Gravidute prin FIV (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Salutare fetelor
Cum se simt burticile? Iana, huski putin mai aveti. Mamicilor, ce mai fac bebeii?
Fetelor, de dimineatza experimentez alte dureri, de noada. Ati avut asa ceva? Nu mai zic de spate, ma apuca cel mai tare noaptea si adio somnul meu. Iar de stat in pat e groasa, stau pe o parte atarna burta, iese in afara coastelor si am foarte mult discomfort la statul in pat. Sunt normale? Am luat 14 kg . Mult? Am vazut o centura care acopera toata burta si o tine, abia atept sa o cumpar, poate ma va ajuta nitel.
Pupici la burtici si la mamici.

21+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Carmelly, draga mea, ...offff cat de bine te inteleg, aceleasi dureri le-am trait si eu dar stii ce am constatat?
De cand am ramas acasa si nu mai conduc zilnic (de fapt sunt sigura ca de la asta era, ca am condus in noaptea de Revelion si am avut iarasi aceleasi dureri de spate cat am condus ) nu mai am asa dureri de spate, ba chiar sunt zile bune la rand cand nu am deloc, uneori ma apuca noaptea cand sa ma bag la culcare , dar atunci imi pun in pat pe post de perna un fotoliu din ala care este umplut cu bilute de polistiren care se muleaza dupa forma mea si perne si reusesc sa adorm. Apoi cand ma trezesc sa merg prima oara la baie nu ma mai doare si il dau jos si dorm doar pe perne (2)
Eu prefer cand dorm intr-o parte sa nu-mi pun nicio perna sub burtica, ma deranjeaza si pe mine dar si pe bebe. De obicei iau in brate partea mea de plapuma si ma invelesc cu o pilota (e prea cald cu plapuma)
Despre centura am auzit si eu si mi-am si luat (de la Anita 2 milioane ), as fi facut orice sa scap de durerile de spate. Ce sa zic, e buna dar doar atunci cand mergi sau stai in picioare, cel putin pe mine ma cam deranjeaza s-o port cand stau jos, ca mi-e teama sa nu-i turtesc caputul lui bebe (e cu capul in jos de la 6 uni)si ma si strange...

Noi facem bine, asteptam momentul intalnirii, si ma gandesc tot timpul...oare ne vom descurca?!?
Bebe e un jucaus in continuare si ii simt loviturile din ce in ce mai puternice, asta inseamna ca e din ce in ce mai fortzos, nu-i asa?
Ce-i mai rau e ca ma cam chinuie de ceva vreme un hemoroid idiot care de ceva vreme sangereaza, stie cineva ce as putea folosi drept remediu?
Bagajul de spital e aproape gata...apropo cati pampersi sa iau la mine? 25 ajung?

-ici tuturor!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

hepilica, multumim de raspuns

pentru vaccinul de la 2 luni, suni si te programezi la clinica.... vaccinul il au ei, nu trebuie sa-l caut prin farmacii?

in alta ordine de idei, si la mine sexul a fost lipsa total pe toata perioada sarcinii... in primul trimestru a fost recomandarea medicului, iar apoi nu am vrut sa riscam nimik....

cand am fost la scos firele la medic, mi-a atras atentia sa am grija sa nu raman curand insarcinata se pare ca e posibil in unele cazuri,... ar fi foarte tare dupa ce am facut tratament si fiv pt a avea copii si am reusit sa am gemeni... sa le mai fac inca un fratior/surioara natural.....

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

gabitza - la vaccin eu m-am programat. uite, de ex, azi am facut programare pt 22 ianuarie la vaccinul de 4 luni. poti face oricand programarea. eu fac din timp pt ca vreau sa merg dimineata devreme pt ca de la ora 10-11 incep sa vina toti copiii bolnaviori, tusitori, raciti, gripati... asa ca m-am programat la ora 8.
la 2 luni am facut vaccinul de la ei. este INFANRIX si acostat 275 lei. este facut de glaxosmithkine. nu am stiut ca il pot cumpara eu de la farmacie.. si cred ca e mai ieftin. o sa ma interesez de cel pt 4 luni si dc e mai ieftin il iau din farmacie si ma duc cu el. cel de 4 luni costa la medlife 300 ron. am intrebat daca pot veni eu cu vaccinul de acasa si mi-a spus ca e ok. exista si cel gratuit (cred) pe care ti-l da medicul la care e inscris copilul. am inteles insa ca INFAnrix-ul e mult mai bun pt ca nu da, in cele mai multe cazuri, efecte adverse sau da mai rar decat cel romanesc. maia nu a avut nimic dupa vaccin, doar o stare prelungita de somnolenta. miruna georgescu ne-a spus dupa vaccin sa ii dam preventiv eferalgan sau supozitor pt copii ca sa nu faca febra. eu insa nu i-am dat, i-am urmarit temperatura ca sa ma asigur ca e totul ok.

daca te hotarasti sa faci INFANRIX, verifica si la farmacii care este pretul...mai ales ca tu tb sa iei 2 . sigur e mai ieftin ca la medlife. eu o sa ma interesez de cel de 4 luni.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Vaccinurile de bebei le puteti lua de la spitalul de boli infectioase Matei Bals din spatele spitalului Colentina, str.Grozovici, eu le-am luat cu 180ron. Am intrebat de ce este asa mare dif, mi-u spus ca n-au voie sa puna adaos comercial. Cel mai bine dati tel inainte (prin centrala). Pana la 14.00 va serveste. Cum intrati in curte, este in cladirea din fund, demisol. Pt cele optionale (gen hepatitaA, antigripal, etc) trebuie dat comanda/sau urmarit din timp pana-l aduc.

Eu am luat pana acum 3 kile si-s disperata sa nu pun o tona, ca la gemeni nu-i gluma! Beau apa in nestire, e un supliciu zilnic sa ajung la 4 litri de dusca, si fructe, si lapte, si salate, of, am o burtaaaa!!!!!!

Shery +11 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

E normal sa luam in greutate mai ales la o sarcina gemelara, eu in schimb slabesc, am dat jos 2 kg desi mananc, este normal?
Huski mai e un pic pana la marea intalnire, eu visez la ziua nasterii ca la ziua nuntii
Sheritra si eu beau foarte multa apa, am citit in cartulia mea de capatai "Clinica Mayo, despre sarcina,nastere, nou nascut" despre asta, se pare ca organismul produce acum ai mult sange si are nevoie de cat mai multe lichide. Care e data nasterii la tine, iulie???

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Buna, dragelor!
va citesc de mult, pe unele dintre voi de la "asteptand un ingeras...", dar acum e prima data cand scriu aici.
Dupa un FIV nereusit anul trecut, mosul mi-a adus, nesperat, un BetaHCG mare la al 2lea FIV!!! Acum sint o graviduta fericita in 5 saptamani, careia inca nu-i vine sa creada ca s-a intamplat, in sfarsit!!!

Prin saptamana 4 am avut niste dureri in abdomenul inferior, destul de stresante, care n-au cedat decat la supozitoare Uscosin, pt ca No_spa nu avea nici un efect...Dar acum e mai bine, desi mai apar crampe, sint mai usoare si cedeaza la caldura si repaus. Am si o urocultura in lucru, desi nu cred ca e infectie urinara.

Inca n-am facut ecografia de confirmare a sarcinii, trebuia sa fie vineri, dar din motive obiective o sa fie saptamana viitoare.

M-am apucat sa scriu aici si pt ca in rest, nu am cu cine vb, pe viitorul "tati" l-am zapacit deja, iar la altcineva nu am spus. Astept sa treaca primele 12 saptamani inainte "sa ma laud", sa fiu eu mai linistita ca sint sanse sa mearga bine pana la 9 luni...

va pup si ma bucur ca v-am gasit!

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Gabi B, felicitari si bun venit la odisee!!!
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!
Nu face efort inutil, bea multe lichide, mananca sanatos, fii cat mai relaxata si sigur va fi bine.

Iana, hai cu vestile!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pup si eu burticile in noul an. Sa aveti parte de sarcini usoare si copilasi sanatosi.

Si eu am zi pas la sex in cele 9 luni.
Referitor la kg, am pus pe mine 5 kg in primele 5 luni, in luna a 7-a aveam deja 10 kg iar la sfarsit un + de 18. Acum ma lupt cu 3 kg ramase din sarcina si inca "n"-spe de la tratament. Dar nu conteaza cand vad doua fetite zambarete .

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

BUNA DIMINEATA!

Iana, cum a fost la dr? ce ti-a zis? bafta! AMR usor!!!!

Dragaica, la noi am intrebat de sex... si pana in sapt 12 am avut interdictie, am mai facut noi asa ca sa nu uitam ce si cum dar din saptamana 14 incolo, sotul meu a devenit mai catolic decat papa si ii era frica... odata cu trecerea timpului... ne-am obisnuit si cautam sa fie cat mai putin sportiv, folosindu-ti imaginatia si pe cat posibil sa nu atingiem burtica. Oricum din ce te "maresti" din ce miscarile nu-ti mai sunt la indemana. E bine sa intrebi cand mergi si dr.
Referitor la cat de dese sunt controalele...pana in sapt 12 m-a chemat saptamanal, apoi la 2 sapt pana prin sapt 16 apoi la luna pana in prezent.
Bafta si sarcina usoara!

Huski, se apripie momentul magic al intalnirii! faci bine ca stai linistita! AMR usor!!!

Eumada... ai dreptate, cum sa fie de sarbatori... de vis, primul craciun gravida! Asa sarbatorire cu multe sperante si vise, cu o caldura sufleteasca ce izvora din doi nu am mai simtit pana acum. am facut poze la brad cu burtica si am trimis la toata lumea.
la anul deja imi imaginez bebe de aproape 9 luni facem alte ipostaze la bradulet cu bebe in brate. magic si unic a fost! te pup

Elenada, cat sunteti de frumosi!!!!!!!!!! felicitari pentru ce famulie frumoasa aveti!

Moniland, ai niste fete frumoaseeeee, de vis! In costum de Craciunite sunt superbe! Sa-ti traiasca!!!!

Miruna79 stai cumintica si sanatate!!!!! Ai grija de tine si sa fie bebe sanatos la termen! te pup

Hepilica
Raluca

Carmely, felicitari pentrui masuratori!!!!

Sheritro, ce trece timpul si uite ca iesi din primul trimestru!!!!!
Sarcina usoara si rezultate bune vineri!!!

fetele va pup pe toate, nu am apucat sa scriu la toata lumea, scuze!
Va pup si sa aveti un an fantastic!!!!

castelana fericita 27+

Mergi la inceput