Gravidute prin FIV (55)
Raspunsuri - Pagina 11
iana_mari spune:
LA MULTI ANI FETELOR!!
Maine avem intalnire si noi cu dr-ul si poate fixam si cezariana.
Ieri am avut toata ziua burta pietroi.Azi e mai bine.Au inceput si mainele sa se umfle si tensiunea o am 13 cu 8 de cateva zile.Noaptea nu mai zic ma rup in doua.
Kg.am luat 20 in plus.
Cumparaturile sunt aproape gata,mai citeva cosmetice de luat.
Sotul nu mai are rabdare.
Dragaica si noi am avut interdictie la sex ,in conditiile in care placentele erau bine inserate.Am trisat o data pe la trei luni,mai batraneste.
Huski ne ticaie ceasul![]()
Carmelly ai grija de tine
.
EVY,Raluca,Hepilca

Sheritra mult succes la eco.!!
Ellanik ce trece timpul.
iana
35+
Mario Constantin si
Sophia Elena
huski spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN 2010 BOGAT IN BEBICI FRUMOSI SI SANATOSI!
Shericule, bun venit in gashka! 
Bafta multa la eco si sa fie cum vrei tu, fetita si baiat! 
Dragaica, ref. la capitolul sex si noi l-am inchis de tot pe toata perioada sarcinii, n-am vrut sa riscam nimic, desi dr. nu mi-a zis nici da nici ba... Faci cum crezi 
Iana,
asa e, tic-tac...tic-tac....dar tot nu-mi vine sa cred...
Si eu simt tot felul de dureri: de spate, de bazin, de talpi...glezne si maini umflate...deh...cica asa tre sa fie ![]()
Eu ma rog sa nu am nicio surpriza pana pe 15 asa ca mi-am propus sa stau cat mai cumintica. Ma tem ca profu' nu este in spital pana pe 15...
Bebe vad ca mai are loc inca, toata ziua se joaca, are o energie....
Bafta multa miane si abia astept sa ne zici cand trebuie sa-ti tinem pumnii
Ti-am zis...ai prioritate ...![]()
35+
eumada spune:
HAPPY NEW YEAR
LA MULTI ANI
FELICE NOVIDAD
ETC ETC....
Ce fac fetele mele dragi,mamicutze si gravidutze?
Cum va simtiti cum a fgost de sarbatori..primul craciun cu beeb sau ultimul cu burtica?

Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
carmelly spune:
Dragaica, la noi sexul a fost si este cam zero, si pe mine ma apuca pandaliile, dar imi trec repede. Am sarcina gemelara, saracul sotul meu cand imi atinge burta ii trece orice pofta. Ne e frica sa experimentam asa ca mai bine dupa nastere. Nici pe dr. nu am intrebat daca avem sau nu interdictie, de rusine.
Sherita, bun venit si sarcina usoara si la termen. Iubita, la mine valorile sunt PI artera uterina dr 0,5 si artera uterina dr 1,06 parca. PI este indicele de pulsabilitate. Am vazut ca volorile normale pentru RI idicele de rezistenta parca se numeste. Pt PI indicele de pulsabilitate nu gasesc nici informatie pe net.
Asa ca HELP fetelor, ziceti-mi si mie cum e cu valorile PI-ul.
Dr. care facut dopplerul a zuis ca suntem ok, ca nu am preclamsie si bebelusii sunt normali. Sherita am, sa ajung la 4 l de apa/zi, eu pana acum beam cam 2-3 l.
Pupici la burtici si la mamici.
21+
si
Multumesc Doamne!
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra La multi ani gagici si nasteri la termen la toate! Dragaica, miii de felicitari, sa ai o sarcina de vis! Ti-ai facut DPN pt sarcina gemelara cu FIV? Vezi ca e unul american, am uitat sit-ul, bagi data punctiei si-ti da data si ora nasterii! In ce priveste sexu ciu-ciu, nada, da contractii uterine si mie una mi-e frica, la cat m-am chinuit sa raman! Ma gandesc la altceva, ma duc sa pap, dar noaptea mi-o fur, in vis asta e, o mai scap pe aratura, dar e mai slaba reactia organismului, nu e un efort fizic! Mai incolo dupa 12 sapt e mai ok, acum cum crezi si tu si cat rezisti, ca de , oameni suntem! Shery +11 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Mi-am calculat data, mi-a iesit 1 august pentru gemeni si 23 daca e un singur bebe. Si eu simt ca sunt fata si baiat, sper sa ramana 2 sa nu se intample nimic rau
As vrea sa ma fac o eco sa-i mai vad, sa stiu ca sunt bine acolo, dar din pacate mai am de asteptat, abia peste 4-5 saptamani o sa ma vada un doctor ginecolog.

Cat despre sex o sa asteptam sa vorbim cu doctorul pe 19 sa vedem ce zice.........oricum la cati hormoni bagam in noi e normal sa o mai luam si pe aratura
La cate saptamani incepeti controalele, cat de dese sunt???
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+
gabitza35 spune:
salutare si un an nou cel putin la fel de bun ca precedentul tuturor...
hepilica, stiu ca tu ai nascut ca si mine la medlife si ai si medic pediatru de la medlife ; si eu am fost cu bebeii la controlul de 2 saptamani si ne-am inscris la georgescu miruna. in urma controlului (masurat, cantarit, ascultat cu stetoscopul) s-a stabilit ca viitoare intalnire vaccinul de la 2 luni, iar in caz ca am probleme/intrebari sa o sun/sms
medicul tau pediatru ti-a facut vizite la domiciliu? daca da, s-au produs la cererea ta sau trebuie facute cu o anumita frecventa ?
Dragos si
Eva _30.11.2009
elenada spune:
La multi ani dragutelor
Va doresc ca noul an sa va aduca numai sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
Dragaica felicitari pentru cele doua inimioare. Cu sexul cred ca te-au cam lamurit fetele. Frica mare. Nici noi nu am avut curajul de fapt nici chef nu am mai avut dupa cat am sangerat si dupa cele 4 hemoragii urate. Ne-am linistit de tot dar a meritat.
Iana, Huski mai aveti putin fetelor si va vedeti puiutii.
Shery bafta la eco si sarcina usoara si la termen.
Mamicilor va pupam pe voi si pe pitici.
Si acum sa ne laudam si noi putin cu niste poze sa vedeti ce mari ne-am facut aici si aici
va pupam dulce
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
castelanaC spune:
La multi ani!
Sper ca 2010 sa fie unul de vis ce va aduce multe surprize placute!
Eu m-am intors aseara acasa si am intrat repede sa vad ce fac fetele dragi!
Va pup pe toate si sa aveti un an de vis!
castelana fericita
27+ 
miruna79 spune:
Neata fete dragi
Apar si eu dupa o absenta de 2 saptamani.
In primul rand va urez un an nou cu sanatate,voie buna, trai usor,bucurie si mult spor, sa aveti copii sanatosi si frumosi.
Eu numar zilele si saptamanile cu cat mai trece o saptamana cu cat ma bucur mai mult, imi doresc din tot sufletul sa ajung la 36 de saptamani si sa se nasca bebita sanatos.
Stau numai in pat ma ridic la toaleta sau sa mi fac ceva de mancare, contractile s-au mai rarit cu gynipralul dar cand ma ridic am o presiune pe col si simt ca ma inteapa jos nu stiu sa descriu senzatia bine...
Bun venit noilor mamici , sarcina usoara si la termen
Va pup si va mai tin la curent.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
32+ 
hepilica spune:
gabitza35 - la pediatru merg tot la medlife si tot la miruna georgescu care mi se pare super ok. am mers de 2 ori pana acum. la 1 si 2 luni. la 3 luni nu ne-am mai dus pt ca maia e ok, nu am avut probleme. vom merge luna asta cand maia face 4 luni - la vaccin si control de rutina. medicul nostru de familie la care am inscris-o si pe maia este si medic pediatru si vine acasa daca o chemam. a fost o singura data, dupa ce am venit de la maternitate. merg insa cu ea la miruna georgescu pt ca mi se pare mai buna ca dr de familie care a ramas cam in secolul trecut. cred insa ca si de la medlife daca chemi acasa vine...nu stiu exact daca vin numai la abonati...habar nu am, dar te poti interesa.
dragaica - si la noi la capitolul "sexuleana"
a fost "liniste" pe toata perioada sarcinii.ne-a fost frica si nu am vrut sa riscam. de fapt nu ne-am asumat niciun risc de nicio natura in toata sarcina. nu merita. prea ne-am chinuit sa ajungem aici. vorbeste cu medicul tau si vezi ce te sfatuieste.
raluca - promit sa vin si eu la "dovlecei". 
eumada, evy - ce va fac puiutii? 
carmelly, castelana, miruna, huski, Shery, iana si toate burticile- pupici si pumni stransi

h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.

Alesia (30.10.2007)