Gravidute prin FIV (55)
Raspunsuri - Pagina 7
hepilica spune:
Moni, taaaree frumusele, dragutele, simpaticute craciunitele tale. Cred ca ati fost tare fericiti in aceasta perioada. Primele sarbatori cu bebei. Iar tu esti o mamica tare frumoasa si cocheta. 
Craciunitele tale nu seamana deloc intre ele. Doar la forma ochilor...
. Sau poate ma insel?
Te pup si iti doresc tot binele din lume, iar fetitelor tale sanatate si sa creasca mari, destepte si frumoase
.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
many_bani spune:
Si eu va urez sarbatori fericite si un An Nou cu multe bucurii si impliniri.

mami de
Vlad
Moniland spune:
hepi
, nici la ochi nu seamana. Sunt complet diferite si fizic dar si ca personalitate.
Oricum asta imi place tare mult.
many_bani, La Multi Ani!
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
iana_mari spune:
MONILAND frumoase craciunite mai ai.
FETELOR MAI SARBATORITI INCA?
Eu ma maresc pe zi ce trece,iar noaptea e groaznic.Adorm pe la 2 noaptea.
Vroiam sa le intreb pe fetele care au nascut daca au avut asa ca niste junghiuri in uter.Eu simt de vreo 3-4 zile asa ceva,si nu stiu ce-o fi.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.

iana
34+
Mario Constantin si
Sophia Elena
huski spune:
Iana, offff...stiu cum e...si eu "experimentez" aceleasi dureri, inclusiv de ligamente de nu ma mai pot misca ...si ma cam sperie...vreau sa apuc 15 ian. si sa nu am vreo surpriza pana atunci...
Altceva decat sa stau cuminte in pat si sa iau un no-spa nu stiu ce as putea sa fac...noroc ca trece![]()
Si eu adorm dupa 12 in fiecare noapte si ma trezesc destul de devreme
, nu mai zic ca bebe are energie cat 5 si aproape tot timpul se joaca inclusiv noaptea cand ma simte ca merg la baie (5-6 ori pe noapte)
Oricum , mult a fost putin mai este, trecem noi si peste asta, nu-i asa"?
mamica si puiutii
Moniland, frumusele foc craciunitele 

Eumada, nici a ta craciunita nu e mai prejos 
SARBATORI FERICITE IN CONTINUARE SI SA NE "VEDEM" CU BINE IN 2010!
34+
carmelly spune:
Moniland, frumoase foc craciunitele tale. Si tu esti o mamica frumoasa.
Iana, Huski pai de luna viitoare deschideti sezonul nasterilor. Ies primii mugurasi. Pana atunci rabdare si stat in pat.
Fetelor, de azi noapte am o jena pe linia orizontala a pelvisului, ca si cand as avea ace de inteapa fin pe acolo. Ce sa fie? Am luat no-spa, trece, dar vad ca iara parca simt.
Pupici la burtici si la mamici cu bebici si sa ne auzit cu bine in noul an. La multi ani!
20+
si
Multumesc Doamne!
castelanaC spune:
fetelor,
mamicilor,
gravidutelor,
va spun de pe acum
toate cele bune si LA MULTI ANI 2010!!!!
Sa aveti
un an bun si plin de bucurii
bebici sanatosi, frumosi si iubiti!
Sa fiti
sanatoase
si sa aveti spor
in TOT ce faceti si ganditi!
Sa ne auzim cu bine
in 2010!
va pup
si aveti
grija de voi!
Toate cele bune!
LA MULTI ANI!!!!!
castelana fericita
26+ 
alid spune:
buna,
si eu sunt o graviduta prin FIV; l-am facut la Giulesti, iar pe 23.12.2009 am facut analiza de sange care a iesit 240. am fost foarte fericita pentru ca de 6 ani ma chinui sa fac un copil.
va urez si eu sarbatori fericite si toate dorintele sa devina realitate!
alid
4+
iana_mari spune:
HUSKI hai ca-s curioasa tare sa vedem cine anunta prima pe forum eu sau tu ca a nascut.Eu pe 5 ianuarie am urmatoarea eco si vedem ce zice dr.Tu ai doua zile inaintea mea
Iti vine sa crezi ca peste putin timp ne tinem puii in brate,mie nu.A trecut asa repede.TE-ai hotarat la nume?
iana
34+
Mario Constantin si
Sophia Elena
iana_mari spune:
ALID FELICITARI!!!FRUMOS CADOU AI PRIMIT.
CU CINE AI FACUT FIV?

iana
34+
Mario Constantin si
Sophia Elena