Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna dimineata...

poftiti la o cafea sau un ceai ...la mine in birou e doar putin mai cald decat afara

multumesc din suflet pentru urarile frumoase de ziua Soranei,
http://family.webshots.com/photo/2181066250101878452sFxVZH
tortul sarbatoritei

pupici...mai am putin si congelez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Anca, ce frumos ati sarbatorit voi! Si ce fata mare ai! Felicitari si pentru casuta!

O zi frumoasa tuturor, eu am niste zile tare agitate

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca, chiar ca e faina mobila de bucatarie! Si e super ca ati gasit-o de gata, nu v-o faceau mesterii asa de bine.
E faina si mobile Soranei! Ii place ca are camera ei?

Adriana, dar de ce ai zile agitate? Ai mult de lucru la munca sau acasa? Cit stati acasa? Uite, ca se incalzeste afara, poate nu mai intirzie trenurile.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, mai am cateva lucruri de facut si la munca dar ma am de cumparat una alta si alerg toata ziua. Si pot sa zic cu mana pe inima ca friguri asa noi n-am mai prins in Cluj, daca umblu cate 3-4 ore prin centru ajung acasa paralizata de frig. Acasa stam pana pe 3 ianuarie...parca prea putin.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna dimineatza gagici,

cu o mica intarziere...LA MULTI ANI SORANA!!! sa cresti mare , sanatoasa, sa aduci numai bucurii parinitilor. Mami... da ai deja o domnisoara asa de mare si frumoasa. Tortul a aratat bestial , banuiesc ca a fost si tare bun. Foarte frumos ati amenajat si apartamentul SA aveti noroc de el si numai fericire. Da ce s-a intamplat la birou? au oprit caldura si va tzin acolo in frig???

Ramofelicitari din suflet....cred ca radiezi de fericire , e cel mai frumos dar. Sa dea Domnu sa o duci cu bine pana la capat si sa-ti tzii si al doilea copilas in bratze.

Elena si eu tot Prospan i-am dat Sarei pt. tuse. La noi tare bine a functionat. Tusea f. rar si nu a tzinut mult tusea. Sa treaca repede si Iuliei!

Gabi cum e Sara cu ochisorul? Ce alte simptome mai are la el?...inafara ca e umfalt si rosu? AM vazut si pozele voastre. Ce sa mai zic...o familie cu adevarat fericita si implinita! Tare bine ai aratat mami in rochitza neagra. Ma bucur ca te-ai simtit bine la microrev. Sara a primit de la verisoare hainutzele de iarna?....ma refer la cojocele, jachete....tare bogata si frumoasa e si graderoba ei...

CO drum bun si distractie la maxim la Budapesta! SIgur o sa va placa si mai ales Carinei.

Adrina cred ca abia astepti sa-ti vezi odorul....drum bun si voua, fara intarzieri la tren. De maine am vazut ca se mai incalzeste vremea...poate revine totul la normal.

Referitor la scapatul de pampers...nici eu nu stiu inca ce sa fac. Aveam in gand sa incercam in vacantza asta, dat fiind ca suntem acasa cu Sara si o putem urmari . Doar la treaba mare se cere deocamdata. Pe de alta parte inca e micutza, nici 2 ani nu are....as mai sta pana la primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus fetelor. am intrat sa va transmit sarbatori fericite si multa sanatate. si bineinteles spor la treburi si la cumparaturi. eu de duminica tot fac cate ceva pentru sarbatori cand ma lasa alexandra. tare ne distreaza ca scoate niste sunete asa de faine e o dulce si o scumpa. uite ca in secunda asta s-a trezit.
va pupam, inca o data sarbatori fericite.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Co, si Carina le fel, o dulceata de fetita si cuminteee si mincacioasa! Drum bun sa aveti! Sa faceti poze!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

ani ma gandeam eu ca esti ocupata daca nu mai intri pe-aici.Juliei i-a placut mosul de la club.Daca o intreb ce i-a adus mosul stie sa-mi zica "nini"(winnie) si "pa"(puzzle).
Bravo pt Stefi care si-a dat drumul la vorbit.Inceputul e mai greu.

adriana daca is gata doar in dupa-masa asta calendarele, voi trece maine dupa ele.Care e orarul in piata cipariu?Merci.

Am facut zilele astea o casuta de turta dulce.E tot ce voi pregati dulce de sarbatori pt ca noi vom pleca de-acasa peste 2 zile.
Ieri am impodobit si bradul.Julia a tras de ornamentele de pe brad, de bomboane, de globuri, apoi cand si-a dat seama ca nu mai are nimic de descoperit la brad l-a lasat in pace.

Va doresc sarbatori fericite si sa va aduca multe cadouri frumoase sub brad.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Anca, mare domnisorica ai...sa fie sanatoasa... frumos si apartamentul vostru...sa-l stapaniti sanatosi...unde stati?

Lilly, frumos ati petrecut si voi...adorabili piticutii...iar mosul e un vecin de-al nostru, taticul lui Marc...ce m-au distrat pozele... frumaosa casuta, tu ai facut-o??? uauu!!!!

Alina, sarbatori fericite si voua...cred ca e o dulce piticuta... sa fiti sanatosi cu totii!

Ani, Eric nu e mare amator de zapada...adevarul ca nici eu nu iubesc iarna, imi place caldura, vara...asta e... cred ca e nesigur pe el cand umbla pe zapada, in plus a si alunecat si a cazut pe spate, a dat cu capul de pamant... plus ca fiind asa gros imbracat e f incomod...una peste alta, sa vina primavaraaaaaaaa!!!

Sara, tare dulce Alees...si cu numele nu te necaji, nu e asa mare problema...oricum si eu mereu trebuie sa specific ca Andreea se scrie cu 2 'e' si nu cu un 'e' sau cu 'ei' (cum mai scriu unii)

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 12+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariandra

Daca doriti cateva fotografii de la ziua Soranei.http://community.webshots.com/album/576003869ccpZqP

IOANA - E tare dragalas Alees si intr-adevar are tenul perfect.Asa era si Daria, ma tot uitam la ea si nu-mi venea sa cred cat de alba era.
Sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna numai de momente minunate.

Andreea si scumpica Daria (03.10.2007)

ce fetite dragute si elegante...am vazut eu bine sau era daor un cavaler printre ele??? ma refer la Patric...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 12+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput