MONTIGNAC (129)... ''STIL DE VIATA NU DIETA''
Raspunsuri - Pagina 5
Monnvas spune:
Mama, ce de jocuri! Abia astept sa ii aduca si lui fiu-meu moshu un Monopoly sa jucam impreuna Noi abia suntem la etapa cuburilor (ca sa le roada, nu sa construiasca) si ii mai aduce cilindrul chicco, f laudat de fetele de la odisee
Andanii, io am bucatarit oarece mai Monti, da' de faza 2, or, io ar trebui sa fiu la 1. Am incercat azi pandispanul Rodica - reteta data de Puisorul - dar nu ma omor dupa cum a iesit, cred ca am gresit eu ceva. Faza e ca tre' sa fac un tort, ca pe 26 e ziua mea o sa am musafiri si daca tot is gazda macar sa fac ce mancaruri as putea si eu manca, nu? Am mai gasit pe culinar.ro o reteta de praji cu nuca, o sa o fac maine, ca in seara asta nu mai pot baga mixerul, ma dau vecinii afara din bloc. Si-asa, la cat scandal face fiu-meu... Meniul va mai cuprinde un chec aperitiv - oarecum Monti, adica are sunca, oua, cascaval, faina de naut si iaurt, deci un Monti mai abatut (da' io nu pap din ala ), humus, o salata cu somon afumat (va trebui sa o creez, n-am reteta, voi improviza) si obisnuitul platou cu mezeluri si branzeturi. Main course - piept de curcan cu masline si piure de conopida, desert - praji cu nuca, tort, biscuiti ne-Monti (aia de la care am luat eu). Va fi cam aiurea sa pap toate felurile, ma gandesc ca totusi curcanul e o carne mai slaba, o sa mananc mai putin si merg pe glucide si proteine. Ce ziceti, am sanse sa nu mai iau un ?
Mai grea decat perioada sarbatorilor mi se pare asta cu pregatirile si gatitul, ca tre' sa gust si tot gustand nu mai reusesc sa-mi segmentez mesele, basca mai si amestec chestii de neamestecat.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Puisorule, praji aia arata da' nuuuu e de mineeee, nuuuuu, nici nu vreau s-o vad, nici nu vreau s-o gust... nuuuuuuuuuuuu...
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alinam spune:
Buna dimineata!
Ce fac fetele? Eu muncesc si pe 24 si pe 31 asa ca nu am timp de gatit, dar mi-a facut tata deja carnati (porc pentru noi si pentru copil din pui), mama imi face ciorba de porc, sarmale cu porc si ardei umpluti pentru copil din piept de pui, diverse porcarii, eu fac cozonac , in rest randul meu la bucatarie va fi de anul nou, nu stiu cum o sa reusesc sa fac tot ce vrea mama sa fac si pentru ea. Deci suntem total nemonti, da nu e bai, ma cumintes dupa anul nou sau mai sigur dupa sf Ion, ca am in casa 2 ioni .
Mai , mie prajiturile monti nu imi plac, am facut si eu un tort de pe culi si nu mi-a placut.
Cadouri am luat foarte multe, prea multe, pentru toata lumea, iar pentru Vlad chiar am facut abuz, numai pentru mine inca nu am luat nimic.
Va urez un craciun fericit cu sanatate si liniste in suflet!
maya_m spune:
fetele am intrat sa va salut.... am o groaza de lucruri incepute si neterminate ...sunt foarte dezorganizata...haos total in capu' meu, in casa cu toate si nu-mi iese nimic...si pentru ca sigur nu mai am timp sa intru va urez UN CRACIUN FERICIT PLIN DE CALDURA,BUCURIE SI LINISTE SUFLETEASCA
Monnvas spune:
Fetelor, va urez un Craciun fericit si linistit!
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
andanii spune:
"CRACIUN FERICIT !"""
VA PUP sarbatori fericite alaturi de familie si prietenii dragi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
puisorul spune:
Craciun fericit cu intarziere dar din toata inima
Sper ca ati petrecut frumos si ati mancat mai putin decat mine . In Ungaria a fost minunat, ne-am relaxat, ne-am balacit si am savurat mancaruri delicioase. Din fericire pt mine nu m-au atras dulciurile asa ca pe post de desert am mancat branzeturi cu salata de fructe. Intr-o zi am fost si la sala si am facut o ora de banda si bicicleta. Am inotat mult, cel mai mult mi-a placut in bazinele exterioare cu apa calda, superb
La cumparaturi din pacate nu am fost pt ca toate mall-urile erau inchise .
Acum incerc sa scap de kg acumulat si sa revin la monti cel de toate zilele. Azi vreau sa imi fac si wassa sa nu mai atentez la painea alba din dotarea familiei.
De revelion incerc un meniu cat mai light dupa dezmatul de craciun . Aperitive,ceva peste si tortul pufos.
Raciturile( piftia, racile sau cum le mai zice) sunt monti, nu? Nu de alta dar acum le pregateste maica-mea .
Zile linistite si pline de caldura sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
Monnvas spune:
Puisorule, la multi ani puisoarei tale!
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
andanii spune:
piftiile sunt monti , si daca sunt de curcan sau pui sut si mai bine
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"