Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 11
aylin_tarcan spune:
zookey, trigliceridele si colesterolul nu se masoara in sarcina pt ca ies marite.
mariucasara, infiorator! acum nu stiu ce as putea face sa treaca!
sanador e chiar la piata alba iulia.
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu 
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
ms mult lucia....tipa asta cu bb bolnav cu inima e alta in leg cu sanador...e vb de alta amica...i-am comunicat unde sa se duca...acu ce sa-i fac...sa aleaga ce varianta vrea....da , sanador muncii ii era aproape...stii tu d-zeu dar nu baga in sac...acu eu i-am dat variante....treaba ei Tu cred ca vroiai medic de la Sanador. Eu stiu numai la Sanador Victoriei. E bine? 34+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
35+
LUCA
cris.dogarel spune:
Petra, baga repede un magneziu, efervescent, daca ai. pare un carcel super nasol, intr-un loc cum nu se poate mai nepotrivit...
Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!
al3csa spune:
citat din mesajul lui nicolcris22
![]() ![]() ![]() lasa ca mai ai putin si tu. Pana cand vrei sa muncesti?De la 32 de saptamani poti sa-ti iei linistita prenatalul. La mine a fost o siuatie mai aiurea cu sefii pe aici ca altfel stateam de mult acasa... Si ma enerveaza ca majoritatea colegelor mai in varsta ( care au muncit pana in ultima zi) zic ca lasa...e bine sa vii cat mai mult acum ca ai dupa mai mult timp sa stai cu bebe....ca e bine sa faci miscare...ca e nasol acasa....imi inchipui ce nasol e sa te trezesti cand vor muschii tai,sa faci ce-ti place, sa manaci o mancare calda la pranz... sa te pregatesti sufleteste pt nastere....off, mi-am amintit si m-am descarcat. Pupici. ![]() 34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
Pai duminica fac 32 s .. Deci puteam sa intru de luni ca voi ..
dar eu numai am nicio zi de concediu .. decat medical cu 75% o sapt .. ca o sapt am aranjat sa fie 100% .. Si sunt cam obligata sa mai stau pana intra firma in concediu .. Da si cand oi intra .. sa vezi bucurie .. 

de abia astept sa scap de jegu asta de loc de munca .. 

31+
Yannis AndreiPoze
decenuela spune:
citat din mesajul lui al3csa
Din cate stiu eu colesterolul nu se masoara in sarcina tocmai pt ca iti ies niste valori totaal aiurea .. Eu zic sa nu iti faci griji .. Vezi ce spune si gine al tau ![]() 31+ Yannis AndreiPoze |
DA, DA MI-AI LUAT VORBA DIN GURA SI IO TOT LA FEL AM PATIT...ADIK COLESTEROLUL E VREO 300 SI TRIGLICERIDELE 260 CAM ASA...DR DE FAM MI-A ZIS CA E NORMAL IN SARCINA.....asa ca nu m-am impacientat..sa vad ce zice dr gine maine....desi o sa se lege de mine ca am puuuuuus kg multe....oricum daca ma intreaba cat ii zic ...17....intotdeauna i-am zis mai putin cu vreo 4
35+
LUCA
lorex spune:
![]() ![]() ![]() lasa ca mai ai putin si tu. Pana cand vrei sa muncesti?De la 32 de saptamani poti sa-ti iei linistita prenatalul. La mine a fost o siuatie mai aiurea cu sefii pe aici ca altfel stateam de mult acasa... Si ma enerveaza ca majoritatea colegelor mai in varsta ( care au muncit pana in ultima zi) zic ca lasa...e bine sa vii cat mai mult acum ca ai dupa mai mult timp sa stai cu bebe....ca e bine sa faci miscare...ca e nasol acasa....imi inchipui ce nasol e sa te trezesti cand vor muschii tai,sa faci ce-ti place, sa manaci o mancare calda la pranz... sa te pregatesti sufleteste pt nastere....off, mi-am amintit si m-am descarcat. Pupici. ![]() 34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
Alecsa,
esti simpatica

fac alianta cu Nicolecris22

si la mine la fel, sefa nu-i nici azi nici maine, nici nu stie ce surprizao sa aiba cand vine luni, ca trebuia de luni sa intru in concediu fara plata fortat! Na, ca le-am facut-o!

si mie imi ziceau ca poate vin si-n 2010 ...ihim...s-o credeti voi, in gandul meu
Asa ca-s f fericita ca mi-a iesit pasenta si i-am fentat cu Concediul lor fara plata
Eu fac parte din categoria celor care nu-i inteleg pe cei ce spun ca s eplictisesc acasa.Eu niciodata nu m-am plictisit acasa la mine, mereu gasesc cvea de facut, de citit, de spalat, de aranjat, de vizitat, etc, mai nou pierd ore in shir pe forum
Asa ca...trai neneaca! Pana vine putza asta mica, ca dupa aiaaa...aia suntem!
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
al3csa spune:
Hi hi hi la mine dr de fam mi-a scris kg pe hartie la prima vizita de cand am ramas gravi .. erau 46 .. sapt trecuta cand am fost ce credeti ?? ... erau 61.8 ... ![]()
Nu mi-a zis nimic saraca .. doar a inceput sa rada .. Eee ce sa facem foamea e mareeee .. Ma uit la mine cat mananc si ma inchin .. de 3 ori pe zi mancare gatita !! si numai zic intre mese cat bag .. Ultima masa (a se citi masa .. nu ciugulit) este pe la 1-2 noaptea ..
.. Si inainte eram mancaciasa dar nu asa .. si nu se vedea .. Plus ca am o slabiciune la gogonele .. si ale naibi sunt tare sarate .. dimineata abia mi se mai vad ochii ..
dar nu ma las .. ma tin tare pe pozitii .. vb lu' mama .. Profita mama acum cat mai poti ... ![]()
![]()
31+
Yannis Andrei
Poze
decenuela spune:
nicolcriss eu sunt contra stat acasa...cum spunea lorex...poti sa nu te plicti...asta in conditiile in care esti ok. dar sa stai mai mult in pat...e oribillllll
daca eram ok....mmm rupeam si io magazinele...faceam curat pe aici asa cum trebuie etc...
dar asa....
35+
LUCA
nicolcris22 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Pai duminica fac 32 s .. Deci puteam sa intru de luni ca voi .. dar eu numai am nicio zi de concediu .. decat medical cu 75% o sapt .. ca o sapt am aranjat sa fie 100% .. Si sunt cam obligata sa mai stau pana intra firma in concediu .. Da si cand oi intra .. sa vezi bucurie .. ![]() ![]() de abia astept sa scap de jegu asta de loc de munca .. ![]() ![]() 31+ Yannis AndreiPoze |
Dar nu inteleg ce treaba are concediul de odina si medicalul de 75% sau 100% cu prenatalul?De ce esti obligata sa stai pana intra firma in concediu? Eu nu mi-am luat niciodat medical, dar mi-am luat tot concediul de odihna si acum, gata prenatalul.
34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
al3csa spune:
| Citat: | ||||||
Dar nu inteleg ce treaba are concediul de odina si medicalul de 75% sau 100% cu prenatalul?De ce esti obligata sa stai pana intra firma in concediu? Eu nu mi-am luat niciodat medical, dar mi-am luat tot concediul de odihna si acum, gata prenatalul. 34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!! http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
Pai .. Eu am fost in medical vreo 2 sapt .. si i-am cam incurcat pe astia de la mine de la munca cu bonurile lor .. si acum tre sa mai stau nu stiu cate zile ca sa recuperez din bonuri sa nu-mi opreasca din bani ca fix asta mi-ar mai trebui. Si firma intra in concediu de pe 24 .. pe 28-31 angajatilor li se iau 4 zile de concediu cu plata pe care eu nu le mai am .. ei daca nu au de anu asta i-au de anu viitoar .. dar eu ... Si trebuie sa-mi iau in perioada aia CM 100% ca sa mai iasa ceva bani .. Sper ca ai inteles ..
.. 

31+
Yannis AndreiPoze