Feriti-va de ,,BONA" ZAVOIANU FLORICA
Raspunsuri - Pagina 4
Eseea spune:
si cam ce acte ti-a adus?! ca o declaratie ceva poate face si vecina de bloc.
Andreea a pus subiectul in decembrie 2009, deci atunci era la ea, cum ti-a adus acte ca lucra la alta familie? Sau i-o fi dat recomandarile Andreea?
poate ne scrii in cateva luni si tu :( despre cum se comporta cu copilul tau si ce ti-a disparut din casa...
scuza-mi malitiozitatea poate, acum serios : chiar s-au terminat bonele din Bucurestiul asta de angajezi o persoana peste care planeaza atatea suspiciuni????? Chiar crezi ca fata asta Andreea a inventat totul sa ce??? Ai curaj, nu gluma, vezi sa nu platesti scump!! Daca nu ai fi citit subiectul asta, normal nu ai fi avut de unde sa stii despre comportamentul ei, dar sa CITESTI toate astea si totusi sa o angajezi mi se pare inconstienta curata........sau crezi ca s-a schimbat?!
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
ANDREEA11 spune:
Buna seara!
Am intrat total intamplator pt ca am primit un PM.
Deci, doamna a venit la mine in 2009 luna august cred, sau iulie, eu fiind acasa, insa fiind in situatia de a face o biopsie hepatica.
Exact la curatenia de Paste 2012 am aruncat copia dupa CI a acestei femei ca doamna nu i pot spune.
Deci, nu era din Bucuresti, avea accent moldovenesc, era o femeie masiva, inalta, f vorbareata, avea o fata si un baiat, sincer nu mi mai imi amintesc numele copiilor, insa dc imi scrii pe privat numele lor iti pot spune dc coincid, era foarte vorbareata, divortata, cu o casnicie tumultoasa. Nu stiu ce sa zic in privinta varstei, nu cred ca avea 62 de ani, nu mi amintesc exact si dupa cum am spus, de curand am aruncat xerocopia CI. Inainte de mine fusese la o fetita de care cica avusese grija.
Daca consideri ca mai vrei informatii trimite mi PM. Nu cred ca e corect sa ma acuzi ca nu raspund, pentru ca daca imi urmaresti postarile, vezi ca nu mai sunt asa activa.
Pana atunci PASTE FERICIT! Si sper pentru sigurantafetitei tale sa fie o coincidenta de nume. La baiatul meu si acum la 4 ani si 6 l persista o teama permanenta fata de catei, animalute in general datorita sperieturilor acestei asa zise bone.