Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

simonette super vesti ne aduci....multumim ca ne scrii...ce bn ca ai laptic....abia asteptam si povestea nasterii

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Eu cred ca in bagajul de spital imi voi pune numai strictul necesar .. restul pot fi cumparate / aduse mai tarziu .. nu vreau sa ma car cu un geamantan de lucruri dupa mine .. Pai ce nu am ce pazi?? Si haine de bebe totasa .. putin .. cat pt prima zi .. dupa aia mai vedem noi .. Sper sa nu gresesc .. dar parca si andre.lina zicea ca nu a avut nevoie de tot ce si-a luat

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui andaluza66

mersi fete pt intampinare!
despre sarcina mea nu ar fi prea multe de spus: am domnit-o ... nu tu probleme, nu tu emotii, totul a decurs lin - bebe e in parametri ...
sistemul medical din Romania ma scoate din minti si modul in care te trateaza medicii - cum spuneam in prezent la 35+ de sapt. nu stiu inca cu cine voi naste ... macar stiu spitalul si m-am imprietenit cu vreo 2 asistente ...
dr. la care am fost lasata "mostenire" cand a plecat din tara dr carstoiu ma duce cu povesti - nu imi raspunde decat in dodii la intrebari: "lasa, lasa, ca mai vedem noi ... totul merge bine, ce atatea intrebari"
iar intrebarile la eco erau de bun simt cred eu:
- cat e colul de lung
- cum e pozitionata placenta
- cum e asezat bebe
- are cordonul infasurat cumva in jurul gatului
oricum dupa 15 min de eco (timp in care eu stateam pe masa si nu vedeam nimic pe ecran, desi tot strecuram cate o intrebare) nu mi-a comunicat decat ca totul e bine pt 35 de sapt si ca are batai de inima ritmice (multumesc pt nimic ca oricum facusem deja monitorizarea fetala) ...
in plus si aceasta dr. o sa plece din tara de sarbatori, asa ca pana pe 4 ian. sunt in pom daca bebe e cumva grabit (ceea ce sper sa nu fie)
asa ca totul e bine si mergem cu succes inainte

35+ cu
a mai ramas o luna

Bine ai venit si pe listuta! Mai uita-te si tu pe ea si da-ne si restul de date! Sa-ti zicem la multi ani si sa dai de baut !
Si mai ai inca 6 mesaje de scris care vor fi moderate, apoi te vom citi in timp real.

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Lorex, raman si la voi, cum sa nu . Doar ca sunt codasa la scris, stau prost rau cu timpul.

Nicolcris, nu e greseala. Atunci am avut UM. Alaptam pe bebe Andrei si dupa nastere am avut 2 menstruatii, neregulate. Bebe 3 a fost conceput la sfarsitul lui mai.

Diana 31 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Bine ai venit si pe listuta noastra! Iti multumim ca ne-ai facut vorbarete pentru ca noi suntem suparate ca fetele de la nov-dec sunt foarte prolifice iar voi la fel...

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

RAPORTEZ...terminat tronsoanele....facute dupa capul meu....vata rupta si infasurata in pansament : 14 buc...la 40 cm....6 pe la 15 cmm si vreo 12 la 10 cm...cica trebuie si mici....gata mi-am luat de-o grija...

nu vreau sa cobesc dar incerc sa -mi fac "poseta de spital" ca de...sunt o doamna :)))))...glumesc..sa fie facut bagajul ca nu se stie niciodata....si sa vad daca am di tati

35+ LUCA

cred ca de cand cu mi-am cam pierdut neuronii sunt cam ... deci ce dimensiuni trebuie sa aibe tronsoanele alea??? Ca eu nu inteleg .. Ooof .. 15cm cu cat?? si 20cm cu cat??

31+ Yannis Andrei

Poze

eu am av pachete mici de vata ...asa ca latimea a fost cat latimea din pachet...practic sunt tampoane de vata..numai ca sunt infasate in pansament....si vor trebui schimbate de fiecare data la susu sau na cand se murd....

35+ LUCA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Eu cred ca in bagajul de spital imi voi pune numai strictul necesar .. restul pot fi cumparate / aduse mai tarziu .. nu vreau sa ma car cu un geamantan de lucruri dupa mine .. Pai ce nu am ce pazi?? Si haine de bebe totasa .. putin .. cat pt prima zi .. dupa aia mai vedem noi .. Sper sa nu gresesc .. dar parca si andre.lina zicea ca nu a avut nevoie de tot ce si-a luat

31+ Yannis Andrei

Poze

Si eu m-am gandit sa-mi fac doua bagaje, unul cu care sa plec cand o fi si celalalt sa mi-l aduca dupa. Dar nu las sa cumpere atunci nimic, ca tare mi-e ca n-o sa mearga singur si cine stie cu ce vine, ca na, toata lumea se pricepe si stie...Plus ca hainele de bebe trebuie spalate si calcate inainte... Deja am pus tuturor in vedere sa nu-i prind cu haine la spital ca pot fi si Armani tot nu il imbrac pe bebe pana nu sunt spalate de mine.
Deocamdata le-am bagat pe toate intr-o geanta de voiaj. Din care jumate ocupa torsoanele alea care chiar nu stiu daca vor fi sau nu ok...

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Simonette, multumim de vestile bune pe care ni le aduci! Ce bine ca bebe Nico e si mancacios si somnoros... Bravo! Si eu vreau la fel...
Pupici si odihna placuta cat mai stai in spital si apoi distractie placuta acasa!

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

decenuela saru'mana acum m-am prins ce si cum ... cred ca sambata asta am sa fac si eu ..
cristies nu vb de hainutze .. normal ca hainutele le-am spalat si le voi spala mereu inainte de imbracare asa cum stiu eu .. Eu m-am hotarat ca doar acum cand au fost muuuuulte le-am spalat la masina .. dar in rest le voi spala de mana .. nimic nu se compara cu "ce fac eu cu mana mea" eventual le voi mai trece printr-o clatire la masina .. Eu vb de bagaj pt mine sa-mi aduca mai tarziu .. si eventual am sa pun de o parte hainutele de bebe pt iesire din spital sa mi le aduca atunci.

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Felicitari Micki_mika !!!!!!!

Bun venit bebe Florin Cristian!!! Sa fii sanatos si papacios!

Ce veste neasteptata! Ma bucur ca e bine si ca a nascut bebe si ca bebe e sanatos,c a la cat a stat prin spital f happy sunt pentru ea

danyelana sper ca nu e grav sotul

.... numai stiu ce vroiam sa scriu
azi nu am kef de nimic sunt , am cu sotu pe prostii si acum sunt bine asa la rece sunt calma da am draci pe el ca a inceput ca al lui alicredo ca s-a saturat ca vine si el acasa si io incep sa ma plang....pai pisici stau toata ziua in casa si cand vine imi vars si io ofu ca preturi ca mothercare ca nu am bani ca nu au platit de la firma nici acum ca treb sa inchid PFA ul acu am avut show mare cu PFA ul ca sunt iresponsabila ca am deschis fara sa am idee ce fac cu el ca asa m-au pus sefii de ce am deschis de ce nu mam certat cu sefii sau daca tot am deschis de ce nu mam intersat mai mult etc... ca da ca astept pana da zapada ca sa ma trezesc sa il inchid..pana mea trebuia intai sa pot plati impozitu de 15 dec si sa fac dovada cas la zi si apoi sa inchid ce sunt eu de vina ca fix pe 15 a incept sa ninga si nu ii convine lui sa mai ies afara ca ii dau copilu pe gheata eeee pisici...Ma rog a venit azi cu mine tunand si bombanind ca isi pierde vremea ca nu fac io lucrurile la timp....nu e nimic de rezolvat toate sunt rezolvate acum ar e.... in aer...siii

Si au dat mail si aia de la mothercare ca au anulat DIN NOU comanda !!! ca am dat complaint aseara da nu apucasem sa citesc ce a zis cris dogarel cu review!! offf ma rog... deci sunt intoarca azi, sorry sunt purcelusul neprietenos

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu am pus 3 camasi de noapte + halat, papuci de casa, sosete, chiloti din aia de unica fol, prosop mare+ mic tronsoanele ( mi-au cam ocupat spatiu ca le-am pus i pungute separat). pompa de san..2 body maneca scurta 2 maneca lunga 2 intreg..1 patutica , 2 scutece de bumbac 2 caciulite....mai trebuie cosmeticale...si habar n-am... bine ca e pus grosul..strictul..dar tot mi-a luat ceva spatiu

35+ LUCA

Mergi la inceput