*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (94)*
Raspunsuri - Pagina 22
futuremother spune:
nu mai stiu la cine am vazut in poze dar mi- a placut mult ideea de aperitiv pe frigarui infipte in ananas ... fain
Craciun Fericit tuturor!
futuremother spune:
sunt cam singura in zona, raresu doarme - vad eu la noapte- iar raisa abia s- a sculat ... asta e ... va astept
Craciun Fericit tuturor!
bebecris spune:
eu am fost pana la mega image sa iau niste ceai pt david si niste usturoi sa fac un sos cu vitel si cartofi. soacra mea este in concediu si se ocupa de curatenie ca eu cu david atarnat de mine nu am cum..o mai ajut si eu cand p[ot si cum pot...sotu' vine seara tarziu... si eu sunt legata de maini si de picioare, ca nu pot fasce mai nimic...david, azi, a fost incredibil de smiorcait si nervos...m-a facut praf....s-a trezit la 4.30 dimineata si m-am chinuit sa-l adorm pana la 6 si ceva..
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
futuremother spune:
offf si eu am sotzu' plecat dar fac printre picaturi, ii iau dupa mine si le dau de treab ... sunt cooperanti, ma uit ca nu 'comenteaza' totul e sa nu exagerez ... o iau si eu in joaca, cantam facem fetze diverse, ca toate animalele, le aduc aminte pe unde am fost cum ne- se- mai distrau si intra in joc ... asta e .... facem cum si ce putem ... dar bine e sa mai ai un ajutor
Craciun Fericit tuturor!
futuremother spune:
eu nu pot sa- l conving pe rares sa bea altceva decat apa si asta doar cu can frate ... si mor ... la el am mai sperat ... asa era si fetitza mica, nimic cu biberon, pai, cioc , nu stiu daca am gresit undeva dar bine ca nu mi- am luat sterilizator sau biberoane ca le dadeam cadou sau ... nici macar atat, ca le- am incercat ...
Craciun Fericit tuturor!
elilov3 spune:
seara buna fetele
am intrat sa va urez si eu Craciun Fericit si un An nou plin de impliniri si realizari pe toate fronturile!
sa ne auzim cu bine in anul care vine
ancule am inteles ca ai nevoie de bici ia de aici
imi pare rau ca steliana si-a sters contul de pe dc e trist
va pupam si ne auzim cu bine
futuremother spune:
multumim din suflet, la fel si voua !!!
sa inteleg ca nu mai intri anul asta? unde- i biciul ?
Craciun Fericit tuturor!
futuremother spune:
fetelor! sunt in carrefour, poate nu spun o noutate, carti de colorat cu cei 7 pitici - in curand si copii nostrii vor incerca sa coloreze- dar ... ce e f frumos la ele e ca pot sa decupeze pt ca este punctat/spart figurine, carti de joc, casutza piticilor, masti si multe chestii ... la mine au mare succes .... unul 'citest altul foloseste ...
Craciun Fericit tuturor!