Gravidute prin FIV (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

iana- iti tinem pumnii si suntem pe baricade pentru galerie. super sa ai 3 copii (si nu tripleti) nascuti in aceeasi zi. n-am mai intalnit. foarte tare .

la mine s-a cam potrivit "cantareala". ultima eco o facusem pe 25.08 si bb cantarea 2738g si am nascut pe 22.09 (deci dupa o luna aproape) si bb a cantarit la nastere 3360g. cam asa ne spunea si dr ca va fi sigur peste 3 kg..si am nascut la 40 saptamani si 3 zile. sunt foarte mandra de mine , de fapt de bebica mea luptatoare si invingatoare.

nu-ti face griji. mie mi se pare ca sunt foarte bine bebeii tai pentru gemeni si sigur vor mai creste pana pe 12 ian. important este ca sunt sanatosi.

intr-adevar cu tensiunea nu-i de joaca la gravidute si mai ales cand se apropie nasterea, cred ca medicul tau a luat odecizie inteleapta.

hai curaj mamico!!!!!

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Iana , wowwwww!!!! ce aproape e momentul
Si ce cadou frumos ii faci baiatului cel mare
Sa stii sunt onorata ca eu voi da marea veste pe forum Abia astept!!!

Li-am, tu ce mai faci, nu ne mai zici nimic?!?

Castelana, nu pui niste poze si pentru noi?!?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Gabi B bun venit in club. Sarcina usoara si la termen si fara stres. Poti intreba orice aici, gasesti tot sprijinul cum l-am gasit si eu. O gasca super de treaba.
Dragaica, pe noi la control ne cheama la luna. Nu te stresa. Sarcina e fara probleme asa ca nu ne cheama mai des.
Wow Iana, am emotii, te vad pe tine si ma gandesc la mine. Sa ai o nastere usoara si bebei sanatosi, mancaciosi si necoliciosi. Te pup, totul o sa fie bine, mai ai atat de putin si iti vei tine puisorii in brate. Abia astept si eu randul, la termen.
Elenada mie in poza mi s-a parut ca esti slaba pt o proaspata mamica.
Castelana cred ca o sa nastem amandoua cam in acelasi timp. Si mai fericite vom fi.
Azi ies si eu afara si cu spor ca a dat soarele si e cald. Puisorii mei vad ca sunt fericiti, trag ghionturi vor la plimbare. Poate gasesc geaca de gravida pe aci, sa nu mai dau comanda pe net din america.
Pup toate fetele.

21+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Da ,fetelor se apropie momentul si noi tot nu credem.Deschid sifonierul piticilor,ma uit la patut si parca e un vis.
Azi am asezat lenjeria la patut si caruselul,nu ne mai lipseste nimic doar ei sa vina sanatosi.
Fetelor voi ati luat suzetele in spital?

HUSKI,HEPILICA,CARMELLY,CASTELANA,ELENADA,SI CELELELALTE MAMICI SI GRAVIDUTE MULTI

iana

35+ Mario Constantin siSophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

iana - eu cumparasem suzete (multe ) cand m-am apropiat de nastere. la spital nu am luat, nici prin cap nu mi-a trecut. maiei pana acum (3 luni jumatate) nu i-am dat deloc suzeta si probabil nici nu-i voi da.

la un moment dat, la maternitate m-am dus la acvariu sa-mi vad puiul. si cand ma uit o vad pe maia mea cu o suzeta in gura. m-am crizat toata, am chemat asistenta la geam si i-am facut semn sa-i scoata suzeta din gura. apoi i-am spus ca atunci cand mai vrea sa experimenteze ceva pe copilul meu sa ma intrebe mai intai pe mine. am intrebat-o de ce i-a dat suzeta si mi-a spus sa stau linistita ca nu-i face nimic rau. ok. dar decid eu daca ii dau sau nu suzeta.
probabil se plictisise dna asistenta de cat plangea maia de foame. adevarul este ca in maternitate manca non stop.

sunt tot felul de controverse pe tema suzetei. daca va fi nevoie o voi da si eu maiei. pana acum nu a fost nevoie si in acest caz prefer sa nu o dau. daca totul e ok cu copilul (nu plange nervos, nu il mananca gingiile, nu are colici...etc), nu ii faci niciun rau nedandu-i suzeta. din contra. la maia mea nu a fost cazul pana acum.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HEPILICA,multumesc pt.raspunsul prompt.O sa ma mai gandesc daca le iau.

iana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Dragelor,

in legatura cu ecografiile din sarcina. Stiu ca exista 2 mai importante, morfo...nustiucum, si ca la anumiti dr. mai cautati - Pop, Herghelegiu, trebuie facuta programarea cu mult timp inainte. Puteti sa-mi spuneti cand se fac exact eco astea si ceva date de contact, de preferat pe la clinici particulare?
MULTUMESC

gabi +5

sanatate si rabdare la toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

BUNA DIMINEATA!

Dragaica, la noi am intrebat de sex... si pana in sapt 12 am avut interdictie, am mai facut noi asa ca sa nu uitam ce si cum dar din saptamana 14 incolo, sotul meu a devenit mai catolic decat papa si ii era frica... odata cu trecerea timpului... ne-am obisnuit si cautam sa fie cat mai putin sportiv, folosindu-ti imaginatia si pe cat posibil sa nu atingiem burtica. Oricum din ce te "maresti" din ce miscarile nu-ti mai sunt la indemana. E bine sa intrebi cand mergi si dr.
Referitor la cat de dese sunt controalele...pana in sapt 12 m-a chemat saptamanal, apoi la 2 sapt pana prin sapt 16 apoi la luna pana in prezent.
Bafta si sarcina usoara!
castelana fericita 27+

Aici mergi la control la 5-6 saptamani ca sa-ti confirme sarcina apoi te mai vede la 12 saptamani, apoi o data pe luna nu mai spun ca vor sa scada numarul ecografiilor facute in timpul sarcinii. Au facut ei nu stiu ce studii si cica pot dauna auzului la fat din cauza ultrasunetelor.
Asta e o sa ma supun regulilor de aici.
dulce tie si flacaului.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Gabi bine ai venit, sarcina usoara si bebe la termen.

Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

Da ,fetelor se apropie momentul si noi tot nu credem.Deschid sifonierul piticilor,ma uit la patut si parca e un vis.
Azi am asezat lenjeria la patut si caruselul,nu ne mai lipseste nimic doar ei sa vina sanatosi.
Fetelor voi ati luat suzetele in spital?

HUSKI,HEPILICA,CARMELLY,CASTELANA,ELENADA,SI CELELELALTE MAMICI SI GRAVIDUTE MULTI

iana

Ce sa zic decat nastere usoara, momentul intalnirii cu bebeii sa fie asa cum ai visat.

Abia astept sa aflu si eu ce am, mi-as dori mult o fetita si-un baiat.

Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput