Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 12
nicolcris22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan zookey, trigliceridele si colesterolul nu se masoara in sarcina pt ca ies marite. mariucasara, infiorator! acum nu stiu ce as putea face sa treaca! sanador e chiar la piata alba iulia. Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu ![]() |
Si mie mi-a dat doctora ginecolog sa fac toate analizele de sange si urina 32 de spatamani inclusiv colesterolul ...azi iau rezultatul analizelor si ma duc si la cotrol.Chiar sunt curioasa cum au iesit si ce-mi zice.
34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
nicolcris22 spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui al3csa
Pai .. Eu am fost in medical vreo 2 sapt .. si i-am cam incurcat pe astia de la mine de la munca cu bonurile lor .. si acum tre sa mai stau nu stiu cate zile ca sa recuperez din bonuri sa nu-mi opreasca din bani ca fix asta mi-ar mai trebui. Si firma intra in concediu de pe 24 .. pe 28-31 angajatilor li se iau 4 zile de concediu cu plata pe care eu nu le mai am .. ei daca nu au de anu asta i-au de anu viitoar .. dar eu ... Si trebuie sa-mi iau in perioada aia CM 100% ca sa mai iasa ceva bani .. Sper ca ai inteles .. .. ![]() ![]() 31+ Yannis AndreiPoze |
da, am inteles e treaba mai complicata!!!!Lasa ca trece repede!!!

34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!!
nicolcris22 spune:
Statul acasa in pat cred ca e groaznic, mai ales deca TREBUIE....nici nu vreau sa ma gandesc.
De pe 16 nov pana pe 2 dec am avut si eu concediu de odihna si am dormit fff mult, m-am odihnit, a fost super...si treburile prin casa le-am facut asa usurel...mai cu ajutor de la sot...dar ma termina cand stiu ca am ceva de facut si nu mai sunt in stare singura sau obosesc...sau ma apuca contractiile si trebuie sa ma intind in pat.
Nu stiu ce o sa fac acum, de luni ca o sa fiu singura acasa dimineata, treaba este multa de facut pentru sarbatori....si doctora mi-a interzis sa fac efort sau ceva in perioada asta sa nu cumva sa nasc mai devreme ca de pe 27 dec-05 ian e inchisa maternitatea.Deci trebuie sa stau cuminte si parca vad ca nu o sa am stare. Sper sa reusesc in weekand cu sotul sa punem la punct tot ce mai e, geamuri, covoare de curatat si restul sa mai fac eu asa usurel.
34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
cris_mario spune:
ufff ce merge un laptic cald....e asa rece afara...
am fost pana la cimitir si am trecut si pe la matusa mea...motive sa ies cu Mario la aer...apoi l-am alergat putin prin curte cu niste zapada si suntem unul mai obosit ca celalalt
....nu am mai mers atata pe jos de numai tin minte...
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
al3csa spune:
Da stiu cum e cu statul in pat ... Nici eu nu as putea mai ales daca mi-ar spune ca trebuie .. parca atunci as avea si mai mult chef de facut treaba .. Eu nu sunt prea stresata cu sarbatorile .. dar .. o sa fie ceva mai multe nopti nedormite .. ceva mai multa mancare grea .. si muuulte vizite .. ca deh .. asa e de sarbatori .. plus ca ma gandesc cu groaza la noaptea de revelion .. cand se vor auzi numai bubuituri pe care u oricum nu le suportam .. dar acum ..
o sa fie si mai neplacut .. plus ca imi cam lipseste plimbarea mea obijuita prin oras PE JOS tot centrul pe la luminite ..
dar numai pot .. obosesc la naibi de repede .. si decat sa ma plang de picioare mai bn stau in banca mea ..
.. Eu slava Domnului contractii nu am avut decat cand am fost internata .. dar tot stau cu morcovul .. cand va aud ca aveti contractii .. mai ales cand a zis alexutza atunci ca a avut o contractie pe care nici nu a sesizat-o
..
31+
Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
vad ca fetele vorbesc de concediul prenatal......tot luni il iau si eu,dar nu cred ca se pune ptr ca eu stau aks de muuult...doar hartia aia
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
al3csa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario ufff ce merge un laptic cald....e asa rece afara... am fost pana la cimitir si am trecut si pe la matusa mea...motive sa ies cu Mario la aer...apoi l-am alergat putin prin curte cu niste zapada si suntem unul mai obosit ca celalalt ![]() Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Ooof ce as vrea si eu la curte sa ma alerg si eu macar cu un catel .. pana vine piticu ..

Mereu mi-am dorit o cuticica macar sa ma duc acolo in we .. vara sa-mi beau cafeaua pe terasa si iarna sa ma tavalesc prin zapada din curte .. Ooof
31+
Yannis AndreiPoze
iudita16 spune:
Hello,
Va urmaresc de mult timp dar nu am apucat sa ma inscriu si eu, asa ca va rog acum...
deci:
- data nasterii 16.12.1979
- ultima menstruatie 10.04.2009
- data probabila a nasterii 15.01.2010
- culoarea caruciorului 
- daca mai aveti copii - teodora - 2008
- doctorul si spitalul - Spitalul Filantropia - dr hamid ayatollahi
lorex spune:
http://www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0
sunt sigura ca l-ati vazut deja dar poate va face placere sa va aduceti aminte ![]()
zice si de sughit
..mie imi place sa ma uit ca parca o vad pe-a mea cu sta chircita acolo, mititica! ![]()
E a treia zi de cand ninge in continuu la Iasi.Ce frumos!!
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
Vroiam sa mai zic....odiseea noastra ar trebui sa se cheme decembrie-ianuarie-februarie
dupa cum vad ca sta treaba
si desi mai e si un pic din martie prins pe listute, parca vad ca februarie ne rezolva pe toate ![]()
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

iar eu va invidiez .. Pai si mie nu imi mai tine nimeni companie cu munca .. ?? E da lasa ca de joia viitoare stau si eu acasa .. si sa vezi atunci ce dau eu de baut ..