Puiuti de Randunici 2008!! (345)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Zozelule nu da ca doare Stiu ca-s codasa da o sa incerc sa remediez situatia cat mai curand
Naty ai comis-o Cum Dumnezeu a putut sa se intample?
Sa te faci bine repede
O intrebare: cum au reactionat piticii la zapada? Ca Diana de o saptamana de cand ninge nu vrea nici in ruptul capului sa puna piciorul pe zapada, plange cu niste lacrimi mari de ti se rupe inima

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iata-l

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Iata-l

dragul de el..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma bucur ca v-a placut bradutul nostru, multumim si de urari! Este superb, intr-adevar! Si miroase!! Si cand ma gandesc la boscorodeala pe care a primit-o al meu... (mi s-a parut ca este ofilit, ca ii curg acele... ). Face toti banii !

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

L-am vazut si eu pe Vladut la zapada, cat de "draga" ii era ! Asa facea si Stefan cand avea 1 an aproape 2... Dupa aceea nu mai puteam sa-l bagam in casa (pe la 3 si mai mult...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Haha...deci nu suntem singuri, Nico si Kitzi au aceeasi problema Las' ca se fac ei mari! Acum, ce sa zic...cat n-a fost zapada mare, a fost ok.Si-a facut de lucru cu zapada, i-a ajutat pe oamenii de la Rosal
Zoze sa va bucurati de daruri, ma bucur ca mami tau e acasa , m-ai terminat cu meniul lu' fi-tu de azi si ma bucur ca va prieste la zapada! Zapacit-o
Alice, Liana eu v-am incurcat! Nu mai stiu care-i sef-a , dar azi cred ca ati asudat la greu judecand dupa absenta
Nicoleta frumos bradut Eu sper sa te intalnesti totusi cu Bubu, ca ar fi pacat sa nu!
Valen nu cred sa te controleze fata careva "la lanturi", da-o-ncolo ca nu pleci tu sa te inzapezesti pe undeva ca sa te scoata astia vinovata. Noi n-avem si habar n-aveam ca trebuie. Si nu cred sa aiba augmentinul vreo legatura cu somnolenta, eventual antitermicele/antiinflamatoarele daca ia asa ceva. Dar mai degraba e obosit si recupereaza acum ca doar e omul in vacanta
Lunygasirati sanie?
Olga merci pt pontul cu sania, nu mai era nik nik nikaieri .Am gasit la Auchan si de lemn, pliante.Dar mi s-au parut f grele, a ta e usoara?
Cleme Laaa Muuulti Anii!
Tonicmultumim pentru urari, esti f draguta!
Gudinde ia poftim la taclale, ca de mult nu ne-ai mai onorat cu prezenta!

Mergi la inceput

Mimo, pe Matei inca nu l-am scos la zapada, chiar sunt curioasa... In seara asta dupa ce am stins lumina am trecut cu el in brate pe langa brad si s-a cutremurat de frica... la fel si la intoarcere, dupa ce azi i-a dat tarcoale, mergea in 4 labe pe sub el, aplauda beculetele...! Na, au si ei fobiile lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Valentina si noi am fost pe augumentin, dar nu cred ca are legatura cu somnolenta, adica Diana a dormit mai zdravan primele 2-3 zile dupa antibiotic, dar am pus pe seama ca vreo 4 zile s-a chinuit tare rau cu somnul si atunci a recuperat, plus ca era si tare slabita cum 4 zile n-a mancat nimic, numai a baut apa. Acuma suntem pe siropel cu propolis, echinaceea si vit C pt imunitate, ati dat asa ceva copiilor? Are eficienta?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Haha,ce m-am dixtrat cu Vladutzul...Mimo,pai daca nu ai vrut sa asculti si ai alergat dupa sanie?
Si sa spun una tare:afara am carat sania degeaba ca ea nu a vrut,decat cu baietelul,si in casa ce-a mai urlat ca vroia s-o manevreze-in mobila,fotolii,oglinzi...asa ca s-a lasat cu urlete de ne-a auzit probabil tot cartierul cand am azvarlit-o in graba pe balcon...si periodic ma lua de mana si ma ducea la balcon facandu-mi semne si implorandu-ma sa-i dau sania s-o impinga in mobila....
kitzy,Tea,cand am scos-o prima data in zapada alaltaieri parca,a cazut cu nasul in zapada si era plina de zapada pe fata si s-a speriat si a urlat un pic...altfel,tare ii place la "badada", sa mearga pe zapada,sa intre in nameti,mai si cade si incepe bazaiala ca Vladutz sa o ridic..dar ii place.
Am vazut brad frumos de Nico..Ce mai ajutoare ai avut la impodobit, Nico!Unul punea globul,celalalt baga in priza instalatia!
Naty,insanatosire grabnik si fara complicatii!

Noi inca nu ne-am stresat din cauza bradului..Cica acum 2 zile era cel mai ieftin brad in piata 120 lei iar azi a luat cineva unul frumos romanesc la 180 cm cu 70 lei..lasam pentru miercuri-joi dimineata.
NB

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hop si eu !

Mimo, dragul de Vladut ! O sa pun pozici, unele de azi cu sania. Are si talpile de lemn, pe exteriorul carora sunt aplicate sine metalice, sa alunece, de aia cred ca e atat de usoara. E practic doar din lemn, cu acele sine, o sa vezi. Hai ca m-am lamurit cu omul ala , de unde "ierea" el de fapt. Io mi-am pierdut simtul umorului, sa stii, nu ai tu vreo vina . Cu mine in perioada asta sa vorbiti de cifre si procente si variatii, daca vrei sa inteleg ceva. Pana atunci...."nebun-o" este o scriere corecta si nu inteleg de ce "va radeti" .

Zoze, sunt geloasa de cat a halit Mihaitul azi . Oi apuca zilele alea si eu?!?! Sa iti fie de bine cadoriseala, ai vazut daca ai fost cuminte ? Ce-ti mai face hemoglobina aia?

Naty, imi pare rau ca s-a confirmat gripa. Sper sa fie Iulia in regula si mai departe! Sanatate!!

Valentina, nici eu nu stiu de vreo legatura intre Augmentin si somnolenta. Ce pot sa iti spun este ca eu dorm de rup cand sunt bolnava, este modul meu de a ma reface. Si fratele meu e la fel...

Nico, ce brad frumoooos ! E superb!!!

Am facut si noi bradul in seara asta, inca astept sa puna Radu luminitele . Sophie a fost mai interesata de atele de la globuri decat de atarnatul lor in brad, sau de brad.

Revin cu poze si cu ce mi-oi mai aduce aminte ca mai vroiam sa scriu...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput