceput. Ca si eu tot la Caritas o sa nasc si ma gandesc ca mai bine sa am mai multe decat sa nu-mi ajunga.

Aylin, merci de listuta.

35+

AMR 5 saptamani!

Pai am furat listuta lui larisel de pe prima pag si aia mi se pare cea mai buna .. si aylin a zis bn .. cam asa as vrea sa arate bagajul ..

Pentru mamica

-sutiene alaptat
-camasi de noapte (2-3 bucati)
-halat
-papuci
-sosete (3-4 perechi)
-chiloti (5 bucati)
-tampoane sani, mameloane de cauciuc/silicon
-crema pt sani (Behanthene/Garmastan)
-cosmetice (strugurel, periuta dinti, pasta dinti, sapun, deodorant, pieptene, elastice par, gel dus, crema fata)
-tronsoane (vreo 20 buc)
-hartie igienica, batiste nazale, servetele umede
-prosoape (2 bucati)
-tacamuri (cana, farfurie, lingura, cutit, paie)
-supozitoare cu glicerina (anti constipatie)

Pentru bebe

-body cu capse intre picioare (cu maneca scurta, cu maneca lunga, intregi - cam 2 buc din fiecare)
-caciulita
-paturica
-pampersi 0+
-servetele umede
-prosopel moale
-crema pt fundulet (Bepanthene)
-baneocin pudra (anti iritatii)

Altele

-apa, mancare
-ceai (pt lactatie, anticolici)
-acte (buletin, certificat casatorie, adeverinta salariat, dosar analize, carnetul gravidei, livret familie)
-telefon mobil + incarcator/cartela
-ceas
-bani

O prietena de a mea imi facuse vreo 4 liste de ma apucase groaza ..
Daca o mai fi nevoie de ceva .. Astept completari

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

eu am pus 3 camasi de noapte + halat, papuci de casa, sosete, chiloti din aia de unica fol, prosop mare+ mic tronsoanele ( mi-au cam ocupat spatiu ca le-am pus i pungute separat). pompa de san..2 body maneca scurta 2 maneca lunga 2 intreg..1 patutica , 2 scutece de bumbac 2 caciulite....mai trebuie cosmeticale...si habar n-am... bine ca e pus grosul..strictul..dar tot mi-a luat ceva spatiu

35+ LUCA

felicitari ptr buna organizare

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput