Puiuti de Randunici 2008!! (345)
Raspunsuri - Pagina 20
kitzy spune:
Stela Diana ii incantata de zapada teoretic, toata ziua ma duce la geam sa-i arat " bada" da cand vine vorba de practic, ia de-aci!
Las ca o sa creasca ea mare 
Noi bradul o sa-l facem doar in Ajun, ii plac la nebunie brazii, ma duce prin mall la toti brazii si cand vede globurile le paleste cu mana si zice " bing-bang" ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Nicoleta spune:
Stela, da
. MAtei era cu scosul si bagatul luminitelor din/in priza, atata mi-am batut gura sa lase instalatia in priza, ca e arsh! Nika!! Adrian a fost extrem de relaxat, a concluzionat ca asa va invata si el sa bage stecarul in priza
... Si nu a patit nimic, insa maine e o noua zi!! 
![]()

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Ma uit cu asa drag la bradutul nostru... Este asa de des ca abia se vad globurile si celelalte gateli in el! Si este inalt! Bradutul nostru vienez
! (Nu ma bagati in seama, pe mine ma emotioneaza tare sarbatorile de iarna! De ar fi si baietii nemuciosi
!)
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
www.flickr.com/photos/olguselu/4198433372/" target="_blank">Poze vechi si noi
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Nicoleta spune:
Kitzy, poze noi cu voi nu ne arati? Ca cele mai noi sunt de cand era Dia de 9 luni. Si tu aratai super! Acum cat esti de slaba? ![]()
si a lui Matei 
kitzy spune:
Nico superb bradutul. O fost scump tare?
Pozici nush cand punem, le tot strangem pe calc in foldere, trebuie sa le punem pe picassa, speram ca dupa sarbatori.
Acuma am 52 de kg, am slabit de atunci 10 kg ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
ramo_cata spune:
hi hi ce plangacios mic vazui eu..dudell cel frumusel..in primele zile de ninsoare lui andru i-a fost frica de zapada dar apoi a inceput sa-i placa,cand mergem afara o ia prin zapada cea mai mare,isi scutura ghetutele dar fara rezultat ca nu are forta sa bata din picioruse cum ar trebui...
zoze sa va fie de bine ospatul ...iam iam ce de bunatati
valentina ma bucur ca te-ai distrat la petrecere
nicoleta fff misto bradutul..maine il impodobim si noi,de abia astept...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Olgule, ce poze faine! Si ce fetita frumoasa!
Uite in asta imi place asa de tare expresia ta! http://www.flickr.com/photos/olguselu/4198444180/in/photostream/
si a lui Matei 
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika www.flickr.com/photos/olguselu/4198433372/" target="_blank">Poze vechi si noi Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008Magazin de modelism |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Bradul a fost scump, dar na, preturi de mare oras! Daca as fi iesit din Viena ar fi gasit la jumatate de pret brad... Dar asta e, era obosit, abia coborat din avion, dupa o noapte de chef...
si a lui Matei