*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (94)*
Raspunsuri - Pagina 19
Sorvint spune:
In seara asta si-a dat si Radu drumul la mers. A mai mers si pana in seara asta,insa timid. CAtiva pasi si atat. Insa in seara asta nu il mai puteam opri.Facea ture ture. Si asa de incantat era si radea si vorbea pe limba lui. Si cu manutele mergea asa in aer,sa isi tina echilibrul. Imi venea sa il pap,asa imi este de drag.
Da,foarte serios in poze. Era si obosit. Insa el chiar este un copil foarte vesel.Dar la pozat sta mai serios.
Flori,ai un copil minunat,cu niste ochisori frumosi si mari. Sa iti traiasca!
lauramiron spune:
Am facut bradul E atat de frumos la noi, am impodobit toata casa cu beculete si ghirlande, am ascultat colinde si ne-am simtit bine cu fetele.
Abia mai apuc sa scriu cate ceva, suntem in febra sarbatorilor, voi avea multi musafiri asa ca sunt cam in contratimp cu toate
Anca, La multi ani cu intarziere!! Sanatate si tot ce iti doresti Sper sa reconsideri decizia ta si sa te intorci curand la noi....sa stii ca si forumul face parte din real world, gandeste-te bine!
Dandusa, ce frumosi sunt cretolinii tai Mi-a fost dor de voi, stiu prin ce treceti cu Radu cu maselele, asta noapte am dormit vreo 3-4 ore si o tin asa de ceva timp Mi-e mila de ea, dar n-am ce-i face, rezistam pe baricade Am noroc ca sunt de cursa lunga, rezist bine la oboseala si sunt o matinala de felul meu.....dar ma resimt deja zilele astea cu agitatia de sarbatori!
Ma duc sa culc gogoasa....sper sa nu adorm eu inaintea ei
Amalia spune:
LA MULTI ANI Diana Maria de Z_Iulia!!
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea si de Claudiu!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
monicabo spune:
neata!
pt toti sarbatoritii acestor zile, pe care nu am apucat sa-i felicit, caci intru rar...
Camelia, si la noi imbracatul dureaza f mult, si cum sunt si doua... Iti dai seama
Malinas, da, ti-ar trebui o sanie cu spatar, la noi Andreea e pe post de spatar, o tine pe Ana Maria de mijloc, si Ana Maria se sprijina de ea. Singura nu stiu cum ar fi fost.
Bertha, ma bucur ca au iesit bine analizele
Flori e greu, dar sigur va trece si perioada asta de plans continuu, mai ales cand va mai merge...si atunci sa te tii , tras de toate alea, umblat in sertare (asta bonus pe langa jucarii insirate prin toata casa)
Dandusa, mi-au plaut mult pozele voastre...
Laura, sa treaca maselutele cat mai repede, adica sa iasa
Alra, nu cred ca am apicat sa iti spun, ma bucur pt controulu lui Nicole la inimioara
Si noua cred ca ne mai ies maselute (deja le are pe cele de sus, iar jos e cam umflata), caci e cam maraita, si probabil mai are accese scurte de durere, caci care momente cand plange tare, dupa care se calmeaza singura...
Astazi mergem la serv. la o petrecere de mos cu fetele, sa vedem cum va fi... Cu cea mare am fost in anii trecuti si a cam plans, acum intreaba de Mos, e interesata, a zis ca nu mai plange SA vedem.
Cu curatenia generala...eu nu fac nimic, vine o femeie (da fapt la noi vine saptamanal), caci eu nu fac fata, e o oboseala in plus pt mine, un efort fizic suplimentar (si asa fac destul efort fizic cu fetele -luat in brate, de colo pana colo, carat carut, scaunele etc, eventuale treziri noaptea) pe care nu sunt dispusa sa-l fac. Mai bine sa-l faca altcineva
In rest, pe aici, prinsa tot timpul cu astea mici...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
flori76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sorvint In seara asta si-a dat si Radu drumul la mers. A mai mers si pana in seara asta,insa timid. CAtiva pasi si atat. Insa in seara asta nu il mai puteam opri.Facea ture ture. Si asa de incantat era si radea si vorbea pe limba lui. Si cu manutele mergea asa in aer,sa isi tina echilibrul. Imi venea sa il pap,asa imi este de drag. Da,foarte serios in poze. Era si obosit. Insa el chiar este un copil foarte vesel.Dar la pozat sta mai serios. Flori,ai un copil minunat,cu niste ochisori frumosi si mari. Sa iti traiasca! Mamica fericita de Radu 19.12.2008 pozele mele |
Felicitari pentru mersul singurel!!Abia astept sa-l vad si eu pe Rares ca incepe sa mearga.Noi exersam zilnic,il tin de manute si facem pasi,dar nu are echilibru,inca.
si multumim de aprecieri.
flori76 spune:
citat din mesajul lui lauramiron Am facut bradul E atat de frumos la noi, am impodobit toata casa cu beculete si ghirlande, am ascultat colinde si ne-am simtit bine cu fetele. Abia mai apuc sa scriu cate ceva, suntem in febra sarbatorilor, voi avea multi musafiri asa ca sunt cam in contratimp cu toate Anca, La multi ani cu intarziere!! Sanatate si tot ce iti doresti Sper sa reconsideri decizia ta si sa te intorci curand la noi....sa stii ca si forumul face parte din real world, gandeste-te bine! Dandusa, ce frumosi sunt cretolinii tai Mi-a fost dor de voi, stiu prin ce treceti cu Radu cu maselele, asta noapte am dormit vreo 3-4 ore si o tin asa de ceva timp Mi-e mila de ea, dar n-am ce-i face, rezistam pe baricade Am noroc ca sunt de cursa lunga, rezist bine la oboseala si sunt o matinala de felul meu.....dar ma resimt deja zilele astea cu agitatia de sarbatori! Ma duc sa culc gogoasa....sper sa nu adorm eu inaintea ei Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Nasol tare cu nedormitul noaptea.Multumesc Domnului,noi nu am avut problema asta niciodata(Rares n-a avut nici colici,din fericire).si Doamne ajuta sa treaca mai repede si sa aveti nopti linistite.
Aseara i-am dat putin suc de portocale si s-a foit vreo ora in somn,nu-si gasea locul,pana la urma i-am dat Espumisan si s-a linistit.Cred ca-l durea burtica
Ce frumos ca ati facut bradutul Noi ne-am propus sa-l facem in Ajun.Pentru Rares n-am mai rezistat si am facut un bradut mic in dormitor,sa se bucure de luminite.Noi am ornat casa de la 1 decembrie(m-am obisnuit asa inca de cand eran in Islanda) si lui Rares ii plac tare beculetele(seara,cand incep sa le bag in priza si vede ca s-au aprins la un geam,imediat se uita si la celalalt geam-vb de living,sa vada daca s-au aprins ).
flori76 spune:
citat din mesajul lui monicabo Astazi mergem la serv. la o petrecere de mos cu fetele, sa vedem cum va fi... Cu cea mare am fost in anii trecuti si a cam plans, acum intreaba de Mos, e interesata, a zis ca nu mai plange SA vedem. Cu curatenia generala...eu nu fac nimic, vine o femeie (da fapt la noi vine saptamanal), caci eu nu fac fata, e o oboseala in plus pt mine, un efort fizic suplimentar (si asa fac destul efort fizic cu fetele -luat in brate, de colo pana colo, carat carut, scaunele etc, eventuale treziri noaptea) pe care nu sunt dispusa sa-l fac. Mai bine sa-l faca altcineva |
Distractie placuta si sa vina Mosul cat mai incarcat
Cu curatenia...si la noi la fel..Efectiv nu mai dovedim,cu toate ca sotul ma ajuta fff mult(si la curatenie si la mancare si cu Rares).Asa ca pt curatenia de Craciun am chemat o femeie,a facut absolut tot si mi-am propus ca in Ajun sa mai dau o tura cu aspiratorul,sters praful,spalat baile si..gata!
E greu acum,de cand cu bb mic,totul facem pe fuga,efectiv nu as mai putea sa fac curatenia meticuloasa de altadata.Dar,chiar nu ma stresez,sa fim sanatosi,ca asta e cel mai important.
flori76 spune:
citat din mesajul lui Otiliav Flori, ce ochios frumos ai ascuns tu de noi. E un scump. |
si multumesc.
flori76 spune:
Olivia
Criss,la noi nu merge faza cu suzeta.Rares nu o tine in gurita decat cand il culc si dupa ce adoarme nu-i mai trebuie.Am incercat sa i-o bagam in gurita cand e treaz,in ideea sa-l tina ocupat si sa nu mai scanceasca,dar nu-i place,se joaca cu ea,o arunca...
Oricum,sa nu fie de deochi,ieri a fost mai bine,iar acum dimineata de la 8-10,cat a stat treaz,n-a scancit deloc.Poate da DD si se mai linisteste.
Miky-ea spune:
La multi ani tuturor cozonaceilor care au implinit 1 an zilele acestea!Sa fiti sanatosi,voiosi si sa aveti parte de tot ce-i mai frumos!
La multi ani,Anca,sa fii iubita si fericita!
Pe acest forum am intalnit mamici minunate si o multime de sfaturi care m-au ajutat.
Am vazut poze si filmulete frumoase cu DAVID,iubitul nostru cu un nou look,Ana de Monicus fericita la intalnirea cu Mosu',Thomas cel harnic,Radu de Sorvint(felicitari pt primii pasi!),carliontatii frumosi ai Dandusei,simpaticul Rares de Flori,energicul David de Bebecris!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy