Feriti-va de ,,BONA" ZAVOIANU FLORICA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Am sa va dau un sfat pe care l-am mai dat mai demult, dar il voi da de cate ori va aparea un astfel de subiect: cumparati-va un reportofon digital, este 7-800.000 (vechi) daca-l iei de pe Okazii, si poate inregistra minim 10 ore la fidelitate maxima. Il puneti undeva sa nu se vada, pe vreo mobila mai inalta sau unde stiti voi, si ii dati drumul din prima zi in care va vine bona cea noua in casa.

Va garantez ca nu va apuca sa stea la voi 2 luni ! Intr-o saptamana maxim va dati seama ce-i poate pielea si va lamuriti ! Mie mi-a fost suficient o zi !

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Andreea, cum adica va ramine fara serviciu? Trebuia sa spui ca va ramine fara dinti! CUm ai lasat-o sa scape asa? Aici citesc citeva zeci de mamici si alte citeva mii isi cauta bona in timpul asta si pot da de ea. Evident ca faci cum vrei, dar daca o lasi nepedepsita o sa i se para ca ea a cistigat lupta asta si d'aia nu mai poate ca cel care apierdut-o e copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Andreea imi pare tare rau pt puiutul tau. Ce o fi fost in sufletelul lui cat a stat cu bona ! CE CRETINA ! Nici eu nu cred ca trebuie sa scape doar cu datul afara ! Daca nu poti face ceva lagal, macar arata-i inregistrarea si fa-o sa-i trmure chilotii de frica ccc ca o dai pe mana politiei/presei, s.a.

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cand ies cu baiatul in parc vad atatea "bone" care stau la vorba in timp ce copiii baga in gurita chistoace de tigara, care vorbesc despre mamicile copiilor cu "nesimtita, coconoasa..."...unele ma privesc patrunzator sa-si dea seama ce hram port si daca vad ca-s mami imediat schimba tonul cu copilasii, par sa-i dragaleasca...cand zic si eu ca-i una mai atasata de copil realizez ca de fapt e bunica. De n-ar fi virusii astia pacatosi as spune cu convingere ca la cresa e mai safe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

A avut loc discutia. Nesimtita a mintit cu nerusinare, s a jurat ca nu l a lovit. Si tot ea tare in gura, ca dc nu am fost nemultumiti de ce nu i am zis. Abia l am tinut pe barbati miu sa nu o loveasca. Ma suna apoi cu nr ascuns si imi zice ca sa mi fie rusine ca nu i am dat banii. I am zis ca ne vedem la politie. Si asta o sa si fac. Pana unde merge nesimtirea unora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Am dat o cautare cu numele ei si vad ca figureaza pe acest site. Poate ii contactezi si accepta sa o scoata din baza de date.

http://www.ebona.ro/cauta.php?locm=toate%20joburile&oras=toate%20orasele&p=28

Stiu ca posibilitatile de a o demasca sunt aproape nule din cauza contractului- m-am enervat si la subiectul lui tigabita- insa eu as intra pe siteurile pentru copii si cele pentru gradinite, zona forum si as da copy paste povestii. Macar pentru cine este inspirat sa caute on-line sa-i poti preveni.

Mesaj la agentiile de bone din Bucuresti. Nu stiu cat se rezolva- probabil ca ea sunt foarte multe "bone"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fa asta, da mail cu povestea ta catre toate site-urile si forumurile de profil, trimite inregistrarea (daca poti) catre agentii, trimite un mail catre toata agenda ta de cunostinte etc. Plus ziare si televiziuni, dar acolo nu stiu cata audienta vei avea. Daca sunt imagini, probabil te vor lua in seama, pt ca (din pacate) televiziunile alearga intotdeauna dupa imagini socante.

Nu subestima puterea internetului ! Din ce in ce mai multe persoane navigheaza pe net si anuntul tau nu va trece neobservat.

Si mai poti face ceva: scoate o foaie la imprimanta cu poza ei si toate datele pe care le ai despre ea (inclusiv nume si telefon) si fa un afis pe care il lipesti in zona in care sta ea, pe langa parcuri, prin blocurile din zona, prin statiile de autobuz etc. Ca sa ajungi si la mamele care nu au acces la net.

E un pic de munca si de timp din partea ta, dar eu cred ca merita, ca sa nu mai pateasca si alt copil asta ... Pacat ca dupa o luna lumea va uita ...

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Iti scrisesem un mesaj mai devreme, dar cand sa-l trimit, m-am trezit delogata si s-a pierdut.

Imi pare tare rau de suferinta copilasului tau. Eu nu am avut bona pt ca le-am vazut prin parcuri cum se poarta cu cei mici. Altfel, as fi crezut si eu ca o figura zambitoare este si iubitoare de copii.
Am citit CV-ul acestei asa zise bone. A stiut ce sa scrie pt a capta atentia.
Bogdanai ti-a dat niste idei bune. Discrediteaz-o pe toate caile. Niciu-un copilas nu mai trebuie sa incapa pe mainile unui asemenea monstru.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, daca faci u text cu povestea si poza individei, eu pun la mine pe blog. Acolo intrea cel putin 200 de persoane zilnic (ip diferit)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Andreea, da-i moaca la TV , ca sa se invete minte. N-o lasa sa scape asa usor, i-a facut rau copilului tau si tot ea e tare in gura.

Mergi la inceput