Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

IOANA - Multumim lui Patrick cel cuminte pentru colinda!Bravoooooooo!

CO - Vom duce noi ceva hainute si jucarii.Chiar aveam pregatita o plasa de jucarii, dar vad ca cei de la Kauffland nu mai organizeaza nimic anul acesta.

Astazi am fost tare ocupata, m-a rugat o prietena sa-i astept o nemtoaica la aeroport, asa ca astazi s-a cam vorbit nemteste pe la noi, spre distractia Dariei care repeta cu mare entuziasm cate un cuvant.

GABI - E tare dragut bradutul vostru si deja am simtit parfumul candid si specific de Craciun, in momentul in care am vizionat fotografiile voastre.

ELENA - Sunteti tare frumosi si plini de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata,
Impart cu drag cu voi o cafea tare, tare, cu lapte, ca azi noapte am stat pana la trei sa termin un referat si tare ii simt nevoia
Co, incerc sa ajung si eu cu niste jucarii
Felicitari printeselor pentru serbari

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!

Ioana-tare cu colinda, hihi, o ia tare in serios, si pozitia adecvata, ce mai...

Ada- e o idee buna sa mai vada inainte, ca la noi prima intalnire a fost anul trecut si s-a cam speriat,bine, acuma, era si ea micuta...

Ioana,mami de Sara si Ales-cand vei avea timp, asteptam poze!

Gaby-esti o graviduta tare frumoasa, iar Sara... ce mai o finuta si delicata.cat ai pus cu sarcina?ca numai burti de tine!

Co-ce fate frumoase are tati...mi se pare ca ai slabit muuult si-ti sta tare bine. am dreptate?

Elena-sa-i pap ochisorii aia mari, negri si expresivi ai Iuliei, hihi.de la cine mosteneste oare?

Andrea-ma bucur ca sarcina e ok, acum sunt curioasa ce va fi, hihi, ca te apropii incet de momentul adevarului.vreo preferinta?

Alex-tot am vrut sa-ti scriu ca-s f tari pozele, sunt vreo doua care imi plac mult, le-ati facut pt reclama? ceva postere?

despre noi in mare bine, doar ca ma lupt cu raul, cam toata ziua, seara am cateva ore de liniste, cand balotez pt toata ziua, sa recuperez, am slabit aproape 2 kile, ceea ce e tare binevenit pt silueta mea, nu, poate dispar intr-o zi,hihi.dimineata e ceva de groaza, mi-e greata si sa inghit saliva, si sa-mi intorc ochii in cap...nasol...pete maronii tot mai am, nu stiu ce va fi...vom vedea, deja nu mai tine de mine.adica as putea sa stau poate non-stop in pat, dar nu e poate...

sa aveti un we frumos!

Meli6+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Anca, tare rau imi pare ca s-a imbolnavit Stefan!Sanatate multa!

Co, ce frumos gest

Alex, felicitari pt puiutul cuminte, asteptam pozele!

Ioana, m-a dat gata colindatorul tau! Asta da atitudine! Asta da, barbat! Pacat ca e dat deja!Dar venim tare cu prospaturi din urma, a se citi Emma

Meli, e cam nasol in prima parte a sarcinii, vai nici nu vreau sa ma gandesc cat de rau mi-a fost, urmeaza luna de miere si apoi finalul, eu acum ma lupt cu insomnii crunte...nu stiu daca dorm 3-4 ore pe noapte...Si cand ma gandesc ce nopti albe ma asteapta dupa ce nascLasa ca trec ele toate si rezultatul merita ORICE!!!!! M-am ingrasat, sa stii, destul, vreo 10-11 kg, dar s-au asezat bine ca nu prea le simt!

Ada, ma bucur ca Sara e fascinta de sanie si zapada! Abia am mai gasit si noi azi una!

Andreeafelicitari pt samburelul perfect! Uite c a trecut si perioada critica, cu ajutorul lui DD!

Adrianavoi mergeti acasa de Sarbatori?

Eu ma pregatesc sa merg la Alex la aranjat, ca azi am microrevelionul, Sara ramane cu tati! Azi are program de saniuta!E asa dulce cum vorbeste si canta!De-am putea pastra cumva toate momentele astea....Mi se pare ca trece timpul mult prea repede!
V-am pupat! Weekend minunat!

P.S. Daca mai sunt restantieri la saniute, noi numai la Baumax am mai gasit!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gaby-da, e horor, eu am scapat prima data cu Timea, dar vad ca acum nu ma ocoleste.dar sunt si eu mare figura, ca am patit intr-o zi ca mi-a trecut de tot cateva ore si m-am panicat, daca nu mai sunt,hihi.dar cel mai groaza mi-e de timpul "liber" pe care n-o sa-l mai am.si cu una abia-abia ies, dar cu doi?macar sa am o zi vreo 3-4 ore pe saptamana in care sa mai fac o miscare, o cosmetica, un shopping...oare vom mai avea asa ceva?

fetelor cu 2 copii, va rugam mult, ne mai linistiti si pe noi ca nu-i sfarsitul lumii?
acum pe bune, cele cu doi copii,Monica,Elena,Raluca,Natalia si nu numai, cele care mai intrati, poate ne cititi si nu prea scrieti, ne spuneti si noua, mai ales mie ca-s disperata, daca mai poti avea timp de cateva ore pe saptamana si de tine?
poate daca digeram gandul si venea planificat, nu eram asa stresata,hihi,poate si stilul nostru de viata, cum tot mergem ma face sa ma simt pierduta, cu toate ca soacra-mea a zis ca nimic nu se schimba, ca pt ea e totuna daca-s unu sau doi acolo...acum sper sa nu se sperie si sa dea inapoi...
deci, in asteptarea Craciunului, am propus o alta tema de dezbatere, pt linistirea sufletului meu zbuciumat

glumesc na, va pe toate, dar chiar as vrea niste pareri si cele care aveti un bb, cum vedeti...poate din vazute de la prietene cu 2 copii.

Meli6+ si Timea-Larisa (08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salut gagici

va citesc asa pe sarite, u pea mai am timp de nimik
in alta ordine de iedei Iulia s-a ales cu o raceala , mi se rupe sufletucand o vad, ma gandesc ca mai bine era Drgaos bolnavior in locul ei dar nici asa nu era bine

tuseste de ieri , ar ma bucur ca nu are temperatura, ne-a dat siropel de tusa Prospan, pe baza de plante, aucm sa vedem

aseara nici sa pape nu a dorit, cred ca o doare si gatutul , tare greu e sa o vad, ea e tare vesela, gangureste intr-una , ns daca D facea asa galagie ca si ea, el era activ toata ziua si nu dormea

acuma astept sa adoarma sa pot termina cratenia in camera lor
baietii sunt la shoping iar noi la smotru

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumim de aprecieri

meli Feiciari ptsamburel , sa ai o sarcia usoara si sa treaca repede raul
sa iti raspund la intrebare, e ff frumos cu 2 copiasi dar in acelasi timp si f greu mai ales daca nu ai ajutor
noi in Foresti suntem fara ajutoare , daca locuiam in Manastur era un pic mai usor, aveam mai mult sprijin din pareta celor drgai, dar asta e
de pierdut vremea, prin oras singura,nu o sa mai ai ocazia daca vei alapta, bebele va fi in permanenta cu tine
tare greu imi e sa ajung la cosmetica, coafor......etc....dar traiesc cu speranta ca mai este putin si va fi Iulia independenta si o va lasa pe mami sa dezerteze cateva ore pe saptamana cum spuneai tu
astept sa merg si eu la munca , sa am mai multa liberatte dar in acelasi timp as vrea sa fiu si cu ei
dupa 9 ani de activitate fizica si iesiri, uite-ma prizoniera acasa 4 ani , greu m-am obisnuit dar acesta e sensul vieti...mai tarziu ne va fi dor de clipele acestea si atunci vor fi alte regrete
acum traim clipa, a doua copilarie vazuta prin ochiul de parinte

va sarut

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Gabi, da, miercuri plecam acasa.

Elena, multa sanatate Iuliei. Intr-adevar e greu cand se imbolnavesc si-s asa micuti.

Meli, te cred ca esti panicata Si eu m-as simti acum la fel ca tine. Eu insa din alte motive. Eu oricum sunt obisnuita sa fim singuri si sa nu avem bunici in apropiere. Eu zic ca daca asa a dat Domul sa fie, si daca se dovedeste a fi o sarcina cu succes, le veti potrivi pe toate astfel incat sa aveti timp pentru tot ce va doriti. Sunt sigura de asta!
PS: sunt foarte frumoase si calendarele tale, mi-au placut foarte mult pozele si s-au potrivit de minune

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
IOANA felicitari pt Patrik ,minunat ,ce mai f f frumos a colindat
ar face o formatie buna cu Dariutza
MELI pt banner s au facut poze
am cautat un model si am si gasit dar imi cerea de la 200 euro in sus pe sedinta ,mi s a parut cam mult,asa ca m am lasat convinsa sa pozez si datorita fotografului totul a fost ok
nu te speria ,o sa vezi ce bine te vei descurca
ADRIANA nu pot descarca pozele ,am ceva probleme la usb :(
ELENA draga sanatate multa puitului
ANDREEA,GABI,CO multumesc fetelor

multe si o zi superba

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, am uitat sa iti spun cit esti de fotogenica!

Cind am spus ca e tare, la sonor ma refeream, nu imi laudam copilu, desi merita

va pup, mi s-a urcat in brate...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput