Gravidute prin FIV (55)
Raspunsuri - Pagina 13
hepilica spune:
Dragaica - si eu am slabit in primele 12 saptamani 3 kg. asta pentru ca mi-a fost cumplit de rau si varsam de n-spe ori pe zi si pe noapte
. Nu te alarma. Dupa primul trimestru vei vedea ca te echilibrezi pentru ca mai apoi sa o iei tot in sus...
. Eu pana la finalul sarcinii am luat 16 kg si le-am dat jos apoi in 5 zile dupa nastere
fara vreun efort cu toate ca mi-ar fi placut sa nu le pierd pe toate - eu sunt mai slabanoaga
, ma rog, am 52 kg acum - exact la fel ca atunci cand am ramas insarcinata. Am o prietena care a slabit pe toata perioada sarcinii si a nascut un baietel sanatos si frumos
. Nu imi explic cum a putut slabi
pt ca "stiintific" pe perioada sarcinii se mareste cantitatea de sange, cantaresete si copilul, se mareste uterul care ia si in greutate, mai retii si lichide, mai cantareste si lichidul amniotic... in fine..., cu toate astea ea a slabit. este adevarat si ca s-a simtit cumplit de rau toate cele 9 luni, dar a monitorizat periodic fatul si parea ok, iar acum "fatul" de atunci e pui nazdravan de 2 ani. 
esti inca la debutul sarcinii, asa ca nu te ingrijora. incearca sa ai un regim de viata sanatos, mananca ce poftesti, cat poftesti si bea lichide. e un mit sa crezi ca trebuie sa mananci pentru 2 daca esti gravida. hai ca o sa fie bine, vei vedea
.
Gabi_B - bine ai venit in club
! Felicitari pentru reusita si ai grija mare, mare de tine, de voi, de acum.
castelana fericita - hai ca a trecut Craciunul
, mai e un pic si vine Pastele...
si tu iti vei tine puiutul in brate
. dupa cum esti tu, puiul tau sigur se va naste razand in hohote...hehehe..
huski - aoleu mamico ce putin mai ai..
- cresc emotiile nu-i asa? doamne cat mi-as dori sa retraiesc aceste momente. asa ca savureaza-le din plin (asta daca te simti tu bine - eu am avut o sarcina de vis, cu exceptia primelor 12 saptamani).
noi deja ne gandim la bb2
. deocamdata suntem precauti...
doar ne gandim
pt ca dupa o cezariana...organismul se resimte daca il suprasoliciti si uneori cedeaza.

h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Gabi_B spune:
multumesc mult pentru vorbele bune! va doresc si eu la toate sarcina usoara si sa fie 2010 plin de bebelusi sanatosi si frumosi!
stiam ca sint 2 ecografii importante, morfo..., dar nu stiu exact cand se fac; iar la doctorii mai cautati - Herghelegiu, Pop, parca trebuiau facute programari cu luni inainte. Puteti sa-mi spuneti, va rog, cand tb facute si niste date de contact, ceva, de la clinici particulare, de preferat? multumesc in avans
aa, si inca ceva. cat timp tb sa mai iau progesteronul asta nesuferit? eu iau arefam 600mg/zi, vaginal. organismul nu produce si el progesteronul propriu? se poate doza din sange, ca sa vad daca e ok?
va pup, dragele mele 
gabi cea fericita
+5
Gabi_B spune:
si datele mele, daca vreti sa le treceti pe prima pagina:
3 IA nereusite 2008
FIV1 - oct-nov 2008, nereusit, Gynera
FIV2 - nov-dec 2009, reusit , Gynera, dr Dracea + Dascalescu
ET 8 decembrie cu 2 blastocisti (din 7 ovocite fertilizate)
+5
sper si sint optimista ca o sa trec cu bine cele 9 luni!
huski spune:
Ianaaaa, nu ma mai tine in tensiune te rooog, zi ceva....sper ca nu te-au oprit ieri acolo...si sa ne faci o surpriza...vreau sa tin pumnii stransi pentru tine si bebici 

Castelana, Hepilica, asa e fetelor, trecu timpul si iata-ma pe ultima suta de metri...nu realizez cat de aproape e momentul...
Fetelor am si eu o intrebare: stie cineva un medic pediatru bun in zona Drumul Taberei?
35+
iana_mari spune:
FETELOR SCUZE DE INTARZIERE
.
Deci se pare ca daca totul va vi bine,marti 12 ianuarie voi face cezariana,la 36 de saptamani si 2 zile.Atunci este dr-ul de garda.Mi-a gasit tensiunea iar mare,se pare ca a luat-o razna in ultima luna
.Copii sunt bine,au plamanii si toate organele dezvoltate.Greutatea este de 2,200 fetita si 2,500 baiatul,or sa mai ia in jur de 200 de gr.saptamana acesta.
Vreau sa va zic ca am deja emotii ca sunt prea mici ,fetita e micuta.
Le rog pe fetele care au nascut sa-mi zica daca li s-a potrivit greutatea de la eco cu realitatea.
DPN-ul meu era 16 ianuarie,dar tensiunea bat-o vina.Si noi am propus data de 12 ianuaria pt. ca mai am un baietel nascut in aceeasi zi si luna si ne-am gandit ca ar fi frumos sa avem o sarbatoare pt. toti copii in aceeasi zi.
iana
35+
Mario Constantin si
Sophia Elena
iana_mari spune:
Huski, iubita mea ti-am zis ca tu vei fi cea care va da vestea pe forum,nu te ingrijora.Iti vine si tie randul.![]()
iana
35+
Mario Constantin si
Sophia Elena
Sheritra spune:
Dragaica, pana in 6 sapt am slabit si eu, e efectul hormonilor de la FIV care ies si slabesc se pare unele pers. Stai linistita ca mai ai putin si nu se mai duce nimic jos, doar in sus! Voi naste la sf iunie cf calendar de gemeni. Tu? Cred ca intri la odiseea noastra de iulie-august.
Gabi B felicitari, unde ai facut FIV?
Moni, cand am intrerupt alaptarea la Alesia am mers la sala si am dat cele 20 kg in plus ramase de la tratamente/stres/depresii/ pe tema de "fara copil in casa". Si le-am dat in 2 luni, apoi inca cateva in alte cateva luni, de ajunsesem la 50! Super slim! Nu-mi fac griji ca nu le voi da jos, doar sa nu iau f mult si sa-mi distrug coloana de la greutate. Tu ai luat super bine! Ce fac gagalicele?
Castelana, da te-a controlat doftorul nu gluma! Io zic ca te place! Ce nume ai pus la baiat?
Shery
+11 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Gabi_B spune:
am mai scris un mesaj, dar cred ca s-a pierdut, desi a aparut mesajul cu moderatorul care va aproba....conexiunea, cine stie...
Draga Sheri,
am facut 2 FIVuri. primul in toamna 2008, la Gynera, dr Dracea + Dascalescu, nereusit.
Al doilea a fost in nov-dec 2009, tot acolo, cu aceeasi echipa. Eram hotarata sa schimb, undeva in Austria, daca nu reuseam...dar surpriza, mosul mi-a adus betaHCG mare!!!![]()
7 ovocite, din care 2 blastocisti transferati... si dupa valorile beta, unul singur norocos.
Sper sa fie totul bine pana la nastere!...Inca n-am facut prima eco.
Va pup pe toate
gabi cea fericita
+5
elenada spune:
Hello dragutelor
Iana ce putin mai ai. iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si doi pitici sanatosi. Cat despre greutatea aratata de ecograf uneori se potriveste alteori nu. Nu e o regula. Oricum sunt ei gemenii mai micuti la nastere dar recupereaza pe parcurs. Piticii mei au greutate mai mare decat unii pitici de aceeasi varsta cu ei si care s-au nascut cu kg mai multe decat au avut ai mei la nastere. sanatosi si mancaciosi sa fie si se rezolva cu greutatea.
Castelana va pupam si aveti grija de voi.
Eu in sarcina am dat 5 kg in primele luni de sarcina apoi le-am recuperat si am mai pus inca 11 kg care au disparut la nastere. Din pacate nu am mai reusit sa mai dau nimic jos. Am tinut dieta o luna de zile si nici un gram nu s-a dus. e drept ca nu am facut sport. Am ramas cu 64 de kg si parca e acul cantarului intepenit acolo. Dar am de gand sa slabesc 10 kg si sper sa reusesc la un moment dat. Mai astept putin si incep iar cu dietele.
Sheri tu aratai minunat cand ne-am intalnit. Nici nu cred ca zicea careva ca tu esti mamica.
Va pup fetelor si va doresc sarcina usoara.
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Hello dragutelor
Iana ce putin mai ai. iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si doi pitici sanatosi. Cat despre greutatea aratata de ecograf uneori se potriveste alteori nu. Nu e o regula. Oricum sunt ei gemenii mai micuti la nastere dar recupereaza pe parcurs. Piticii mei au greutate mai mare decat unii pitici de aceeasi varsta cu ei si care s-au nascut cu kg mai multe decat au avut ai mei la nastere. sanatosi si mancaciosi sa fie si se rezolva cu greutatea.
Castelana va pupam si aveti grija de voi.
Eu in sarcina am dat 5 kg in primele luni de sarcina apoi le-am recuperat si am mai pus inca 11 kg care au disparut la nastere. Din pacate nu am mai reusit sa mai dau nimic jos. Am tinut dieta o luna de zile si nici un gram nu s-a dus. e drept ca nu am facut sport. Am ramas cu 64 de kg si parca e acul cantarului intepenit acolo. Dar am de gand sa slabesc 10 kg si sper sa reusesc la un moment dat. Mai astept putin si incep iar cu dietele.
Sheri tu aratai minunat cand ne-am intalnit. Nici nu cred ca zicea careva ca tu esti mamica.
Va pup fetelor si va doresc sarcina usoara.
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!