Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri18

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Michelle in toate magazinele este la fel ,criza domne!
Este o etapa importanta diversificarea si o sa ai nevoie de rabdare
De Cris mai stim ceva?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce mai stiti de Criss&bbVlad ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese.
Craciun fericit si La multi ani!

va pupam pe toate!!

Printzesa adormita-un vot daca va place!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

in noaptea asta nu pot dormi ca am rau contractii.suntem in 23 decembrie,bebe va fi capricorn ca tati luidaca e sa se nasca acum.avem 36 saptamani si 2 zile.sunt a 11 zi de perfuzii.am ramas fara vene,rabdare,nervi.ma rog la dumnezeu sa-mi dea putere sa-l duc pe bebe drag la termen.

36+ Invingatorul lui mama

Puisori
Burtica

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-te cred ca este greu de atatea zile cu perfuzii insa gandeste-te ca tot ceea ce induri acum o faci pentru bebe drag si scumphai ca nu mai este mult!Cum ai avut contractii atat de dureroase azi noaptea poate ca bebe vrea sa vina inainte de Craciun sa petreceti Craciunul in trei,sa fie la mami in brate.Iti doresc din suflet sa ai o nastere cat mai usoara si un copilas sanatos care sa iti lumineze viata,sa te faca sa uiti de tot ce ai indurat.Ai36 sapt si 2 zile,ai intrat in 37,si eu am nascut la 37 de saptamani,ai sa vezi ca va fii bine!Doamne ajuta!Ma gandesc la voi si astept vestea minunata ca bebe s.a nascut si sunteti bine!!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pentru noi va fii cel mai SPECIAL CRACIUN,primul Craciun cu baietelul nostru scump pe care l-am asteptat atat de mult.Suntem cei mai fericiti parinti.Zambetul lui,ganguritul lui,mirosul lui,tot ceea face mi se pare atat de deosebit,atat de frumooos!!!!II multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta minune!Il iubim atat de mult,este viata noastra!!!
Va doresc sa aveti Sarbatori linistite si fericite si mosul sa va aduca ceea ce va doriti!Va pup pe toate!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Craciun fericit tuturor fetelor speciale de aici ! Sa aveti fiecare visul implinit, in anul care vine

Cris, ai ajuns cu bine pana aici, sunt sigura ca orice se intampla, va fi bine. Pumnii stransi-stransi pentru voi

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Criss, iti doresc multa sanatate si un bebe sanatos. Bebele meu a avut 2800 g la nastere si totul a fost ok. Daca va fi sa vina mai devreme, inseamna ca Doamne-Doamne a vrut sa va vada cu bebele in brate de Craciun!
Sanatate multa si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Un Craciun de vis tuturor fetelor de aici. Si pt noi va fi un Craciun special, primul nostru Craciun in trei... Imi amintesc ca anul trecut, in a doua zi de Craciun am aflat ca sunt insarcinata... Acum, minunea noastra ne-a umplut viata!

Sarbatori cu bine si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Va urez si eu de pe acum Craciun Fericit.
CRISTAL si cine va mai fi pe aici "ne vedem" atunci in seara de Craciun pe aici....

CRIS sa nu iti fie frica.important e ca ai trecut de 36 sapt.Alveolele plamanilor la 36 sapt fix sunt gata.Am o colega care a nascut cei 2 baietei fix la 36 sapt. si sunt perfect sanatosi si au fost perfect sanatosi inca de la inceput.Nu au avut nevoie de ajuotr ptr a respira.Deci sa nu iti fie frica. Ma rog sa iti fie usor.domnul sa fie cu tine.

eu sunt pe aici...mananc in timp ce scriu ptr a continua pe urma sa spal vasele si sa mai desfac din cutii...ca inca nu am terminat de desfacut.....e posibil in 10 ani de zile sa strangi lucruri care sa incape in vreo o suta si ceva de cutii si 47 de saci??

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput