Feriti-va de ,,BONA" ZAVOIANU FLORICA

Feriti-va de ,,BONA" ZAVOIANU FLORICA | Autor: ANDREEA11

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, de vineri va ramane fara servici o bestie, ce se vrea a fi BONA, ZAVOIANU FOLRICA. A lucrat la mine timp de 3 luni aproape, ca si bona pentru baiatul meu de 2 ani si 2 luni. De ceva timp am simtit ca ceva nu e in regula. Azi am pus o camera sa inregistrez ce se intampla.
La ora 10 am plecat de acasa. Cand am plecat desenau. La 10.12 ii zice ,,Nu mai e pixul l-a luat vrajitoarea". Apoi timp de ora nu se mai aude nimik, practic nu-l mai baga in seama, il lasa la desene. Pe la 11.05 vorbeste la tel 14 min. Apoi: ,,Ce faci ai facut pipi" Copilul ,,Da, pipi". PLICI-PLICI 2 palme ,,Fututi gura ta de copil, de ce ai facut pe tine? Stai nemiscat in pat ca te omor. Baga te sub patura ca te omor . Nu ti merge cu mine." Copilul facuse pipi cat ea vorbea la telefon. Apoi nu se mai aude nimic pana la 13. AA, ba nu i spune ca o sa-l manance vrajitoarea de vreo 2 ori. La 13.47 vine instalatorul. Acum se joaca vreo 5 min cu copilul de ochii instalatorului. Apoi la 14 il baga in pat. Copilul nu vrea sa doarma. Inchide usa ,,Culcate ca te omor. Dau cu tine de pamant." Asta soptit, sa nu auda instalartorul.
In tot acest timp copilul meu, care e vesel, se cearta parte in parte cu mine, pune intrebari tot timpul nu a scos nici un cuvant. L-am gasit cu pantaloni care i-a avut de dimineata pe el. Deci, s-au uscat pe el.
Pt acest comportament eu i am si dat banii, asa ca de vineri isi va cauta iar de lucru. Deci, atentie.
Si inca ceva mi+au disparut si bani dini casa, si 2 telefoane.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Scuzati greselile de batut dar sunt un car de nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sper din tot sufletul sa nu o lasi sa scape doar cu "datul afara de la servici". Mi-e mila de copilul tau. Iubeste-l, arata-i toata dragostea si suportul tau. Cu siguranta este foarte afectat.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Nu pot sa cred ca istoria se repteta.
Imi pare nespus de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Andreea, mi s-a facut rau de ce am citit. S-o dai afara? Nu-i prea putin? Dar nu poti s-o dai la politie (avand caseta)? Sa nu mai ajunga in casa nimanui, sa nu mai aibe ocazia sa abuzeze si alt copil.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Dupa cum a mai fost si acel caz mediatizat nu am avut contract cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

nu o lasa asa!!!!! trimite caseta la o televiziune, chiar si fara contract, e filmare la tine in casa, poti sa faci ce vrei cu ea!!!! macar sa o vada lumea, sa stie cine e.... o poate pati un alt copilas; ma ingrozeste ce aud aici.... eu as fi batut-o de o lasam lata; si dupa aia vedeam eu, invocam o autoaparare, ziceam ca s-a vazut incoltita si s-a repezit in mine;
cand vad atatea in jurul meu.... stau si ma intreb cum o sa las eu copilul cu bona????? stiu ca sunt si bone bune, nu zic ca nu, am intalnit femei care erau absolut indragostite de bebeii pe care-i ingrijeau, si cei mici se lipeau de ele de ziceai ca sunt mamele lor.... poate doar cu imaginea asta in cap o sa am curaj sa angajez bona; dar mai mult ca sigur o sa am camere de filmat in toate camerele
curaj, ia-l incet pe bebe acum, reda-i increderea in lume... el e cel mai important acum, sa nu ramana speriat de straini;
si inca o data.... nu o lasa sa scape asa usor; trimite inregistrarea undeva, da-i numele la televizor..... fa ceva sa salvezi urmatorii copii traumatizati de ea!!!!!
mult curaj, te pup si-ti trimit o imbratisare virtuala... ca stiu ca ai nevoie in momentele astea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

andreea, incearca sa iei legatura cu tigabita, userul de pe DC care a avut curajul sa trimita inregistrarile la realitatea tv si a starnit vii reactii in presa, televiziune si forum
oricum, daca ai inregistrarile, o poti reclama la politie linistita, este vorba despre vatamare corporala, plus ca o suspectezi de furt din locuinta...
nu te lasa !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Andreea, imi pare tare rau pentru puiul tau. Cred ca o impuscam. O lasam sa faca pe ea si o dadeam afara in frig sa ii inghete chilotii pe ea sa vada ce senzatie a trait sufletelul mic.
Asa cum au spsu si alte mamici. Mergi la o televiziune, la un ziar, la o autoritate, oriunde...Sa ii fie numele facut public, sa se fereasca lumea de nenorocitata asta. E obligatoriu sa ii faci numele public, gandeste-te si la alti copilasi si oameni de buna credinta. Nu te supara pe mine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
O lasam sa faca pe ea si o dadeam afara in frig sa ii inghete chilotii pe ea sa vada ce senzatie a trait sufletelul mic.
Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

da da daaaaaaaa!!! perfect adevarat floric, uite ca la varianta asta nu m-am gandit; adica ma gandisem eu sa arunc o galeata de apa rece si dupa aia s-o dau afara....... probabil ca eu chiar asa as fi facut

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Imi pare tare rau, inca o data se adevereste ca instinctele de mama nu inseala. Ai simtit bine ce ai simtit,

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput