Gravidutze si mamici de Cluj-147
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dariandra spune:
LILLY - E o dulce Julia si se pare ca a bucurat-o intalnirea cu mosul.Iar despre casuta, e foarte reusita, ca-n povesti.Nici eu anul acesta nu fac nimic, mergem acasa si adevarata atmosfera de Craciun este acolo.
ADRIANA - Drum bun sa aveti si un pupic de la noi Alexiei.
ANI - Multumim! Are timp scumpica sa tot vorbeasca, la cat este si ea de energica, indata nu-i va mai tacea gurita.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bex spune:
Sarbatori Fericite, fetelor, alaturi de cei dragi!
Am cam terminat bagajele, asa ca sunt la un ceai de dupa masa, ca de obicei:)
Ani, ne vedem maine:D, abia astept:)
Multumim tuturor de urari si noi.
Andreea a mai fost un cavaler, Tudor, baietelul lui Miha 78, un frumusel de baiat!
Lily, fain v-ati distrat voi acolo cu Mosul, oare numai Carinei ii e asa de frica de Mos:D?? L-am vazut si pe scumpul nostru Andrei acolo, in umbra
Andreea (Dariutza), merci pentrru pozele de la petrecerea Soranicii:P
Ioana (Sara), lasa ca e mai interesant cu nume complicat, vorbesc din experieneta;)
Ioana, deci ai remarcat "mancacioasa":D, sper sa ramanem la kg onorabile panala adolescenta totusi:P
Sunt happy, am rezolvat si cadoul lui tati, sper sa fie incantat ca e ceea ce isi dorea:D
soanso spune:
salutare,
am stat prin "vecini" e stricat ceva la calorifer, sunt inghetate geamurile , au comandat o aeroterma inca de ieri dar se pare ca acum se fabrica.noroc ca merg indata acasa...
ioana13, Sorana cred ca e cea mai incantata de mutarea noastra, se bucura nespus de mult ca are camera ei, imi este nespus de draga cand isi aranjaza lucrurile si jucariile la locul lor isi impatura hainutele, pe toti musafirii ii invita la ia in camera
, acum dupa ziua ei e fericita cu noua colectie de papusi( a primit vreo 7 dragute foc), plus alte jucarii,plusuri
.
eladeea,in Gradini Manastur ne-am mutat.
au fost 3 baieti si 8 fetite la ziua soranei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Co, sa ne spui si noua ce i-ai luat... dar cred ca numai dupa Craciun imi satisfaci curiozitatea de
Ma trage la joaca
paaa
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
Gata si curatenia noastra generala! Recunosc insa ca nu am niciun merit major! Poate doar ca am dat baniiDar e frumoasa tare casuta noastra!
Ada, nu imi place cum arata ochisorul Sarei, nu are alte simptome, decat ca e cu manuta pe acolo, oricat o controlez...Am fost aseara pana la urgenta si mi-au zis sa o dau cu unguent cu canamicina si sa o curat cu ser sau musetel. Cu ser o curat, musetelul e cam controversat. Dar o deranjeaza si mi-e mila de ea, sper sa treaca repede!Cat priveste hainutele, sa stii ca nici nu am mai deschis pungile de la sora-mea, s-a nimerit ca anul asta a primit o gramada de cojocele si hainute de iarna!Pupici Sarei!
Elena, bine ca e mai bine Iulia!
Co, ce harnicuta esti! Se simte energia vacantei la tineVacanta frumoasa si Craciun fericit!
Ani, chiar ma intrebam pe unde esti, ca ai cam somat!Distractie frumoasa si voua!
Anca, tare frumos v-ati aranjat apartamentul! Felicitari! Si pozele de la ziua printesei sunt adorabile! Sara a apreciat in mode deosebit cele cu tortul
Lily, tu ai facut casuta aceea? Ce bine arata! Se vede cat de fericita e JUlia de venirea mosului!
Ioana, si la Sara a trebuit sa curat dupa caderea buricului, cu ceva spray dadeam, dar mi-a zis din prima dr ca nu va arata bine chiar dupa. In schimb, acum are un buric de fotomodel!Imi place ca ati optat pt Christian, nu prea inteleg optiunea sotului cu dublu e la Alees, dar cred ca a vrut musai sa aiba si el o contributie majora
Meli, la sf lui ianuarie e termenul. Sa vedem cat sta Emma la caldurica!
Andreea, cred ca va fi de vis la bunici! Daria va fi o rasfatata!
Seara buna tuturor!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
35 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Multumesc inca o data pentru felicitari!!!
Anca unde in Gradini Manastur v-ati mutat???Eu am stat pe Tarnita 2 pana m-am maritat.Ce dor imi eeee....Nu cumva si voi stati in C1???Ca mi-e tare cunoscut apartamentul.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
3+
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
sara2007 spune:
GABY...sigur asta a vrut sa faca,sa nu se lase el mai prejos.ma voi obisnui in timp,ce pot face?bine ca a lasat totusi dupa mine cu al doilea nume.
ADRIANA cred ca numeri orele si minutele pana o strangi in brate pe ALEXIA.si eu mor de dorul SAREI...POATE am si lasat-o prea repede sa mearga,inca nici nu s-a obisnuit cu ALEES.
SOANSO super camera SORANEI..si noile jucarii..
DARIANDRA drum bun sa aveti si distractie faina acasa..
PUISOR bine macar ca reusesti sa citesti...asa patesc si eu cand raman in urma,citesc dar numai reusesc sa scriu
LILY f frumoase pozele cu mosul si casuta din turta dulce e nemaipomenita..
va urez o seara frumoasa alaturi de cei dragi..ALEES doarme,astept sa se trezeasca sa-i dau laptic ca-mi curg deja sanii,iar de SARA mi-e ff dor.maine dim o aduce acasa...v-am pupat
adab spune:
Neatza ...o cafelutza, un ceai, un laptic?
Spor la treburi la toate va doresc si daca aveti timp sa ne vedeti:
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=4535417439&albumId=382577723&ownerId=10683291
soanso spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Multumesc inca o data pentru felicitari!!! ![]() Anca unde in Gradini Manastur v-ati mutat???Eu am stat pe Tarnita 2 pana m-am maritat.Ce dor imi eeee....Nu cumva si voi stati in C1???Ca mi-e tare cunoscut apartamentul. ![]() Ramonel,mami de ![]() ![]() Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata ![]() |
DA...C1
![](icon_smile.gif)
Felicitari pt samburel, sa fie intr-un ceas bun.
poftiti si la o cafeluta
![](iubesc cafeaua.gif)
noi vom pleca maine la mama la Zalau pt 2-3 zile.
sunt mortale noile emoticoane...unul imi place in mod deosebit
![](alaptare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
neata!
eu cu sangerare, mai mare de data asta, am fost la medic, cica mai sunt doua locuri cu sinechie, poate de acolo vine...acum, zice ca daca nu se desprinde peretele, poate nu va avea copilul destul spatiu, ...asa m-am saturat de probleme...
sa aveti un Craciun fericit, linistit si bogat alaturi de cei dragi!
nu stiu daca mai intru, nu-s in chef deloc de nimic, v-am pupat!
Meli7+ si
Timea-Larisa(08.07.2007)