*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (94)*
Raspunsuri - Pagina 23
criss703 spune:
Eli ce prompta ai fost cu biciul , despre voi nu ne mai spui nimic decat dupa sarbatori? Spor la treaba sigur asta te retine
Mirtha helooouuuu cum zicea si Futuremother pe unde umbli ??
Noi bradul il vom impodobi in Ajun ca in fiecare an , asa ne-am obijnuit (eu asa stiam ca bradul impodobit mi-l aduce Mosul odata cu cadourile ..eeei saracii mei parinti ce diversiuni trebuiau sa faca sa ma scoata afara/ la bunici pana impodobeau ei bradul si puneau cadourile sub el ..am devenit melancolica ...si acum imi amintesc ce bucurie imensa simteam cand intram in casa si gaseam totul aranjat strigaaaam : hiiiiiii mami-mami a venit Mos Craciun , haideti sa vedeti !! of ce amintiri frumoase !ca si cu vopsitul oualor in Vinerea mare de Pasti .
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
malinas spune:
multumesc de sfaturi fetelor. Trimit maine cu curierul.
Lui David i-a iesit un coltisor din maseluta din stanga jos si din cea din stanga sus, nu i-au iesit pereche, ca pana acum.E drept ca e tare inflamata gingia si pe partea dreapta, deci mult nu mai dureaza.Tare mult a plans in seara asta si s-a tot lovit cu palmuta peste fata si s-a muscat cu dintii de buze de si-a facut basicute . Abia astept sa scapam.
Futuremother, multumesc.
Si noi vom face bradul in ajun de Craciun, fiindca asa e traditia si vreau sa o pastrez, plus ca asa are Craciunul farmecul lui.Dupa aceea o sa tinem bradul facut pana la boboteaza, ca sa ne tot bucuram de el.
Am tot vrut sa intreb de Anes, ca am vazut ca lipseste cam de multicel si ultimele dati cand a scris se plangea de sinuzita.Sper ca e bine si ea si Remus.
Si Julia nu a mai intrat de f multa vreme.Acusica si Tudor al ei face un anisor...si cata alta lume lipseste de aici
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.
alra spune:
ce facurati bre de va certarati, io nu am priceput care cu cine si mai ales de ce??
cu mine nu se cearta nimeni? (eu ma stradui, adica stiti )
bon. mai intai update: nicole are muci de cateva zile, ieri 38.3° seara, azi deloc pe zi, azi dupa baie 39°. mama naibii! maine seara o duc la dr, cred ca i s-au infectat iara mucii. in rest face caca acid cam in fiecare zi, unul din caca - face si 4 pe zi (scuzati de detalii ) asta seara mancata si bauta avea 9 kg (!!!!!), dar sta acasa de cateva zile si indopam la ea. altfel zis cred ca marul ii provoaca caca ala rosu si acid, voi insista pe intolerante. am inceput sa ii dau un pic de lapte praf, mananca cu placere, mananca si san in continuare.
altfel zis, afara de termometrul mincinos , copilul e bine sanatos.
dandusaaaaa, vazut poze cu creata si blondu'. bai ce copii blondu' zici ca e belgian, daca il aduci aici la cresa il pierzi, creata pare foaaarte lunga - sau unde e zlabanoaga (ce inaltime/kile are?) in alta ordine de idei, si pt ca insist sa ma cert cu cineva, ii multumesc lu al de sus ca ti-a trimis ca dar de mos nicolae mintea la cap si ai decis sa vaccinezi copchilu.
in rest nu prea am citit, bai nu ma injurati, da' ma duc sa ma culc caci ma simt foarte rau de cateva saptamani. dr de familie iara mi-a dat niste buruieni (se oftica ca inca alaptez, dar poate e mai bine sa nu iau pastile mai grele), ma chinui si cu vitaminele mele si tot nu imi revin. sunt cam ofticata
Z_IULIA spune:
Buna seara!
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari!Ieri nu am putut sa intru pe forum
Aveam intenitia sa fac si eu cinste dupa asa absenta indelungata si mai ales ca aveam motiv intemeiat!!!
Eu va doresc un CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI MULTE BUCURII SI IMPLINIRI! Nu cred ca voi mai putea intra saptamana asta pe Forum, sambata avem petrecere de ziua Dianei!!!
Dupa Craciun o sa arat asa
Ieri am facut primii pasi nesustinuta! A fost cadoul meu de ziua ei!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.
monicus spune:
multumim frummos
Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Ana de Monicus fericita la intalnirea cu Mosu. |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
fluturasha23 spune:
Buna dimineataaa! Va invit la cafea! azi m-am trezit cu multa voie buna! Va invit la o delicioasa!
Lucas Andrei de Andy08
Elena Maria de ducky
In alta ordine de idei, de ce v-ati certat? Si de ce si-a anulat steliana contul? chiar asa de grav sa fi fost?
Olivia26 spune:
Neata
Imediat deschid capitol nou.
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!