MONTIGNAC (129)... ''STIL DE VIATA NU DIETA''
Raspunsuri - Pagina 7
puisorul spune:
Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag,
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
andanii spune:
La multi ani, multa sanatate si noroc in 2010 !!!!
in anul care vine sa ne ambitionam toate sa slabim si sa ajungem la kg dorite
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Androix spune:
La multi ani, fete dragi!
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
alinam spune:
La multi ani ! (sper anul asta sa ajungem toate la targhet, inclusiv eu care acum am exact cate kg aveam si anul trecut pe vremea asta ).
Monnvas spune:
La multi ani!
Saptamana asta nu se da raportul, nu?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
melany72 spune:
Buna seara!
Sper ca ati pasit cu toatele bine in noul an.
Eu m-am ingrasat nitel, dar de azi sunt din nou pe baricade si de maine ma reapuc de sport.Am facut o intelegere cu cineva pt turul Romaniei pe banda.
Haideti fetelor.
Dam militaria jos din pod?
Va pup apasat.
andanii spune:
de azi cu Monti in suflet si de maine cuminti foc da???
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Monnvas spune:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
maya_m spune:
RISE AND SHINE fetelor....a trecut vacanta...e timpul sa ne mobilizam, sa punem biciul pe noi ....vreau sa va spun ce salata minunata am decoperit - broccolii maruntit cu ceapa rosie maruntita se amesteca si se lasa peste noapte la frigider..a doua zi se adauga sunca bucatele un pic prajita[ doar o idee] si 2-3 linguri maioneza subtiate cu smantana...un deliciu...am pregatit-o de anul nou a avut asa un succes incat ieri am repetet povestea...yamyamy