Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!! STEFAN<ANCA,PAULA>, STEFANA SI DARIA

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

va sarut si ma bucur ca ati primit multe cadouri
si noi am primit fff multe cadouri , la fiecare mos in pachetel era si cate un puzzle , masinute cu telecomanda, o drujba , hainite.....dulciuri

nici noi nu am vrut sa ne apropiem de mosu , tare frica i-a fost

Stefania (bb de Natalia)

cu Iulia am ajuns la antibiotic saracuta, a facut bronsita , e tare greu , acuma e bine , nu mai are tuse, maine avem programare la dna dr pt control, dar se pare xca se raceste Dragos ....ofofffffffff

va sarut ....fug la somnic

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!!

La multi ani Stefan si Stefania!!!!

Sint la servici!

Si la noi a venit Mosul in persoana, a fost atit de bucuros Patrick, i-a raspuns la intrebari, a topait de fericire, a spus poezie, colinda... si apoi s-a aruncat pe sac. Il mai stringea in brate intre cadouri, dar dupa ce s-a golit sacul nu l-a mai bagat in seama! Trenuletele au avut un mare succes si inca au. Calea ferata o costruieste in multe moduri incit nu se plictiseste de ea. A mai primit un laptop- jucarie, de la serv de la tati, eu nu as fi dat banii pe el, dar primit e ok

Gabi, tare elegante sinteti!
Si PAtrick zice "sa pumpere alta tati", in caz de stricat ceva. Repede gasesc solutii copii astia ai nostri... Intr-o zi i-am zis ca nu are tati bani, si a zis sa mearga la banca si mi-a aratat directia!

Adriana, off, imi pare rau ca nu sint bune cizmulitele! Va mai cunostea Alexia? Cred ca a facut o fata!

Patrick a ramas la bunici. MAri emotii am avut ca va fi suparaT si plingacios, ca tare lipicios de noi e in ultima vreme! Dar zice buni ca e o veselie continua! Daca ar mai sta zapada, ieri a nins bine acolo, dupa 2 zile de ploaie si una senina. o VREME TARE NASPA A FOST.

Va pup, va mai scriu eu!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

LA MULTI ANI STAFANUTZILOR!!! NUMAI DE SANATATE SI BUCURII SA AVETI PARTE!

Noi suntem tare bine, ne mai bucuram de inca o saptamana de concediu. Am avut 2 zile de musafiri si alte 2 cu mers in vizita la prieteni, neamuri. Zilele astea speram sa fie mai linistite, acasuca. A venit si la Sara Mosu in persoana cu sacul plin. A cam ramas inmarmurita cand l-a vazut si s-a bucurat mult de cadouri....pe toate le vroia sa le deschida deodata. I-a adus Mosu multe papusele printre care si Cleopatra,masinutza cu Mickey, o bucatarie, orga muzicala, aspirator, hainutze.
Ioana vezi ca este magazin pe Memorandului 13 unde poti sa achizitionezi tot ce vrei de la Adevarul ce a aparut pana acum, inclusiv dvd-urile.
Elena sanatate multa copilasilor....off saracuta Iulia...cred ca nu ti-a fost usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANISORI STEFAN, STEFANA, STEFANIA! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI PLINI DE NOROC!

si noi tot in vizite, am primit si colindatori...Eric evident a primit atat de multe cadouri ca vom lua o pauza timp de un an...de la jucarii...daca ne vom putea abtine...

Gabi, mersi de intrebare...suntem bine...crestem...nu-mi vine sa cred ca deja sunt in a 14-a sapt...luna viitoare merg la TT...doamne ajuta!

ma bucur ca ati avut sarbatori frumaose, mai ales pt copilasi...ei sunt tot ce conteaza iar bucuria lor e si bucuria noastra...

va pupam de la bunici!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 12+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la noi, fete dragi!

In primul rand, La Multi Ani cu tot dragul pt Stefanii nostri si StefaneleSa ne traisca fericiti si sanatosi!

Vad ca toata lumea a fost cuminte si a primit o gramada de cadouri! Bravos! Eu ma simt tot mai aproape de momentul X...si parca nu am chef sa nascDar ard de nerabdare sa o cunosc pe Emma, asa ca...ok, ok, sa nastem, daca-i musai!

Victo, da, exista Sf Sofia in calendarul ortodox. Daca aveti fetita, va tenteaza?

Andreea, ce repede trece timpul, deja faci TT, sunt sigura ca va iesi perfectUIte eu sint deja in 36 de sapt si Sara s-a nascut la 37, so....

Ioana, ce drag mi-e cum povestesti de puii tai! Tare implinita trebuie sa fii! Si mi se pare ca ti-ai intrat asa frumos in mana. Sper sa fie asa si la noi, din pacate, Sara chiar e superdependenta de mine. Asa ca principala mea grija cu nasterea este confortul ei psihic, mi se rupe sufletul cand ma gandesc cat va suferi mititica departe de mami!Colectia de Tom si Jerry a luat-o tati, cunoaste pe cineva de la Adevarul, asa am luat si cartile de povesti! Dar are dreptate Ada,mai este si magazinul acela nou deschis!CE bine ca ati primit aparat!

Adriana, dotorita este si Sara mea, toata ziua ne controleaza cu stetoscopul si ne face injectii!Ma bucur ca e de vis acasa!

Ioana, deci trenurile au avut mare succes, ma asteptam. CE bine ca P sta fara probleme la bunici!

Elena, imi pare rau ca papusica a ajuns la antibiotic! Of! Sanatate multa!

Oana, ce ma bucur de voi ca sunteti rasfatate, o meritati pe deplin!

Co, Ani, ati revenit, fetelor? Haideti cu impresii si poze!

Azi noapte iar am visat ca nasc si in plus, nu era dr mea

V-m pupat, ma duc la Sara, poate o conving sa iesim afara, nu mai e mare amatoare daca nu e zapada! Acum stampileaza de zor!Mai nou, se joaca mult singura, ceea ce inainte nu facea!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

salutare si de la noi scumpelor!

in primul rand La multi ani sarbatoritilor!

si la noi a fost mosul in persoana, i-a placut tare mult, n-a vrut sa mearga la el, dar ii raspundea la intrebari, si cand a inceput sa-i despacheteze jucariile, se tot uita si cand intarzia sa apara delfinul urias pe care l-a cerut, a strigat catre el:" si delpinul!", erqa mortala, iar la sfarsit a remarcat ca mosul nu avea ochi, hihi, avea o masca pe el si parca intradevar era fara ochi...acum ma gandesc ca poate asta v-am scris, hihi, sunt aiurita...sarcina e de vina

eu de cateva zile nu mai sangerez, au trecut si greturile de ceva vreme de tot, cateodata mai am dar cate 2 ore pe zi, deci super lux, am inceput sa recuperez cu mancatul si cu pusul de kilograme, ceea ce era si binevenita, am ajuns la performanta de 52 de kile inapoi, hihi, eram tare slaba.in schimb nu prea pot face nimic ce se numeste miscare ca ma doare burta rau, asta e, mai mult stau in pat, cateodata simt ca ma tampesc, dar sa treaca numai cele 12-14 saptamani ca ma apuc de gimnastica din nou. nu ma pot obisnui asa, si cu piti faceam giomnastica pana in ultima zi...acum mai astept putin

Ioana-ce bine ca-i place la P trenuletul, hihi, mos destept!dar ce harnicuta esti tu, deja la lucru!

Elena-imi pare rau pt Iulia, saracuta, lasa ca daca e pe antibiotic ii va trece.Dragos macar e mai mare, poate trece mai usor peste.

Ada-vacanta placuta mai departe voua!

Andrea-sunt sigura ca va fi bine cu TT

Gaby-sunt sigura ca va fi ok in cele din urma.cat vreti s-o duceti? merge la bunicii din Deva?poate dupa ce te obisnuiesti cu pitica o aduci acasa si atunci nu se va simti marginalizata, daca-i dai si ei ceva sarcini cu bebe mic se va bucura chiar.iar legat de nastere, se zice ca a doua e mai ok decat prima.acum nu-mi aduc aminte cum era la tine, dar daca a trecut va trece si asta si sigur mai lejer!

noi plecam in 30 la valea ierii 3-4 zile de rev, dupa care prin 7-8 ianuarie plecam spre Italia la ski, daca voi fi ok, daca nu eu mai mult la shopping, hihi, si vineri fierte

piti e ok, vorbeste din ce in ce mai mult pe zi ce trece, cursiv, in ambele limbi, asa ma bucur ca nu are probleme cu asta!

va pupic, sa aveti o saptamana frumoasa!

Meli8+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

vin fiert am vrut sa scriu, deja sunt beata...

Mergi la inceput

Adriana-acum am vazut poza lui Alexia pe mess, e dulcica foc, s-a lungit parca si la fata, are trasaturi de mai mare domnisoara.o aduceti acasa sau ramane pe la bunici? va pup, sa aveti un concediu placut pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Meli, da, s-a lungit Alexia mult Ma bucur ca tu esti mai bine

Elena, multa sanatate lui Dragos si Iuliei

Gabi, ce putin mai e! Parca ieri ne anuntati marea veste! De-abia astept sa pun la treaba!

Si cu mii de scuze LA MULTI ANI, STEFAN, STEFANA!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput