Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

SA AVETI UN CRACIUN FERICIT SI SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!!!

Meli Doamne ajuta sa fie bine!!!Fi optimista!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
3+
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

SARABATOAREA SFANTA A NASTERII DOMNULUI SA VA ADUCA PACE IN SUFLET, SANATATE, IMPLINIRI SI SPERANTA DE MAI BINE! CRACIUN FERICIT VA DORESC DIN TOATA INIMA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

CRACIUN FERICIT!!!!

ati primit cadourile mult asteptate?sper ca da, si sper ca acum sunteti alaturi de cei dragi, mari si mici, bucurandu-va de aceasta zi in tihna si pace sufleteasca...distractie placuta tuturor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 12+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Craciun fericit!
Sa va zic ce am primit de la Mosul de sotul meu
Unnnnn E-book!! A fost o reala surpriza, chiar nu ma asteptam, desi imi doream asa ceva, nu credeam ca o sa-l primesc asa repede
Abia astept sa-mi pun ceva carti pe el si sa citesc, daca oi avea vreme

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi!

si la noi a venit mosul, piti a primit o gramada de cadouri, a si comunicat cu mosul, hihi, dar a tinut sa ne spuna ca e un mos ciudat ca n-are ochi, hihi, avea masca si na, fata a remarcat...

as avea o rugaminte, cele care stiti,imi puteti spune va rog daca pot lua ceva dezinfectante de gat ca ma doare rau si nu mai stiu ce am luat cand am fost racita in cealalta sarcina.si pe langa? numai oscilococcinum?

azi noapte m-a durut burta de abia a trecut cu nospa, nu stiu ce sa mai zic, mi-e groaza ca tot asa va fi...

sa aveti un we frumos alaturi de cei dragi!

Meli7+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Raluca-frumos cadou, ei, e un mos tare dragut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Craciun fericit alaturi de cei dragi!

si la noi a venit mosul, piti a primit o gramada de cadouri, a si comunicat cu mosul, hihi, dar a tinut sa ne spuna ca e un mos ciudat ca n-are ochi, hihi, avea masca si na, fata a remarcat...

as avea o rugaminte, cele care stiti,imi puteti spune va rog daca pot lua ceva dezinfectante de gat ca ma doare rau si nu mai stiu ce am luat cand am fost racita in cealalta sarcina.si pe langa? numai oscilococcinum?

azi noapte m-a durut burta de abia a trecut cu nospa, nu stiu ce sa mai zic, mi-e groaza ca tot asa va fi...

sa aveti un we frumos alaturi de cei dragi!

Meli, eu am luat in sarcina Tantum Verde pt. gat. Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Ada-iui, mersi mult, chiar am acasa!

Meli7+ si Timea-Larisa (08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

SI la SARA a venit mosul din toate partile...cel mai fain a fost la taica-meo ca a venit un mos adevarat,adica unchiu-meo deghizat.a fost tare haios,a batut la usa...de pe terasa facandus-i intrarea,ca eram in floresti la casa.SARA toata tremura de frica sau de emotii,nu stiu ce sa zic,dar nu s-a apropiat deloc de el.eu m-am dus cu ALEES in brate sa ii i-au lui cadourile si sa-i arat ca noua nu ne e frica.dar nici n-a vrut sa auda.si acuma il pomeneste.ce a fost mai hazliu pe urma,e ca s-a dezbracat mosul de unchiu-meo si s-a tot jucat cu ea...la care ea,,nici n-am vrut sa ma apropiu de tine,m-i fica de mosu,,am ramas muti cu totii.......oare sa-si fi dat seama?

VA DORESC IN CONTINUARE SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI VOUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ce repede a trecut si Craciunul...A fost tare frumos cand a gasit Sara cadourile, era asa surescitata ca nici nu mai stia cu ce sa se joace!A primit tot ce si-a dorit, poneiul, trusa de doctor, gentuta, masinuta fifi,acuarele, accesorii de par, Tom si Jerry seria completa, apoi de la altii...o gramada,,,papusi, hainute, dulciuri. A decretat ca il iubeste mult-mult pe Mos Taciun. Abia am reusit sa ne facem si noi cadouri, caciuli, fulare, genti, la mine a fost mai generos
Ochisorul a trecut asa frumos, ce ma bucur, eu insa tot asa prost dorm, si cred ca si de-asta sunt mai irascibila, bietul C, toata ziua il cert/solicit, sper sa ma ierte si sa ma inteleaga, desi clar, sunt o pacoste...
Constientizez ca mai e asa putin si parca mi se face putin frica, de nastere, de dupa...Ma gandesc ce senina si increzatoare am fost cu Sara....Acum am o mie de ganduri, incepanad de la stresul cum va sta Sara fara mine, ea care e asa dependenta de mine...N-am pregatit nicio hainuta, desi ar cam fi timpul sa o fac, am inceput bagajul, mai am de cumparat una alta, macar am rezolvat cu celulele stem, asta era urgent!
Si eu ma gandesc ca mi se va parea asa mica Emma,acum ca Sara a crescut...Sper sa fie totul bine si sa ne descurcam cu succes!
E bine cu tati acasa, ca ma mai usureaza de sarcini...Ma rog, una majora ramane.DE mancat, nu am prea mancat, eu asa sunt de Sarbatori...Vad ca stationez la 11 kg in plus. Saptamana viitoare merg la ecograf sa imi vad puiul!Contractii nu au mai fost, Slava Domnului!

Va tzuc tare -tare si sa va bucurati de sarbatorile astea! Am pus si ceva poze cu noi

Ioana, tot ce se poate sa fi sesizat Sara, ei sunt asa atenti la detalii...CE face micul print?

Meli, eu luam ceva propolis cu vitamina C, dar cu moderatie ca nu prea e indicat nimicSanatate multa si sa decurga totul bine, sa scapi de stres!

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/page2/

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 35 +

Mergi la inceput