Feriti-va de ,,BONA" ZAVOIANU FLORICA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

incredibil, ce monstru!

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
http://www.drepturile-gravidelor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Citat:
citat din mesajul lui LYADA

Am dat o cautare cu numele ei si vad ca figureaza pe acest site. Poate ii contactezi si accepta sa o scoata din baza de date.

http://www.ebona.ro/cauta.php?locm=toate%20joburile&oras=toate%20orasele&p=28

Mesaj la agentiile de bone din Bucuresti. Nu stiu cat se rezolva- probabil ca ea sunt foarte multe "bone"....

Bianca

Cand am vazut postarea ta am trimis mail la aceasta agentie, am pus si link catre acest subiect, dar vad ca tot se afla in baza lor de date. Cata indiferenta!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaradu85 spune:

Buna seara,

Ma numesc Maria Radulescu, am o fetita de 2 ani si a venit la mine, pentru a o angaja ca bona, o doamna cu numele de Zavoianu Floarea, in varsta de 62 de ani. Va rog sa-mi spuneti daca este una si aceeasi persoana la care faceti referire in acest topic.

Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

ia citeste aici Maria !

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146246&whichpage=2

eu nu mai inteleg nimic, amandoua incercati sa o angajati pe aceeasi? acum cateva zile se angajase la cealalta fata.

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Revin cu rugamintea de a-mi da relatii despre bona Zavoianu Florica, adica: varsta, localitatea de provenienta si cati copii avea.

Multumesc si va rog sa-mi raspundeti urgent ca sa nu trec si eu prin ce ati trecut dumneavoastra!

In legatura cu faptul ca a avrut sa o angajeze altcineva. Postarea din celalalt topic a fost facuta o persoana din agentia care mi-a recomandat-o pe doamna Zavoianu Floarea (62 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

maria, dar tu ai risca sa angajezi o astfel de persoana sa stea cu copilul tau? cam ce probabilitate ar fi sa nu fie aceeasi persoana? eu as zice ca zero...

Mergi la inceput

Doamna Andreea, nu inteleg de ce nu-mi raspundeti la solicitarea facuta (referitor la Zavoianu Florica), cand dumneavoastra sustineti ca v-a facut atata rau.

Astept raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Maria, subiectul era din 2009. Poate Andreea nu mai intra pe aici sau poate intra foarte rar.

Incearca sa-i trimiti un mesaj privat (PM), pentru ca asa primeste mesaj pe adresa de mail (daca o foloseste si pe aceea).

Mergi la inceput

Am angajat-o pe bona Zavoianu Floarea (62 ani), prin agentie, deoarece a adus acte doveditoare ca in perioada august 2009 - mai 2010 a lucrat pentru o familie avand grija de o fetita de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaradu85

Am angajat-o pe bona Zavoianu Floarea (62 ani), prin agentie, deoarece a adus acte doveditoare ca in perioada august 2009 - mai 2010 a lucrat pentru o familie avand grija de o fetita de 2 ani.

Wow, dupa tot ce ai citit la acest topic, ai angajat o asemenea persoana pt a avea grija de copilul tau ?!

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput