Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, voi pe acasa? Cum mai e burtica?

Ramo, voi?

AdaSara mica e sanatoasa? S-a bucurat de mos?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!!
Sper ca ati primit toate cadourile pe care le doreati de la Mos Craciun!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello hello

sper ca ati petrecut frumos de sarbatori!
eu sunt gata imediat cu tortul pt maine,e de mere caramelizate. sper sa fie fff bun :):)

ce bine ca mai am o sapt de concediu...si ca a venit caldura, putem iesi pe afara mai mult..Stefan nu e mare iubitor de zapada..n-am reusit cu niciun chip pe gerurile alea sa il fac sa accepte manusile...

Gabi, exista Sf. Sofia in calendar? :)

Paula 11+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Va scriu si eu de departe. Alexia, nu-si mai incape in piele de fericire ca suntem langa ea, e mult mai independenta (in sensul ca nu mai sta chiar in fiecare secunda dupa mine cum facea in urma cu ceva timp), a crescut enorm de mult (by the way, cizmulitele sunt bune dar atat, as putea zice aproape fixe), si e excesiv de vorbareata, nu-i sta gurita nici o clipa Mosul a venit foarte incarcat insa nu s-a apropiat nici ea de el,i-a zis ca e cuminte, asa,de la departare

Gabi, si Alexia a primit de la Mosul o trusa medicala, e foarte incantata de ea, face injectii la catei

Acum incerc sa incarc si niste poze, sper sa reusesc fiindca aici e foarte slab semnalul la internet. Ma bucur ca ati petrecut frumos si ca Mosul v-a adus tuturor tot ce v-ati dorit!

O zi frumoasa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

GABY f frumoasa si eleganta e SARA.CE frumoasa rochita are....de unde ati luat poneiul?si cu cat?si la SARA ii plac.si colectia cu TOM si JERRY ati luat-o treptat de la chioscuri?sau de unde ati gasit-o s-o cumparati pe toata?eu n-am reusit nici un cd sa-i i-au de la chioscuri..Micul print e la san acuma,tot molfaie ca sa adoarma.e cuminte,parca s-a mai si schimbat cate putin.SI pe mine m-au incercat sentimentele si gandurile inainte de venirea lui ALEES pe lume.eu am avut si am noroc ca SARA nu e asa dependenta de mine,si acuma de alaltaieri se tot cere sa mearga la taica-meo..am lasat-o de ieri pana in dupa masa asta.as las-o si mai mult,si ar sta si ea,ca-i place f mult,dar nu depinde numai de noi...vreo sapt dupa nastere,pana mi-am revenit cat de cat,pana a trecut cu febra laptelui,hormoni...etc imi venea sa plang,mi-era mila de SARA ca numai e singura iubita....ma tot gandeam,tot felul de chestii din astea,de ganduri de genul asta..acuma pot sa spun ca mi-am revenit,sunt ff fericita si implinita ca am o pereche de omuleti si sunt sigura ca asa e mai bine,sa aiba si SARA pe cineva cand v-a creste,sa aiba cu cine se juca,ca eu nu am avut si mi-as fi dorit mult un frate sau o sora.Abia asteptam vesti despre micuta EMMA

ADRIANA,cred ca esti f fericita si ALEXIA la fel...ma bucur pt voi ca v-ati reintregit.in ian o aduceti acasa?sau o mai lasati la bunici?

VICTO sigur e bun tortuletul...

aa..am primit de la mosul de taica-meo un ap foto,si am inceput sa fac poze..trebuie doar sa ma invat sa le pun pe picassa...va doresc in continuare SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Va salutam si noi de la Brasov! Suntem bine iar Maria in culmea fericirii… adorata si rasfatata de toata lumea… Si noi am fost cuminti si am primit multe cadouri de la Mos Craciun: mult asteptata bucatarie, o tabla magnetica, un bebelus bolnavior cu o trusa medicala, o chitara si o multime de maruntisuri, dulciuri…

GABRIELA - pupici multi Sarei! Frumoase cadouri ati primit! SeE pare ca si voi ati fost cuminti! Imi plac mult cadourile voastre!

ADRIANA – ma bucur din suflet ca e bine printesa voastra si a crescut!

PAULA – cu siguranta ca e bun tortuletul!

MELI – cred ca merge si Tantum verde… parca asa imi amintesc… sunteti bine acum?

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

va pupam! o seara placuta!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

NTONI,mie mi-au dat Decasept Cica altceva nu e voie Si Oscillococinum Multe ceaiuri cu lamaie si miere Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de azi, de sf Strefan!

Celor doua Stefanitze si celor trei Stefanei de Cluj, numai bucurii si fericire!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

La multi ani si de la noi pt Stefan de Anca, Stefan de Elena si Stefana! Sa fiti sanatosi cu totii!

Paula 11+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput