Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

IOANA - Dupa cum spunea si Alex, ar face formatie buna micutii, dar nici nu indraznesc sa ma gandesc, actioneaza cuscra din urma.....

ALEX - Multumesc si eu, iar despre D, nici nu-ti spun ce incantat a fost, probabil ne asteapta o noapte romantica.merita din cand in cand sa ma mai gandesc si la sufletul meu, ca asa suntem noi mamele, eu cel putin raman cam pe ultimul loc.Dar ma bucur enorm de oamenii pe care-i am in jur, de copilul meu minunat, de sotul grijuliu si diplomat, de putinii prieteni adevarati si sinceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Poze de la sanius http://picasaweb.google.ro/ioana1303/Iarna#

Gabi, nu mai erau sanii la Carrefour? Noi joi am luat, erau multe din 2 modele. Noi anul trecut am patit asa, numai ca nu am mai gasit in tot orasul sanie.

Nopate buna, a inceput filmu

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MULTUMEMIM MULT FETELOR DE GALERII SI DE TOT SPRIJINUL ACORDAT..

nico MERSI MULT DE VIZITA SI DE AJUTORUL CU POMPELE...saracutul ANDREI,ce m-am mai speriat

ELENA mersi ca ai anuntat fetele despre nasterea mea..SANATATE MULTA IULIEI...saracuta de ea,e fff frumoasa si eu savurez pozele cu ei.i s-a mai tras buricul?

CO noi inca nu prea avem de donat,avand in vedere ca ii trebuie si lui lucrusoarele..dar pe urma vom avea..frumoasa serbare..

ANCAB sanattae multa lui STEFANUT

GABY ce bine iti sta cu burtica,ma cuprinde deja nostalgia cand ma gandesc ca de o sapt nu o mai amparca asa de repede a trecut sapt asta...cat costau saniutele la baumax?f frumos bradutul..

MELI felicitari...sa fie intr-un ceas bun.eu spun ca v-a fi bine.nici mie nu imi ajunge timpul,as vrea ca ziua sa aiba 48 de ore..nu stiu zau cum altele se descurca.intr-o zi la amiaza nu stiam la care sa-i pun pampersul mai repededar cred ca inceputul e mia greu,iti intri pana la urma intr-un ritm.si mai ales tu ca ai ajutoare.si eu am trimis-o pe SARA de ieri la taica-meo,apoi v-a merge 2 zile si la ceilalti bunici,cu toate ca acolo n-a dormit niciodata peste nopate...,,musai,,e cerinta lui taica-sooricum n-am ce face,ca mi-a spus pediatra ca mai bine o izolez pt ca e racita..si imi trebuie si mie cateva zile de odihna.eu spun ca v-a fi bine,n-ai de ce sa-ti faci griji

IOANA13 tare e P cu colinzile..macar bine ca stie
,noi am ratat cresa,am ratat sii mos nicolae si mos craciun,din cauza racelilor.asta e,continuam la anul

ADAB unde e tramvaiul lui mos craciun?

CHIAR nu stiti pe unde vine mosul?prin polus,mall??

LA ALES i-a cazut buricutul aseara..voi le-ati mai pus puiutilor vostri pe urma tifon cu spirt?mi-a spus pediatra ca pot sa incep cu baitele,deja ma i-au emotiile,miane ii fca prima baita.e cumintel,papa si doarme in general...mai are si el orele lui,de obicei seara cand mai sta cu ochii deschisi,se uita la umbre cred,la lumina..apoi ma cheama ca vrea sa adoarma si nu poate,suge putin si atipeste...apoi pe cand il pun in pat se trezeste si plange iarasi si tot asa pana adoarme adanc..e un scump.asa mititel si frumos.cel mai distractiv e cand il schimb ca deobicei face pipi si cum am avut fetita nu eram atenta la asa ceva..numa il vad cu putulica in sus si face pipi pe mine..

poze nu prea am..f putine,ca m-i s-a stricat aparatul de vreo 2 luni si fac poze cand reusesc cu ap unei prietene..mor de ciuda.chiar nu stiti unde l-as putea duce la reparat.e cannon si il am de 2 ani,m-as mira sa nu se mia poata face.l-a dus taica-meo la cineva dar cred ca numa i-a luat banii si nici macar nu s-a singhisit sa-l faca si spune ca nu se mia poate repara....

v-am pupat...somn usor

ioana...mami de sara si graviduta in 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Multumesc de incurajari si urari, fetele...ieri a fost groazanic...a stat numai in brate, s-a miriit, a plins, s-a tot tinut de cap...nu am reusit sa-i scad febra decit dupa ce i-am pus si jumatate de supozitor cu novocalmin, pe linga toate celelalte.
peste noapte am reusit sa "fur" un total de 6 ore de somn, asa ca ma declar odihnita, chiar daca sunt in picioare de la 4 .

Ioana, aparat cred ca mai bine iti iei altul...poate prinzi ceva oferte de sarbatori. musai sa faci poze cit mai multe cu Ales! Succes la prima baita!

Ioana 13, felicitari pentru cintaret! Am vazut si pozele de la sanius. sunt superbe. asa rau imi pare ca noi nu am reusit sa iesim ...poate la urmatoarea zapada...

Adriana, ce putin mai e! Imediat ajungi la ingerasul blond si cretz! cred ca va fi o vacanta superba! icei

Elena, sanatate multa Iuliei! Sa scapati repede de raceala!

Meli, curaj! ai sa vezi ca o sa te descurci foarte bine cu doi piticei!

Apropo, fetelor...pun si eu o intrebare mai "stupid"...dar chiar nu stiu cum e bine: pot sa-l scot pe stefan din casa, acum ca i-a scazut febra? macar citeva minute, in jurul blocului...sau la mall...e ca leul in cusca bietul...nici nu mai stiu ce jocuri sa inventez in casa ca sa-l tin ocupat...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ioana bine ati venit acasa!!!Ce frumos trebuie sa fie!De abia asteptam sa-l vedem!!!

Anca multa sanatate lui Stefan.Nu stiu ce sa zic cu iesitul afara.Eu zic sa mai astepti putin,ca e f frig afara.

Elenutamulta sanatate Iuliei!!!

Oana si Co v-am adimirat printesele la serbare.

Gabi cum a fost la chef???Ai dansat-o pe Emma???

Noi suntem f bine.Ieri am implinit cu sotul 12 ani de cand suntem impreuna.Si tot ieri am aflat o veste care ne-a bucurat f mult....II un test de sarcina pozitivvvv!!!!!
Doamne ajuta sa fie bine!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Anca, eu il scoteam, azi toamna, pe P cu temperatura afara, dar apoi am auzit si inteles ca mai repede trece boala daca stau in casa cind au temperatura, nu fac efort, ca organismul le e slabit.
POate citeva minute nu are ce sa ii faca rau, dar eu nu l-as scoate pe P daca ar avea febra, mai ales ca acum e si f frig. Acuma si in fct de copil, PAtrick face fata cu bine daca sta in casa mai mult, nu e "motorizat".
Sau in mall, sa nu mai prinda vreun virus peste ce are...

Chiar ma gindeam ca anu' asta sint mai paranoica cu bolile... anii trecuti nu aveam nimic, il scoteam pe P in toate aglomeratiile...

Al meu inca doarme

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ramo, felicitari!!!!!!!!!
Un ceai pentru tine si pentru fete
Sa aveti o duminica frumoasa!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!!!

Ramo, ce veste frumoasa! FELICITARI!!!!!

Ioana, la Sara nu ati renuntat la Pampers? Multa sanatate Sarei.

Ioana, foarte frumoase pozele de la sanius! Sa stii ca si eu am devenit paranoica cu bolile in ultimul timp. Asta dupa perioada de cresa a Alexiei. Inainte o purtam peste tot, fara nici o grija si fara sa imi pun problema de ce s-ar putea intampla. Si drept urmare, nu s-a imbolnavit niciodata de prin mall-uri. Si o duceam in port-bebe pe friguri crunte prin oras, pe la facultatea...ce vremuri....acum mi-as face griji daca ar trebui sa fac asta.

Nico, multumim pentru ceaiul virtual, mie mi-e pofta si de unul real

Anca, un ic lui Stefan, sa se faca bine repede! Intr-adevar, numar zilele pana la plecare

O duminica placuta!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

RAMOOOOOOOOO....FELICITARI DIN SUFLET!!! DOAMNE AJUTA SA FIE BINE! SARCINA MINUNATA!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Meli, Gabi... acum rasuflu si eu usurata...ca totul e in regula...de acum inainte, ce-o vrea DD... Meli, de data asta n-am preferinte, ce-o fi o fi...

Meli, nu te panica... e prea repede...chiar daca la inceput va fi mai greu, si sunt convinsa de asta...o sa vezi ca timpul zboara si nu va trece mult pana cand vei capata si tu acele ore de independenta mult dorite...mie nu mi-e groaza de faptul ca vor fi 2 si ca nu voi avea timp pt mine...paote sunt inconstienta inca, nu stiu la ce sa ma astept...dar oricum ma bucur ca voi avea 2 copilasi...asta e cel mai frumos si nepretuit dar...

apropo de bebei, ieri a nascut o buna prietena al 2-lea baietel... ma bucur pt ea de parca eu as fi in locul ei...

Elena, sanatate multa micute...of saracuta...cred ca e f nasol...iti vine sa plangi langa ei...te simti asa neputincioasa ca nu poti face nimic...sper sa scape repede...

Ioana, l-am vazut pe Patric, barbatelul tau... a crescut, s-a maturizat...ce repede trece vremea... si ce ninsoare ati prins...

apropo de sanii, eu am comandat o saniuta de la o mamica care aduce din Germania, abia astept sa-mi soseasca...

Gabi, cum te-ai distrat la microrev? vrem pozici!

Anca, imi pare tare rau de Stefanut, eu l-as tine in casa, cateva zile, chiar daca e greu...e f frig afara si risti sa mai faca si alte minuni...daca chair vrei musai, paote 10 minute in balcon...nu stiu ce sa zic..sanatate multa

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput