Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - merci; ea spune poeziile cu mine odata, daca vreau sa le auda si altcineva...dar azi..deloc...dar toti faceau cate ceva, numai poeziile nu le ziceau

BB - nu stiu de ce nu le vezi, ca mi imi arata ok...

a mea nu pare sa placa prea tare zapada...adica e ok...dar nu prea prea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis tot am mai incercat si nimic..tot error imi da...:(

buburuza mea canta si zice orice vreau sa ii dau "ceva"....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am reusit sa vad pozele!!!! sunt minunate!!! foarte frumoasa a fost serbarea!
aaa ca mi-am adus aminte acum....nu voi uita niciodata ce impresionata am fost de filmuletul cu Alessia cand a facut primii ei pasi....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani Lorena, Andrada si Maria !! Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase !
Ellis, ce dragalasi sunt ! Mi-au placut foarte tare mutritele Alessiei la microfon !! :))
Bianca, uau, deja ati ajuns la "de ce" ? Noi inca nu suntem la perioada asta.
Ellis, cred ca am avut serbarea in aceeasi zi. Vineri ? O sa pun si eu ceva poze, dar sunt tare nereusite din cauza luminii presupun.
Ieri seara Maria a venit si mi-a prins mana si mi-a zis "how do you do", mi-a aratat palma si mi-a zis five si ambele palme ten. Ea nu "povesteste", asa ca astea sunt realizari. Adica trebuie sa existe un declic, de ex am intrat in Hornbach si a vazut brazi si a inceput "bradul cu miros de munte/ 3 stelute are-n frunte..." restul nu am inteles si nu a mai repetat. La fel cu poeziile si cantecele. Uneori cand incep sa cant o colinda nou canta si ea odata cu mine, deci e invatata la gradi.
Acum doua seri mi-a spus "Maria e fermecat", iar ieri a cerut lapte "ca sa viseze". Intr-o dimineata cand a ramas acasa cu mine a inceput sa rada, iar cand am intrebat-o de ce a zis "pentru ca sunt acasa". Astea le consider in acelasi registru cu "aici a fost o idee".

Lavi, foarte frumos v-ati distrat ! Si noi am iesit azi putin, desi Maria e racita. Ne-am facut de cap in zapada.

Eu sunt in concediu de o saptamana, dar m-am trezit fara timp mai rau ca oricand... am pictat toata ziua. Curatenia nu e terminata, la fel si alte lucrari personale amanate pe termen nedefinit.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
Nu intru prea des,ca nu am imp acum cu serviciul asta,dar am intrat sa va dau o veste:sunt graviduta!!!Ieri am aflat si suntem tare fericiti!!!Sper sa fie bine de data asta.Daca va fi totul ok,voi naste la inceputul lui septembrie.
Lavi si Anca va astept la odiseea.Nu o deschid ca nu am tim sa ma ocup de ea.
V-am pupacit!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Adela, frumaose pozele, dulce Alessia...sunt niste scumpeturi de copilasi...doamne, ce frumos... io cred ca am innebunit, sau de vina sunt hormonii, dar cum vad poze cu copilasi , si mai ales la serbarile de Mos, ma apuca plansu'... nu stiu de ce ma emotionez atat de repede...

si ca sa-ti raspund la intrebare, ii zic 'puiut' generic vorbind, nu stiu inca ce va fi...dar chiar ca nici nu mai conteaza...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Salutare!!!
Nu intru prea des,ca nu am imp acum cu serviciul asta,dar am intrat sa va dau o veste:sunt graviduta!!!Ieri am aflat si suntem tare fericiti!!!Sper sa fie bine de data asta.Daca va fi totul ok,voi naste la inceputul lui septembrie.
V-am pupacit!!!

Ramo, vreau sa te felicit si aici, ma bucur f tare pt tine... sa dea DD sa fie totul in regula si sa ai un bebe sanatos si frumos!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Salutare!!!
V-am pupacit!!!

felicitari!!! sarcina usoara si la termen! BB sanatos!

eu as vrea sa ne iei pe cat mai multe in noua odisee....

si ce sa pricep???ca toate clujecele noastre sunt burtoase??? Superrrrrrr

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumesc de felicitari!!!

Pussi am zis de Lavi si Anca ca stiam ca ele sunt doritoare.Dar daca mai sunt si altele le astept cu mareeee drag.Sa inteleg ca si tu vrei????

3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari, Ramonella, si sarcina usoara !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput