Gravidute prin FIV (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor am o intrebare, ce fel de ceaiuri am voie sa beau in timpul sarcinii??????
As bea ceai si nu stiu de care, as manca si nu stiu ce, nimic nu-mi place, parca si apa si-a schimbat gustul, beau limonada si cam atat.....am fundul tabacit de la progesteron, nu pot dormi noaptea pe spate Ce mai hormonii mei sunt in tavan asa dificile ati fost si voi la inceput de sarcina sau sunt eu mai dusa cu pluta???

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 6+

Mergi la inceput

Mai am o intrebare ce fel de ecografie se face la 6 saptamani, transvaginala sau exterioara pe burtica?

Mamica in devenire 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

iana mari - am facut la giulesti cu doctorita Codreanu; este o persoana de nota 10.
DRAGAICA- sa stii ca nici eu nu am pofta de mancare; nu-mi place nimic; nici macar apa; as bea numai suc; in rest, tu ce simptome ai? eu am avut senzatiile de ciclu si inca mai persista si parca mi s-au mai desumflat si sanii;eu fac si tratament pentru prolactina.
alid4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Alid, bine ai venit printre burtici!
Sarcina usoara si la termen iti doresc!

Dragaica, eu nu prea beau ceaiuri decat daca sunt foarte racita , dar am auzit fetele ca cel mai bun ar fi cel de tei cu miere si lamaie...stiu ca unele ceaiuri sunt chiar interzise in sarcina...ai grija,

Iana, cred ca ai prioritate , tu duci doua comori in burtica si imi imaginez cat iti este de greu.
E bine ca mergi pe 5 ian la eco, pe mine profu' m-a chemat abia pe 15 ian. Sper sa nu-mi faca piticu' vreo surpriza pana atunci...
Mai nou ma dor oasele bazinului si mijlocul . Cel putin noaptea cand merg la baie ma tin de pereti pana reusesc sa ma indrept
Referitor la nume...ca sa-i fac pe plac taticului...cred ca va fi Radu Theodor (el nu renunta la Radu iar eu nu vreau sa renunt la Theodor...dar imi pare rau ca macar unul ar putea sa fie nume de sfant...ne mai gandim, nu stiu...)

Castelana La multi ani si tie si familiei tale. Petrecere frumoasa de Revelion si 2010 cu bucurii imense si impliniri!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dragaica, eco faci transvaginal pana in sapt 12 si dupa sapt 12 numai abdominal.Eu am facut abdominal si in sapt 9 dar nu se poate vedea bine.Ideea e sa nu faci control pe masa pt ca stiu ca este contraindicat cel putin in primele sapt de sarcina.
Alid ce trat iei pt prolactina?Atentie ca sunt periculoase pastilele in sarcina.Stiu ca eu luam bromcriptin si era dinamita pt mine.Oricum daca ai reusit sa ramai gravida ai rezolvat problema cu prolactina fiindca o prolactina marita inseamna inhibarea ovulatiei ceea ce la tine nu a fost cazul.
Mamicilor si gravidutelor un an nou excelent si cat mai bun!

+30 cuGeorge-Theodor

AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alid

iana mari - am facut la giulesti cu doctorita Codreanu; este o persoana de nota 10.
DRAGAICA- sa stii ca nici eu nu am pofta de mancare; nu-mi place nimic; nici macar apa; as bea numai suc; in rest, tu ce simptome ai? eu am avut senzatiile de ciclu si inca mai persista si parca mi s-au mai desumflat si sanii;eu fac si tratament pentru prolactina.
alid4+

De 3 zile am greturi, daca mananc sau beau ceva ii trec pentru 10-15 minute apoi revin, asta e ....in rest....dureri de sani, mici intepaturi in ovare.
Nu am avut dureri mari, nu am avut pete de sange , nimic.
Abia astept maine la ecografie

Mamica in devenire 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele, scriu pe fuga mare inainte de a pleca intr-o insula unde facem revelionu.

Dragaico draga: la cap ceaiuri mie dr mi-a zis ca daca beau o ceasca pe zi (simalar cafelei) nu-i bai. la 6-8 saptamani am facut o laringita urata si m-am tratat doar cu ceai de lamaie si indulcit cu miere, sau ceai foarte slag de musetel sau tei, cu multa lamaie si indulcit cu miere. Nici ceaiul verde nu i-a fost interzis, inchipuieti asiaticii nu pot trai fara ceai, dar la fel, o ceasca/ casa pe zi, fara excese. In rest am baut lute fructe facute suc natural in casa, in toate combinatiile posibile, in primul rand cele bogate in vit C inainte de masa ce continea carne, pentru a asimila Fe. Apa, la fel parca nu merge asa degeaba, dar mai faceam limonada.
Mancam tone de fructe si salate acre, castraveti si alte chestii de la borcan, chiar daca nu am avut greturi simteam nevoia de ceva acru si cat mai suculos.
Hormonii... mama lor se tot plimba cu liftul sus-jos, dar stai ca tot e trecator!
Eu de la testul de sange beta nu am facut nici-o eco transvaginala, nu a fost nevoie, asa a considerat dr. Doar externa pe burtica si eu ma uitam la televizor.
Te pup si bafta azi la eco.

Alid, felicitari, a venit Mos Craciun tare incarcat! sarcina usoara si la termen.

Huski, te pup pe burticut si sa aveti un 2010 de visssssssss!!!! LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

FETELOR, BURTICILOR SI MAMICILOR SA AVETI UN 2010 BUN SI SA FITI SANATOASE!!!!
vA PUP SI VA MULTUMESC PENTRU CA EXISTATI!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANIIIIIIII!!!!!!!!!!

castelana fericita 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

ellanik- intr-adevar pentru prolactina iau bromcriptin. stiu ca acest tratament nu se intrerupe o perioada; mi-a zis si doctorul ginecolog; risc sa se opreasca sarcina din evolutie; in ianuarie am programare si la un doctor endocrinolog pentru monitorizarea prolactinei; oricum, stiu ca persoanele care iau tratament pentru prolactina nu au voie sa alapteze.
DRAGAICA - vad ca la tine au inceput deja simptomele de sarcina; tu ai deja 2 saptamani inaintea mea; dar din saptamana 4 pana intr-a 6-a iti mai aduci aminte ce simptome ai avut?
alid 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Bun venit alid, sarcina usoara si la termen.
Dragaica, eu pana la 8 saptamani am facut eco transvaginal, apoi de la 12 in sus numai pe burtica. Acum depinde si de aparatul ecografic cat de performant este si de doctor. De ceaiuri ce sa spun, pe net am vazut ca ceaiul de musetel nu este recomandat in primul trimestru de sarcina, nici cel de fennel etc. Acum am inceput si eu sa beau un ceai de musetel pe saptamana, stimuleaza somnul dar de tei nu m-am ferit. E singurul care nu pune probleme. Eu zic sa mai vorbesti si cu dr. tau in legaturile cu ceaiurile. Uite si un link cu plante interzise sau partial interzis
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
Simptomele sunt normale, la mine au inceput chiar din ziua cand am facut beta. De apa nu te feri, nu iti place inghite-o, e atat de necesara pentru uter si pentru bebei. Trebuie sa bei macar 2l/zi.
Sarcini usoare si la termen.

Fetelor, si pe voi va doare spatele noaptea la culcare, stand culcat in pat? Am inceput sa fac nopti albe de durere de spate, mai iau no-spa, parol. Sa fie de la burtica, ca mai toti imi spun ca e mare. In picioare parca trec durerile de spate, dar pe scaun si in pat nu stiu ce sa ma mai fac
Huski, daca asa vrea taticul numele asa sa fie, bebe sa fie sanatos si la termen si sa va aduca numai bucurii. La mine au inceput sa comenteze numele nu numai sotul ci si socrul, cica va face sedinta nu sunt de acord cu ce aleg eu. Pe mine ma distreaza ca tot ce vreau eu aleg.

La multi ani burtici, mamici si bebelusi!

20+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

A Dragaica, eu am baut la greu ceai de macese, este o sursa importanta de vit. C, dar daca sunt prb cu hemoroizii este de evitat.

Pupici fetelor.

20+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput