Gravidute prin FIV (55)
Raspunsuri - Pagina 9
ellanik spune:
Alid nu prea ai ce simptome sa ai la inceputul sarcinii.Te poti chiar numara printre norocoasele care au sarcini fara greturi,voma si alte cele.Eu cand am facut trat cu bromcriptin am fost data peste cap in sensul ca mi-a fost extrem de rau.
Dragaica eu ceai am baut de fructe dar din cel bio sau cel din bucati de fructe nu la plic.Inclusiv verde am baut doar negru nu.
Carmelly hehe!spatele o sa te tot doara si vei experimenta mai incolo niste dureri ciudate intre picioare incat atunci cand te vei da jos din pat vei simti ca te rupi in 14.Asta-i viata de cowboy!
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Dragaica spune:
Am intrat sa va dau vestea, azi la ora 8 dimineata am fost la ecograf si ce credeti c-am vazut....2 inimioare 

le-am vazut batand, ce mai nebunie mare, ne bufneste rasul pe-amandoi din 5 in 5 minute ![]()
![]()
![]()
Nu stiu daca am sa mai intru maine asa ca va fac de azi urarea:
Iata si Craciunul trece. E zapada si e rece. Doar in inimi este cald si in verdele din brad. Si-a trecut o sarbatoare ce-a lasat in urma oare? Sper ca numai lucruri bune, sa fii fericita,lume!
Asteptam sa vin-acum Anul Nou,este pe drum. Spor s-aveti la pregatire si distractie din plin! La multi ani!
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
6+
ellanik spune:
Wow Dragaica, felicitari pt stelutele voastre.Sa fiti sanatosi!Ce bucurie mai mare puteati avea in ajun de Anul Nou?!

+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
mirela2 spune:
neata fetelor
sa avem un an nou frumos, plin de reusite, zambete si o
de bebelusi sanatosi.
LA MULTI ANI
iana_mari spune:
DRAGAICA felicitari!!!!

Dupa cum se vade 2009 a fost plin de sarcini gemelare.
VA DORESC UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!
iana
34+
Mario Constantin si
Sophia Elena
huski spune:
Dragaica, felicitari pentru inimioare!!!!! 

Fetelor, astrologii zic ca e luna plina in noaptea asta revelion si ca toate dorintele se implinesc, asa ca ....Dorinte implinite si multa sanatate voua si familiilor voastre!

-ici tuturor!
34+
elenada spune:
Aho , aho prieteni dragi,
Stati putin si ascultati
Maine anul se noieste
Elena va doreste
Mult belsug si sanatate
Numai reusite-n toate
Ce sa va aduca anul
Norocul sa umple carul
Pace si bucurie
Sanatate si iubire! La multi ani 2010!
Multa sanatate va doresc sarcini usoare bebelusi sanatosi si la termen.
Va pup dulce dulce!
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
hepilica spune:
Dragi gravidute,
Va doresc un 2010 vesel si cu impliniri! Anul acesta va veti tine puiutii in brate. Nu e bucurie mai mare, veti vedea. Sa va ajute Dumnezeu sa duceti sarcinile la bun sfarsit, iar puiutii vostri iubiti sa fie sanatosi si sa ba bucurati ei.
Dragi proaspete mamici,
Va doresc din tot sufletul sanatate voua si bebeilor. Sa fiti fericite si sa aveti parte numai de bucurii, iar bebeii sa fie si ei sanatosi, veseli, sa creasca mari si frumosi, sa va umple sufletele de bucurie.
Noi suntem bine, facem progrese de la zi la zi. Noi ne-am nascut deja...anul trecut
. Suntem fericiti. Anul trecut ni s-a implinit cel mai mare vis: a venit pe lume micuta noastra pe care am asteptat-o muuuuuult - prea mult.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
... pe 14 ianuarie 2009 am aflat ca sunt insarcinata
, dupa ce de revelion am plans non-stop zicandu-mi "a mai trecut un an"...![]()
![]()
![]()
acum...sa curga sampania
!!!!
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Dragaica - felicitari pentru cele 2 inimioare. Am si eu o prietena care tocmai a aflat ca va avea gemeni si e tare fericita
.
Sanatate multa, sarcina usoara! 
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.