*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (94)*
Raspunsuri - Pagina 21
Lucie spune:
Salutare!
"Lucie, daca tot ne citesti, aveti loc la gradi din august?"
Otilia, din ce am aflat, daca vreau sa prind loc, trebuie sa-l inscriu pe Matei din ianuarie.
Desi localitatea in care stam are in jur de 6000 de locuitori iar gradinite vreo 9, plodici sunt la greu...asa ca trebuie sa tin cont de sfaturi si sa demarez cautarea unui loc din ianuarie.
Inca nu stiu prea multe despre ce ii asteapta pe bebei acolo!.. Oricum, eu vreau sa-l inscriu pentru 2 zile pe saptamana la inceput, dupa aceea mai vedem.
Pana acum am fost cu el la o gradinita cu program de doua zile pe saptamana (martea si joia), dar e o gradinita unde copilul trebuie insotit, sunt numai doua educatoare iar programul este de la 10 la 14.00
Platesti 30 nok pe zi si iti aduci pachetel de acasa. M-am dus cu el fiindca nu prea avea cu cine sa socializeze...copii cel putin! La un moment dat voia numai la mine in brate ...era cam speriat in prezenta altor persoane. Asa ca, de pe la 7 luni mergem la gradinita asta unde ne simtim foarte bine....si eu, ca adult, ca mai am cu cine schimba o vorba si Mateiul, care chiuie de fericire cand ajungem acolo!
Din august o sa-l trimit 2 zile la gradinita cu regim normal si doua , adica martea si joia, la gradinita la care mergem deja, iar o zi o sa-l tin acasa.
Voi aveti probleme? Nu gasesti loc pentru Elisa?
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!
pupici!
bebecris spune:
au si spatar?
ca noua d-aia ne trebuie!!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui futuremother bebecris am vazut niste saniute dragute la real... poate ai drum ... si noi tot pe 24 facem bradul dupa ce bag sarmalele la cuptor ... abia astept Craciun Fericit tuturor! |
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
futuremother spune:
nu bebecris dar asta se poate rezolva de la metalo si prins cu suruburi ....
Craciun Fericit tuturor!
futuremother spune:
eu nu am pus spatar dar nici nu am plecat singura cu copilul pana anul asta pt ca nu a fost asa zapada iar acum il tine surioara pe praslea ... ce- i drept...
Craciun Fericit tuturor!
futuremother spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sorvint In seara asta si-a dat si Radu drumul la mers. A mai mers si pana in seara asta,insa timid. CAtiva pasi si atat. Insa in seara asta nu il mai puteam opri.Facea ture ture. Si asa de incantat era si radea si vorbea pe limba lui. Si cu manutele mergea asa in aer,sa isi tina echilibrul. Imi venea sa il pap,asa imi este de drag. Da,foarte serios in poze. Era si obosit. Insa el chiar este un copil foarte vesel.Dar la pozat sta mai serios. Flori,ai un copil minunat,cu niste ochisori frumosi si mari. Sa iti traiasca! Mamica fericita de Radu 19.12.2008 pozele mele |
cat e de frumos la camasa si vesta ... barbat, ce mai?
Craciun Fericit tuturor!
Ralukutzza spune:
Pup toate mamicile dulci si toti cozonaceii scumpi si pufosi.
Mey fetelor sunt tare amarata, s-a intors coletul de mosu astazi inapoi la noi ca cica nu stiu ce litera de la strada era inteligibila....frate ce dobitoci....e super departe...nu-mi vine sa cred ca s-a intors ...nu cred ca o sa mai ajunga la timp eu ce sa mai fac acum...cum sa fac sa ajunga repede repede???
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
futuremother spune:
raluca, nu cred cacineva se supara daca ajunge si dupa ... la cum merge posta romana ...
Craciun Fericit tuturor!
futuremother spune:
eu sunt tare fericita ca am cadouri pt toti, record, niciodata nu am reusit sa stau linistita dp asta de vedere... abia astept sa le impartim, tare imi place sa fac daruri...
Craciun Fericit tuturor!
futuremother spune:
la curatenie nu ma laud ... mai am dar daca ma tin de program o si termin ...
Craciun Fericit tuturor!