Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CRACIUN FERICIT MAMICILOR SI TOT CE VA DORITI

sunt f f ocupata ,v am citit dar nu mai reusesc sa raspund

sa primiti multeeeeeeeeeeeeeeeeee cadouri

reparatia aparatului costa 600 lei ...

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Wow, Alex! Deci Mosu trebuie sa aduca aparat nou! Poate totusi la cel nou nu va mai avea acces Tiadris!Sara e figura, orice strica sau distruge, spune cu dezinvoltura, Altul! Cumpara tati, altul!

Adriana, voi cand plecati?Cred ca numeri orele pana o strangi in brate pe cretulina ta!

Meli, cum esti?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

SCUMPELE NOASTRE, VA DORIM UN CRACIUN FERICIT, IMBELSUGAT SI FIE CA ATMOSFERA SFANTA DE CRACIUN SA FIE PREZENTA IN CASELE FIECAREIA DINTRE VOI!

Ma bucur ca existati si sunt fericita ca mi-am facut prietene de suflet!

GABI - recunosc replica celebra "sa cumparam altul...".Am uitat sa spun ce scumpa a fost Sara la Alex, parca o si vedeam leganandu-si surioara.

MELI - Ai incredere ca totul va fi bine si nu uita ca de fapt, Craciunul iti este intr-un fel predestinat tie si viitorului bebelus.

ADRIANA - Cred ca simti deja izul sarmalelor proaspat fierte, parfumul cozonacilor dar mai ales dragostea celor dragi.Eu abia astept, parca nici nu mai am rabdare, mai ales ca am semnat si un contract de colaborare cu Mos Craciun.

Va sarut si petrecere frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca cu masa bogata si sufletul curat!

Va imbratisez cu darg,

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana drum bun cu

gaby ce a patit Sara?//am sarit mesajul postat de tine

acuma o pe Iulia , apoi sa imi fac papika pe maine si sa finalizam curatenie, maine avem o zi plina .......

pupiki

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna seara si de la noi! Noi am ajuns la bunici la Brasov si il asteptam cu maaare nerabdare pe Mos Craciun!

SARBATORI MINUNATE SI PLINE DE LINISTE SUFLETEASCA PETRECUTE ALATURI DE CEI DRAGI!

Meli – te asteptam numai cu vesti bune! Perioada Craciunului e si perioada miracolelor! Cu siguranta ca va fi bine si pentru voi!

Gabriela – ce a patit Sara? Sper ca nimic grav…

Adriana – va dorim drum bun si multi pupici galustei voastre! Cam cat te-a costat curatenia generala? Ai o doamna de incredere?

Co – vacanta frumoasa va dorim!

Cu intarziere… La multi ani, SORANA! Sa le aduci numai bucurii parintilor tai! Frumos tortuletul printesei!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

cu intarziere uram si noi:

SARBATORI FERICITE, DISTRACTIE FRUMOASA ORIUNDE VETI FI, UN MOS BOGAT, MASA IMBELSUGATA, UN AN NOU MUUUUULT MAI BUN CA CEL CARE VA TRECE...SI TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 12+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

VA DORIM SI NOI CU FOARTE MARE DRAG CRACIUN FERICIT,MASA IMBELSUGATA,MULTE MULTE CADOURI,INTELEGERE SI LINISTE SUFLETEASCA,,

DARIANDRA drum bun sa aveti

ADRIANA mersi f mult de felicitari,sunt f frumoase.le-au gresit am inteles?ca sunt mai multe

SARA il iubeste ff mult pe bb,si la amiaza si acuma seara numai langa el a vrut sa adoarma si a trebuit sa-l tina de manuta pana a adormit..cred ca v-a fi o surioara f responsabila si dragastoasa.am iesit pt prima data azi in jurul blocului la plimbare,asa mandra impingea caruciorul..

a fost si med de fam la noi acasa,nu mi-a spus nimica de bani,am intrebat-o eu si mi-a spus ca data viit..dar nu ca ar fi fost obligata.

NOPATE BUNA..cand se pun cadourile sub brad?maine seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala86 spune:

Dragi burtici si mamici din Cluj,
va urez
SARBATORI FERICITE tuturor!!!

minune mica in burtica

Laura 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Craciun fericit, fete dragi! Sa vina Mosul incarcat, sa ne bucuram si in acest an de magia sarbatorilor, alaturi de familiile noastre!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 35 +

Mergi la inceput