Puiuti de Randunici 2008!! (345)
Raspunsuri - Pagina 18
VALENTINA C spune:
Fusei la petrecere aseara si, spre surprinderea mea, chiar m-am distrat...Am inceput cu vin fiert si am terminat cu Cola, asa ca abia pe la 2 m-a luat somnul....
Si bineinteles ca Matei la 7 a fost fresh, ca se culcase omul la 6 jumate...
Dupa amiaza am fost sa gasim cadou de Mos. In Carrefour n-am gasit nimic si am mers in Selgros, unde intotdeauna am gasit jucarii pe placul meu. I-am luat un cub-centru de jocuri din lemn, frumos colorat, cu vreo 8 modalitati de joaca si o galeata cu cuburi din lemn. Suficient...
Pt mine..nimic nu mi-a placut...

ce m-am enervat ca era full si in parcare, si in magazn, si la casa...
Si n-am gasit body-uri de casa de calitate decat roz - si i-am luat doua, ce sa mai fac...![]()
LA MULTI ANI, CLEME!!!!
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Azi am vrut sa luam lanturi pt masina: am cautat si noi si cumnatul meu si n-am gasit pe nicaieri...Si astia cica vor da amenzi daca n-ai...Pai de unde sa iei daca nu sunt?????

Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
Nicoleta spune:
Incearca si la Moll, poate-poate gasesti lanturi.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
VALENTINA C spune:
Vad ca sunteti la cumparaturi...![]()
MAtei si-a cam schimbat programul de cateva zile in sensul ca in locul celor 2-3 ore de somn dupa amiaza doarme acum o ora si ceva de la 12 la 13 si dupa amiaza e marait si la 6 jumate adoarme...

Ieri a dormit de la 6 jumate la 7 de dimineata, cu o trezire pt laptic..
Acum iarasi doarme...
Si cand ma gandesc ca o sa plecam la tara si o sa-si dea programul peste cap si mai si..Alte case, alte persoane...

Si cu masa azi a fost jale..n-a mancat mai nimic, si ce a mancat a fost cu povesti, urlete...alergari dupa el prin casa...pana la urma l-am lasat in pace...
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Incearca si la Moll, poate-poate gasesti lanturi. Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Mersi..

Mergem maine
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
mimonix spune:
Am gasit sanie banala, de plastic , la Auchan. Dupa ce-am cautat in 100 de locuri
Am iesit in parc s-o inauguram si ne-am distrat la fel ca Stela
E periculoasa nene, sania
Alunecaaaa 
Dar si mai periculoasa e zapada afanata , vai vai..cand s-a vazut el infipt acolo cu picioarele pana la genunchi in zapada aia si nu mai putea iesi 
iar cand s-a dezechilibrat si a picat si cu mainile in zapada 
Asadar am marcat toata aleea pe care ne-am plimbat cu muci , l-am si filmat ca sa vada si copiii lui
(va arat si voua mai pe seara
)
Apoi am fost la spectacol (Craciun Vienez, la sala palatului). Muzica si poezie , f frumos . Tot un Straus
, mi s-a facut un dor de Viena
, ce ofticoasa sunt pe Bubu.Nu va mai povestesc ca nu era niciun loc de parcare, pe scarile Salii Palatului nu era curatata zapada si in prag, la intrare, trona un gratar cu mici
Craciun vienez in stil romanesc ![]()
Ma duc la piciulinul meu si revin mai tarziu cu dixtractia la zapada!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
VALENTINA C spune:
vorbeam cu Alin si mi-a dat o idee: schimbarea asta de program si somnolenta lui Matei poate fi de la Augmentin? Vi s-a intamplat?
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
luny spune:
nu mi-a mers netul cu orele, m-am cam scandalizat cu nenea patronul
, ca cica nu au program de lucru in we, doar preiau sesizari
..dar OPC-ul oare ce zice daca tu livrezi un serviciu non stop care insa in we nu merge??
cica daca e...imi face reducere
vad ca prin miracol, s-a reparat![]()
ce brad fain, nicoleta
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Salutare!!
Baaai ce-i afara
Bine ca am plecat de la tara,ca altfel-acolo ramaneam! Atata zapada si viscol n-am mai vazut de 2 ani,de cand il aveam pe Mih prin burta![]()
Vad ca si Vladul avu greutati cu bada-la noi e invers! Mihai se baga acolo unde e zapada mai mare,incaleca sania cu maiestrie si se tine bine,bine.A incercat si varianta-in genunchi dar..si pe burta
Sa va mai spun ca a si gustat-o?!
Apropo de gustat,fraaateee cat a putut sa manance azi la bunei! Ciorba de gaina cu fidea de-aia groasa,de casa,pilaf de orez cu friptura de iepure-la cuptorul sobei,mancare de gutui,cozonac si fursecuri,facute de maia
Bai si cu cat patos o striga pe buna: mmaaiiaaa
Bai si ce tavaleala am tras in zapada si cat a tipat si cat a batut din picioare cand a vazut copiii la sanius
E altfel iarna daca ai pui
Nicoleta e SUPERB,bradutul!!
Sa va bucurati pe langa el si sa adaposteasca daruri frumoase
Valen sa-ti fie de bine distractiunea!! vezi ca n-ai plecat degeaba de-acasa?!Stie ea luny ce stie!
Mai,nu stiu ce sa-ti zic de somnolenta Mateiului si augmentinul ala..N-am folosit si nici n-am auzit nimic.Poate te lamureste vreo randunea
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@