MONTIGNAC (129)... ''STIL DE VIATA NU DIETA''
Raspunsuri - Pagina 6
melany72 spune:
La multi ani fetelor!
Sper ca Moshu a fost darnic cu voi.
Eu am primit un inel in completarea setului de acum 3 ani (tot de la mosh) cu un topaz mare, aceiasi montura.
Copilul a fost f incantat de toate jocurile, e toata ziua pe ele.
Noi ne-am mai luat si o consola wii sport, asa ca ieri am inceput, incetisor, sa bag un tenis.
Va urez zile bune in continuare.
Eu, la munci.
puisorul spune:
Monica, multumesc pt urari
Andanii,sunt de porc dar eu nu mananc decat zeama aia inchegata ca restul nu imi place.
Melany, ce cadou frumos ai primit . Eu din pacate nu mai fac sport, sunt acasa la ai mei unde nu prea am timp si spatiu sa ma desfasor
Azi am gasit creveti la reducere asa ca mi-am asigurat pranzo-cina de la ora 17 iar la micul dejun am ras un castronel de racituri
Am gasit in Good Food o reteta superba de aperitiv cu somon dar imi trebuie ceva forme ceramice de bagat la cuptor http://s289.photobucket.com/albums/ll220/gourmandine/0051-panacotazmeura/004-panacota.jpg. Am cautat in Carrefour dar nu am gasit. Daca ati vazut undeva asa ceva va rog sa imi dati de veste.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
anelize spune:
La multi ani fetelor! Doar ce m-am intors si eu din vacata,cred ca mai slaba decat am plecat.Am mancat numai peste si fructe de mare,dar si ciocolata muuulta,dar am mers pe jos cate 6-7 ore pe zi,asa ca s-a compensat.Plus o indigestie de vreo 2 zile si nu prea pot sa mananc nimic,asa ca tot raul spre bine.
Melany72 si eu vreau WII tot pentru a face sport.Cum e? Ce parere ai despre ea?
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anelize La multi ani fetelor! Doar ce m-am intors si eu din vacata,cred ca mai slaba decat am plecat.Am mancat numai peste si fructe de mare,dar si ciocolata muuulta,dar am mers pe jos cate 6-7 ore pe zi,asa ca s-a compensat.Plus o indigestie de vreo 2 zile si nu prea pot sa mananc nimic,asa ca tot raul spre bine. Melany72 si eu vreau WII tot pentru a face sport.Cum e? Ce parere ai despre ea? |
Deocamdata ma obisnuiesc cu consola.Nu am incercat toate jocurile.Oricum merita.Eu am luat de la Romtelecom, in rate (24), e cel mai ieftin , si o sa dau 28 roni pe luna.Deci...pe degeaba cum s-ar zice.
De abia astept sa vad cum o sa reactioneze fica mea .Poate o gasesc noaptea pe bowling.
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Am gasit in Good Food o reteta superba de aperitiv cu somon dar imi trebuie ceva forme ceramice de bagat la cuptor http://s289.photobucket.com/albums/ll220/gourmandine/0051-panacotazmeura/004-panacota.jpg. Am cautat in Carrefour dar nu am gasit. Daca ati vazut undeva asa ceva va rog sa imi dati de veste. Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
Eu nu vaz pozaaaaaaa....
melany72 spune:
Am aflat o reteta buna pt revelion;cum e imperios sa mancam peste, facem tartar de somon.Si sa zic si cum.Se ia fileul de somon si se marunteste cu cutitul, se pune ceapa verde, capere, sare si lamaie.Pofta buna.
valentinag spune:
Bunaaa!
Eu am fost 2 saptamni la mosie si maine plec din nou,ne auzim cu forte proaspete dupa 4!Sa vedeti voi in ce fibrilatii intru eu atunci,ca n-am curaj sa ma urc pe cantar acu!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
melany72 spune:
Valentino, da'cine are curaj sa se arate la fata!!
Vad ca nu e nimeni pe aici de vreo 2-3 zile.
Eu sunt cu curcanul la cuptor, am terminat tarta de lamaie (total antidieta), tartarul de somon-de belea a iesit, dar noi o sa plecam de acasa.Asa sa fie in casa.Sotul e la munci, eu ma duc cu prietenii intr-un club.
Pedi si manichiura sunt gata, mai am de spalat parul, dar am lasat sa termin mancarea sa nu ma imput la loc.
Va doresc petrecere frumoasa si un An nou cu multe bucurii si multe impliniri.
Va pup
La multi ani.
ymca spune:
Si eu va urez un an bun si cu toate kg date jos!
Avem racitura de curcan, somon la cuptor cu lamaie, icre, salata vinete si carnita la cuptor. Nu prea avem garnituri si cred ca pentru copii se va face ceva cu cartofi.
Am fost la sala pana ieri si momentan n-am pus si n-am dat nimic jos.
De-acum incolo voi manca si voi soma (mi s-a terminat abonamentul) deci voi veni la raport luni cu o greutate mai mare.
Va pup pe fiecare in parte si sa ne auzim la anu'!