Gravidutze si mamici de Cluj-147
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Gabriela77 spune:
Neata de la noi..phuuuu...sa va zic ca am dormit pana la 10???? Cred ca nu am mai dormit atata de cand s-a nascut Sara!Desigur, m-am trezit de vreo 2 ori, dar am adormit la loc ca valiza! Se acumulase oboseala, asta e clar!
Sara e cu tati la Ludus la bunici, acum au plecat la strabunici la tara, la sanius, cred ca distractia e in toi! MI-a prins bine si mie putin timp liber, uite ca nu realizasem cat e de important!
La microrevelion a fost frumos, am fost o rasfatata, Emma a dansat continuu, parol ca nu s-a linistit o clipa...Locatia f eleganta, colegii draguti, papa buna, m-am simtit excelent, drept urmare pe la 1 am juns acasa!Intentionasem sa ma opresc si pe la Polus, ca tot eram langa, la West City Hotel, dar pe urma mi-am amintit ce nebunie e cu Noaptea asta a REducerilor si ce dezamagita am fost anul trecut, asa ca am mers frumusel la culcus!Poze nu am facut, decat vreo 3, in rest au facut altii...
Ramo, n-ai idee cat ma bucura vestea ta! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa vina sanatos bebelusul mult asteptat! Felicitari pt aniversare si pt cele 2 liniute!
Anca, eu fara febra o scoteam pe Sara afara, ce-i drept cu moderatie, dar e de luat in calcul gerul de afara. In mall cu atat mai putin cu cat e aglomeratie mare!Sanatate puiului, of, dragul de el!
Elena, sa se faca si Iulia bine, cel mai rau e cand sunt micutii astia bolnavi! Eu de-aia inca refuza sa ma gandesc cum va fi cu Sara la gradi si cu Emmma mica-mica acasa, nas vrea sa cunoasca virusii asa devreme!
Andreea, ma bucur ca la tine sunt toate roz si te-au ocolit si greturile, esti o norocoasa! Si eu mi-am facut ambele morfofetale la dr. Rotar, si mi-a placut de ea!
Andreea, Co ce coafuri elegante aveati ieri, fetelor!
Ioana, mie P mi se pare un adevarat barbatel, cum isi traggea el sania, ptiu,ptiu! Minunat! Sa stii ca in Carrefur si Cora nu am mai fost ca fusesem acum cateva zile si nu erau, poate am ratat marfa noua!
Ioana draga, ce frumos povestesti de Ales! Clar,imi place mult mai mult varianta propusa de tine, Ales e un nume mai stilat si alaturi de Cristian chiar merge bine. In plus, e Craciunul si are si alte semnificatii! MI se pare normal ca ultimul cuvant sa il ai tu!Cat priveste aparatul, vezi ce faci, dar nu lasa copilul fara poze!
Ma bucur ca sunteti bine, sanatosi, pari ca ti-ai inrat in mana!
In alta ordine de idei, am luat poneiul pt Sara, l-am pitit bine, mai avem de luat ceva cadouri pt nepotele si ziua Larei, la tati nu stiu ce sa-i iau. M-am gandit ca ar fi timul sa imi fac si eu bagajul, desi nu prea ma trage inima, ba chiar ar trebui sa pregatesc primele hainite ale bebelinei, e asa aproape clipa...Ieri ma tot intrebau toti cat mai e si cand am realizat ce putin...Saptamana vitoare musai sa mergem si la Cord Blood Center si sa rezolvam si cu asta! Et...voila! Hai ca sunt plina de avant si energie, se vede treaba ca am dormit si eu ca oamenii!
O duminica frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
34 +
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabriela77 spune:
LA MULTI ANI, SORANA!!!!!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si norocoasa! FElicitari mami si tati pt fetita mare, frumoasa si cuminte! Sa va traisca!
34 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Ramo, m-a apucat plansul cand am vazut, hihi, sa fie intr-un ceas bun, sa ai grija mare de tine, nu te obosi si sunt sigura ca totul va fi bine de data asta!!!mai frumos cadou de aniversare nici nu se putea si mai ales de Craciun!!!
mersi fetelor de raspunsuri, recunosc ca sunt panicata, dara recunosc si ca vreau sa fie 2, si cu cat mai aproape sunt ca si varsta cu atat mai bine si pt ei si si pt noi, ca scapam de inceputul greu,hihi, cu cat cresc mai mult cu atat mai "usor " e , fizic vorbind.
Gaby-pe cand data probabila a nasterii?bine ca te-ai mai odihinit si tu, profita cat mai poti!
Andrea-mersi, as vrea sa fiu si eu atat de optimista ca tine, sper sa ajung asa in timp.
Anca-teoretic poti sa-l scoti daca n-are febra, acum zic eu sa nu-l tii mult, ca e prea repede si e frig afara!
Meli6+ si
Timea-Larisa(08.07.2007)
anca.b spune:
Fetelor, multumesc pt sfaturi! ce sa facem, ne mai chinuim un pic...desi e incredibil de rau in casa...nici nu-mi mai recunosc copilul...acum la prinz nu a vrut sa manince nimic, desi era mincarea lui preferata (cartofi piure si carnita de pui)...a urlat si a scuipat-o pe jos de parca i-as fi dat otrava (in conditiile in care de dimineata a cerut piine unsa plus "pestisori"...deci clar nu-l doare gitul atit de tare incit sa nu pape). l-am culcat flamind...acu' sa vad cit doarme pina incepe sa plinga dupa papa...
Ramo, felicitari! ce aniversare frumoasa ati avut! asta da cadou!SORANA
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, SORANA!!!!!
MAMI(Adriana) &
![](chitara.gif)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
LA MULTI ANI, SORANA!!!! Multa sanatate si voiosie toata viata!!!
Anca, cind a avut Patrick amigdalita nu minca majoritatea meselor, dar mai avea cind il lasa durerea si minca... apoi la urmatoarea masa iar nu minca... cred ca intelegi, cam asa intelg ca e si la Stefan.
Ramonella, felicitari!!! Vad ca Mos Craciun se arata prin multe case!
Meli, cred ca e greu cu 2 copii, dar toate mamicile care au 2 zic ca e tare frumos
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Multumesc mult fetelor de felicitari!!!Sunt optimista ca totul va fi bine.
La multi ani Sorana!!!Sa cresti mare si sa fi sanatoasa!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Si noua semnatura...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
3+
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
Gabriela77 spune:
Foarte frumoasa semnatura, Ramo!
34 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Ramo-3+? cum asa? asa repede se afla? cu o saptamana inainte sa-ti vina ciclul? sau eu nu stiu cum se calculeaza? eu stiam ca prima zi a ultimului ciclu menstrual.asta ar insemna ca mai ai o saptamana pana sa-ti vina ciclul...oricum,felicitari pt noua semnatura!
Sorana, la multi ani!!!Sanatate si bucurii alaturi de mami si tati!!!