Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

ufff ce merge un laptic cald....e asa rece afara...
am fost pana la cimitir si am trecut si pe la matusa mea...motive sa ies cu Mario la aer...apoi l-am alergat putin prin curte cu niste zapada si suntem unul mai obosit ca celalalt....nu am mai mers atata pe jos de numai tin minte...

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Ooof ce as vrea si eu la curte sa ma alerg si eu macar cu un catel .. pana vine piticu .. Mereu mi-am dorit o cuticica macar sa ma duc acolo in we .. vara sa-mi beau cafeaua pe terasa si iarna sa ma tavalesc prin zapada din curte .. Ooof

31+ Yannis Andrei

Poze

cred.....eu exact asa fac...vara e totul verde si am o priveliste suuuper,ptr k gradina mea este in vale,iar in spate de tot este padurea...tot timpul este un peisaj frumos de vazut....de drag stai..si akm e totul alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

INTREBARE.....

aveti idee in zona alba iulia...mall vitan... adica sanador...euroclinic....sau nu neapart, un dr ginecolog? o amica de-a mea a ramas gravi si ar vrea sa mearga si ea la gine... faza e ca fata asta n-a fost in viatza ei intr-un astfel de cabinet desi are 30ani...si e nev de o pers draguta..s-o ia cu binisorul... nu musai sa nasca cu ea..

ms

34+ LUCA

Mie mi s-a parut destul de ok DRAGAN ROMINA de la Romar dristor, eu nu am fost decat de 3 ori la ea, ea mi-a depistat sarcina si cu ea am avt primele controale si ecografii ca are ecografu bun acolo, dar apoi mi am cautat dr sa nasc la euroclinic si nu am mai fost dar mie mi a fost recomandata si si eu am recomandat-o ca draguta si f ok si blanda si vorbareata si sufletista si na lumea nu mia dat cu rosii dupa aia...poate incerca

Acum...nu am idee cat de blanda treb sa fie..eu merg la ginecolog de la 16 ani cel putin de 2 ori pe an ca sunt obsedata sa fie curat sa nu fie germeni sa nu fie candide si ticomonasuri etc asa am fost de mica obsedata de controalele de rutina....dentistu meu mai are un pic si imi scoate toti dintii cred numa sa nu ma mai vada acolo de 2 ori pe an numa sa imi zica ca nu am nmic! La oftalmolog deja imi zice ca am ochi frumosi ca altceva nu mai are ce sa imi zica ...etc

34+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

http://www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0

sunt sigura ca l-ati vazut deja dar poate va face placere sa va aduceti aminte
zice si de sughit ..mie imi place sa ma uit ca parca o vad pe-a mea cu sta chircita acolo, mititica!

E a treia zi de cand ninge in continuu la Iasi.Ce frumos!!

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

eu nu il vazusem...ms frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Dragi mamici de pufuleti, va anunt cu bucurie ca ieri, 16.12, s-a nascut bebe scump de micki_mika, 2350 g, Apgar 9, nastere naturala la 36 saptamani.
Bebe a papat la san iar mami este bine!

Diana 31 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Felicitari micki_mica!!! Sa te refaci repede, sa ai mult lapte si numai bucurii.

Bine ai venit pe lume bebe mic si voinic!!!! Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parinti.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

danyelana...ce face sotul?cum si-a rupt/luxat mana?...off imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mda....

Am de gand sa scriu multe in mesajul asta dar sa vedem cum le asez ca la capitolul organizare si eu stau fff prost chiar daca sunt inca la maternitate si bb e cuminte ATUNCI CAND E IN BRATE SAU CAND PAPA TITI!!!

Sa incepem cu seara de luni cand am nascut...In seara aceea au cazut si primii fulgi pe anul asta in Belgia!!! Si in Be ninge doar uneori Acum ninge cu furie chiar, asa mi-am adus aminte ca dimineatza urmatoare nasterii am vazut pe fereastra zapezica Deci...n-oi fi eu organizata dar Nicolas clar e. A venit el odata cu primii fulgi!!!!
Bun...
Travaliul si nasterea nu a semanat deloc cu cealalta, dar asta o lasam ptr povestea nasterii
Conditiile si tratamentul aici sunt de vis Parca sunt in vacantza si incerc sa profit de asta ca de maine nu stiu sincer cum voi face fata
Politica privind alaptatul... Pai aici se merge pe rpincipiul ca daca bb vrea sa stea atarnat de tzatze non-stop, cine nt eu nene ca mama sa ma opun??? In caz ca am uitat,
bb e stapanul! Cat de des vrea el se pune la san!!! Nico vrea f des si eu ii dau ca asa mi s-a spus si cred ca au dreptate astia......A stat nico si 2h si jumatate la san!Noaptea insa doarme puiu tare lin! Aseara a dormit de la 12 pana dimi la 7.......langa mine in patuc!Astia incurajeaza apropierea de mama si explicatia e f plauzibila! Pai, cica: a stat 9 luni in pantec unde am fost nedespartiti iar el a facut ce-a vrut putza lui pe-acolo, a tras cate-o dushca din lichidul amniotic fix cand a avut el kef, a stat in care latura a pantecului a vrut el si acuma in cateva ore/zile noi vrem sail supunem unui program??? Pai asa si e!!! Spuneau ca bb se va adapta si isi va forma un program in ritmul lui, nu trebuie sa-i impunem noi nimic! Se va simti incomod si abandonat si ii va afecta personalitatea! Spunea ca le place sa stea la san (cu cat mai mult cu atat mai buna stimularea! Toti spun "super!!!" cand le spun ca bb sta cu orele la san!), fiindca este aproape de burtica unde el a stat atata timp si ca aude sunete familiare cum ar fi intestinele, inima.....si ce-o mai auzi el! D-apoi bun asa......! Tineti copiii pe burtasi la san toata ziua ca treaba o face cine-o face-o! Este insa adevarat ca e atat de frumos sa stai cu bb tot timpul imediat dupa nastere Un sentiment unic!
Drept rezultat ptr statul prelungit la san.....am laptaria plina! La unul sta Nico si celalalt curge-n voie! Dupa 2 zile ma ustura sfarcurile rau dar suportam ca el e seful A scazut in greutate ieri si alaltaieri insa de azi deja a inceput sa urce
Sunt indragostita rau de el......ce ma faaaac!!!!! Asta ma subjuga
Am decis sa stam totusi pana maine! Nico mai are de facut un test de sange maine dimineatza si daca as pleca azi ar trebui sa ne intoarcem maine! Cum vremea e cum e, am decis totusi sa nu chinui copilul pe drumuri la 3 zile de viatza prin zapezi

Danyelana Acum am vazut......la ultimul mesaj ca n-am citit din urma.....ufff ce rau imi pare!!! Sanatate multa!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR oricand!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

RAPORTEZ...terminat tronsoanele....facute dupa capul meu....vata rupta si infasurata in pansament : 14 buc...la 40 cm....6 pe la 15 cmm si vreo 12 la 10 cm...cica trebuie si mici....gata mi-am luat de-o grija...

nu vreau sa cobesc dar incerc sa -mi fac "poseta de spital" ca de...sunt o doamna :)))))...glumesc..sa fie facut bagajul ca nu se stie niciodata....si sa vad daca am di tati

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

simonette ma bucur f mult ca bebe Nicholas este asa de cuminte si ca tu ai muuuuult laptic pt el .. Sunt convinsa ca acolo te simti ca in concediu in spital .. este normal .. Si sunt convinsa ca asistentele alea sunt mult mai descuiate ca astea de la noi de aici .. Asteptam cu mare interes povestea nasterii lui Nicho .. Ai grija de tine si de bebe si te asteptam cu mare drag sa ne scrii si de acasa

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Si eu m-am apucat de bagajel sper sa fie gata pe cand nasc...

In legatura cu serul fiziologic...trebuie luate fiole?si cate?

37+ Ecaterina Maria
Poze

AMR 3 SAPTAMNI MAXIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

RAPORTEZ...terminat tronsoanele....facute dupa capul meu....vata rupta si infasurata in pansament : 14 buc...la 40 cm....6 pe la 15 cmm si vreo 12 la 10 cm...cica trebuie si mici....gata mi-am luat de-o grija...

nu vreau sa cobesc dar incerc sa -mi fac "poseta de spital" ca de...sunt o doamna :)))))...glumesc..sa fie facut bagajul ca nu se stie niciodata....si sa vad daca am di tati

35+ LUCA

cred ca de cand cu mi-am cam pierdut neuronii sunt cam ... deci ce dimensiuni trebuie sa aibe tronsoanele alea??? Ca eu nu inteleg .. Ooof .. 15cm cu cat?? si 20cm cu cat??

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput