Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

ELENA am votat o pe piticuta ,multa sanatate
i ai dat humex ?e f bun pt tuse
ce bine ca te ajuta tati si noi mergem astazi la cumparaturi ....parca vad ca i nebunie

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

pt tuse ii dau Prospan, ii siropel de tuse pe baza de plante, e facut fdin frunze de ieddera, e nou pe piata

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara!!!

Paula, spor la scos pampersul

Ioana, da la Gura Humorului e partia respectiva.

Meli, ma bucur mult ca iti plac calendarele

Co, da , dupa cate ziceti voi cred ca ii sunt bune ghetutele. Stiu ca cei de la Deichman le schimbaAi mare dreptate, de-abia astept!

Andreea, noi plecam miercuri seara. Sper sa nu avem mai mult de o ora intraziere. Azi am avut drum pe la gara si am tras cu ochiul: un tren care venea de la Budapesta avea 180 minute intarziere Zapada acum e, si e si un frig groaznic. Dar...am inteles ca se va incalzi in urmatoarele zile.

Alex, imi pare rau pentru aparat.

Elena, harnicuta ca de obicei

Anca, ce dor mi-e de voi, nu v-am mai vazut de mult

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ati vazut noile emoticon-uri? Asta e bestiala!

Imi mai plac si astea:

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Adriana-chiar ca-s tari, mai ales cu tzitzi,hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-cred ca tu intrebai, acum am gasit pe google un articol din ziarul adevarul in care scrie ca la cerere poti naste in apa si la gynia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

RAMO felicitari.....cat ma bucur sa aud asa o buna veste,sa dea D-ZEU sa fie intr-un ceas bun.

ADRIANA am scapat de mult de pampers,dar la somn il mai folosim ca bea laptic si seara si odata inspre dim si asa face pipip pe ea,nu stiu cum s-o dezvat.ALES a avut 3400 kg si 54de cm.e baiat mare..

ELENA sa se faca bine IULIA,te cred ca tie mult mai bine daca ai ajuto pe langa tine.SA sti ca seamana cu SARA si eu spun,are niste trasaturi f frumoase

ALEX pacat de ap,dar parca ai cobit atunci la ziua lui ANDREI..POATE VINE MOSUL CU UNUL NOU

ANCAB ce bine ca scapa piticul de boala..

CO frumoase cadouri aduce mosul..si noi ma luat azi atelierul piticilor,ca SARA e cu ALBA CA ZAPADA..ii trebuie toate personajele din poveste.numa au niste piese cam mici,m-as mira sa se poata juca cu ele

ADRIANA sara poarta 25,dar are si ghete 26,cu sosete is numa bune..

EU astept sa se trezeasca cavalerul sa-i fac baita,nu i-am mia facut aseara ca nu i f bine buricul.pediatra a spus sa-i fac si sa-i dau in continuare acolo cu spirt sa se usuce...ati avut careva probleme?

ELENA i s-a retras IULIEI buricul frumos?

MIE mi-e cam dor de SARA si pt prima data simt ca o cam nedreptatesc.am lasat-o de dim la bunicii ceilalti,la parintii lui si poate de-aia am acest sentiment,nu sunt probabil obisnuita sa o stiu acolo peste nopate.nu stiu cum voi rezista pana mierc.pun pariu ca daca era tot la taica-meo n-aveam nimic...ma gandesc sa nu simta ceva,sa nu se simta data la o parte pt ca e bb mic..cu toate ca era f vesela la tel...nu stiu cum v-a fi la noapte.abia astept s-o vad acasa,chiar daca e mai greu...sa facem bradul,sa ne jucam

PE de o alta parte sunt fericita ca am fost azi la primarie si l-am convins sa-i punem numele de CHRISTIAN.EXACT asa scris...altfel cred ca nu ceda.ce ma enerveaza e ca i-a schimbat numele de ALES in ALEES....acuma am impresia ca e un nume tare ciudat...pana la urma citit e acelasi lucru,numa v-a da de lucru bine functionarilor de la ghisee...toata viata v-a trebui sa tot isi spuna si sa-si corecteze numele...

Ioana,mami de Sara (1 aprilie 2007) si Ales (12 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Daca doriti cateva fotografii de la ziua Soranei.http://community.webshots.com/album/576003869ccpZqP

IOANA - E tare dragalas Alees si intr-adevar are tenul perfect.Asa era si Daria, ma tot uitam la ea si nu-mi venea sa cred cat de alba era.
Sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna numai de momente minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

IOANA - Inca ceva, dupa ce i-a cazut Dariei buricul, stiu ca-i supura putin si atunci ii mai dezinfectam cu rivanol.Cam o saptamana a durat si pe urma a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ANDREA mersi,cu rivanol am facut si eu...si i-am facut baita in seara asta,se pare ca m-am descurcat singura,fara ajutorALEES a fost f cuminte,doar cand l-am dezbracat si l-am imbracat a plans,in apa nu zicea nimica,eu cred ca i-a si placut.sau se simtea in siguranta ca imi simtea mana

IOANA13 am laptic,chair multisor.ca tot timpul mi-s umflati si fac si noduli daca nu suge mult.oricum papa putin cred si nu reuseste sa goleasca sanii.

Ioana,mami de Sara (1 aprilie 2007) si Ales (12 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Haideti la .

Doamne parca nu mai imi ajunge timpul de nimic . De citit v-am citit seara tarziu dar nu mai aveam chef si de scris.

In primul rand,La Multi Ani Sorana, sa cresti mare si sanatoasa. Anca si tati, sa va bucurati de minunea de fetita

Ramo, felicitari si sa dea D-zeu sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si sa fie totul bine

Lily,cum a decurs intalnirea cu mosul? I-a placut Juliei?

Ioana Sara, e un frumusel de baietel . Eu parca cu spirt am facut-o pe cicatrice, ca a mai sangerat si dupa ce i-a cazut buricul. Iar plansul dupa baita l-am rezolvat cu uscatorul de par. Poate pare aiurea, dar caldura o linistea extraordinar.

Ioana si Andreea, un pupic de la noi pt copilasii talentati . Stefi acum parca inccepeincet- incet sa isi dea drumul la vorbit. Deocamdata doar silabe, dar are timp pana se marita

Adriana,mersi mult pt calendare si poate pana maine se mai lasa gerul si veti ajunge cu bine acasa

Meli, ma bucur ca lucrurile s-au mai asezat si te-ai mai obisnuit cu ideea .Usor nu are cum sa fie cu doi copii, ca doar nu e usor nici cu unul. Dar cu un pic de ajutor o sa o scoti la capat. Sunt atatea familii fara nici un strop de ajutor so totusi se descurca. Clar trebuie compromisuri si renuntari, dar macar sunt pt o cauza nobila.

Co, si noi am trecut pe lista achizitiilor viitoare un tren. Ii plac foarte tare dar pana acum nu ne-a trecut prin cap . See you tomorrow

Victo, nervi tari iti urez .Noi amanam trainingul pt la primavara.

Alex, imi pare rau de nefericita intamplare . Si eu zic sa cumperi alt aparat, si cand ti-l va repara pe asta il ai de rezerva

Elenuta, pt Iulia sa scape de tusea pacatoasa. Spor la treburi

Gabi, gata bagajul? Am vazut pozele si arati foarte bine pt o graviduta in 8 luni

Andreea,cum e Eric? S-a mai obisnuit cu zapada? Noi suntem exact la polul opus, Stefi e innebunita dupa zapada. Ar sta tot pe-afara si cu mainile in zapada. Dupa multe rugaminti si amenintari am reusit sa o facem sa stea cu manusile in maini, dar doar cu cele cu degete. Celelalte nu le suporta

Katiapam, nu veniti acasa? Felicitari Giuliei pt adaptarea usoara la gradi

Tanimi,Miha78 . O sa vedeti ca va integrati rapid, nu suntem noi asa uracioase cum parem

Pt ca nu stiu daca mai intru pana la Craciun va urez Sarbatori fericite, multa liniste si fericire, si sa va aduca Mosul tot ce va doriti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput