Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxxy80 spune:
RAMO, FELICITARI!!!! SARCINA USOARA, LA TERMEN SI UN BEBE SANATOS TUN!!!!! Copiii din zodia fecioara sunt exceptionali, cumintei, papaciosi si necolicosi. O sa vezi 
Roxxy80 spune:
Mi-am adus aminte cu emotie ca la mine ultimul ciclu a fost 13 decembrie si pe urma a aparut printesa mea in burtica. Ce frumossss!!!!
Bianca, Andreea, Victo ma bucur din suflet cand citesc ca sacinile voastre evolueaza asa bine. De abia astept mesajele acelea frumoase despre nasterea bebeloilor. Acum trec cele 40 de saptamani.
bb_yasmi spune:
hellooo
ramo, felicitari!!!!!
momentan noi o lasam balta cu bb.....ne e destul de frica la amandoi de ideea de a avea 2 copii (desi imi doresc inca un bebe mic...
)...nu stiu o sa vedem...ce ne da doamne-doamne...
roxxy, si mamicile din fecioara sunt exceptionale...![]()
![]()
![]()
voi ce activitati mai aveti ziua??? iasminei ii plac mult cartile cu povesti, revistele cu fifi, scooby doo, lazy town, etc cu care suntem la zi..
, mai desenam, cantam, se joaca mult si singurica cu bebelusi si face mancare si ne da si noua, se joaca cu lego, iesim afara..... dar tot timpul imi cere sa vada shrek, peter pan,bernard, .... nu stiu ce sa ii mai propun ca sa nu se uite atat la desene...pls dati mi idei....
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

Roxxy80 spune:
Matei nu are voie decat 30 de minute pe zi la desene, maxim o ora (mai rar): Baby Einstein, Clubul lui Mickey Mouse si Alba ca Zapada (in rest refuza altfel de desene). Isi petrece multa vreme cu niste carioci si creioane colorate (are 2 caiete pe care mazgaleste la greu). Activitatea preferata de vreo 3-4 zile tine de niste baterii. A scos vreo 12 baterii de la mai multe jucarii si le muta in tot felul de cutiute, le plimba cu motocicleta sau cu o masina; face si lego (adora sa faca turnuri f f inalte). Se joaca si cu bilele (are tot felul de bile si bilute de la diverse jucarii); la fel le tot pune in diverse cutiute, le sorteaza pe culori. O parte din timp o petrecem cu diverse carticele (adora cartile din colectia Andreea). Cam astea sunt activitatile noastre. Oricat de diversificata ar fi tot ajunge sa se plictiseasca. Din pacate de cand sunt nametii astia pe strada eu nu mai pot merge cu carutul si mi-e imposibil sa ies cu Maria in brate si cu Matei de mana, mai ales ca el nu sta cumintel langa mine). Si uite asa ajungem sa ne plictisim destul de rau in casa
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi hellooo ramo, felicitari!!!!! ![]() momentan noi o lasam balta cu bb.....ne e destul de frica la amandoi de ideea de a avea 2 copii (desi imi doresc inca un bebe mic...roxxy, si mamicile din fecioara sunt exceptionale... voi ce activitati mai aveti ziua??? iasminei ii plac mult cartile cu povesti, revistele cu fifi, scooby doo, lazy town, etc cu care suntem la zi.. ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellis spune:
BB - prima ei desprindere, of, Doamne , ce emotii...in timpurile astea avem privilegiul de a putea pastra filmate momente importante; si eu sunt tare afectata de lucruri de astea, dulci, si ma 'topesc ' imediat de emotie; la serbare am ras si plans alaturi de toti copilasii, superb a fost...sa fi vazut cum incepeau sa planga fara sa le zica nimeni nimic, cum se strambau in toate modurile![]()
ALINA - sambata, noi; superb ce povestesi tu despre Maria; nici a mea nu-mi spune la cerere ce face la gradi, trebuie sa observ eu ceva nou...
aseara, A statea pe olita, eu langa ea pe pat, imi inbratiseaza piciorul si spune'miss', facandu-ma ca nu inteleg, zic 'poftim?', ea ma imbratiseaza si repeta 'miss Adeea'(Andreea), apoi ridica privirea spre mine si, razand smechereste:'mamica!'![]()
RAMO - FELICITARI DIN SUFLET! SARCINA USOARA!
ANDREEA - la tine hormonii sunt de vina, iubita!
BB - A nu se uita la desene, aproape deloc, chiar daca eu as vrea
; asadar, deseneaza, dezlipeste si lipeste, construieste cu niste forme de bureti, are carti unde tre sa descopere personajele(adica ridica sau rasuceste ca sa le vada...), ii place mult sa asculte muzica pt copii si sa danseze, deseneaza si pe tablita magnetica, avem un joc cu care construieste case, se mai joaca cu masinuta cu radiocomanda, bucatareste, are un joc cu gauri , unde introduce niste ciupercute colorate si are plansete dedesubt ca sa faca diverse modele colorate..., puzzle, ...nici nu mai stiu...nu se joaca cu bebelusi, decat cu unul caruia ii zice fetita si face baie; are un bebe care merge singur si ii e frica de el...prin urmare zice ca nu ii plac bebelusii![]()
ROXXY - ti pup!!!!!!!
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pussi
si ce sa pricep???ca toate clujecele noastre sunt burtoase??? Superrrrrrr ![]() ![]() ![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
uite mai cine are spirit de observatie...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
11+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Mi-am adus aminte cu emotie ca la mine ultimul ciclu a fost 13 decembrie si pe urma a aparut printesa mea in burtica. Ce frumossss!!!! Bianca, Andreea, Victo ma bucur din suflet cand citesc ca sacinile voastre evolueaza asa bine. De abia astept mesajele acelea frumoase despre nasterea bebeloilor. Acum trec cele 40 de saptamani. Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
Roxxy, voi cum sunteti? ce face galushca?? dar cavalerul???

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
11+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
buna seara!
ne-am jucat si noi prin zapada....da, foarte frumos....mai ales cand ma punea fiica-mea sa ma arunc pe jos langa ea!
bb..ce mi-as fi dorit si eu un Rev cu tinuta!activitati? desenam, finger painting, papusile-imbracare/dezbracare(asta fac eu la comanda ei), mancare la bucataria minune macaroane nefierte cu muuulta sare (e zilnic in meniu),mergem afara, la birou la mama/tata...la tv sta ( e cel mai prost mom)cand suntem la mancare....dar atunci mai apuc sa ma uit si eu la cateceva daca ea nu insista pe desene....la noi inca nu se cunosc desenele....deci nu cere un anume desen animat, nu i-am pus niciodata.....dar nu cred ca ar avea rabdare sa se uite....
pussi...problema e ca la noi oul merge tare greu!sunt cu emotii de cate ori ii fac mananca/nu mananca!
da vasari...suntem la de ce-uri...mie mi se pare ca e prea repeeeedee!
ramonella....

FELICITARIIIII!un bebe sanatos tun!
roxxy...
multi multi !!sa ne ajute DD sa ne fie bine la toate....da, chestia cu mamicile din fecioara o intaresc si eu!!!
ca si copil insa nu tin minte sa fi fost cuminte...
...
urez LA MULTI ANI! din suflet copilasilor : DAVID , LORENA, ANDRADA, MARIA si SIMON!!!!!
Ana mea nu a reusit sa adoarma azi la amiaz asa ca ...acuma seara a adormit mai repede...(adica ininte de 23)
.....ma duc si eu inspre pat....ca mi-e un somnnnnn....
mai cateva zile de lucru! yupii....apoi concediu!!!dar sper sa se mai descreteasca vremea asta!
dar asta e o alta poveste....va urez o noapte buna!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
17+
geo_ionita spune:
Buna dimineata!!!
Felicitari Ramonella!!!Multa sanatate ptr amandoi si o sarcina usoara! Ce frumos...cand citestesc despre bebelusi in burtica, mi se face si mie dor de acea perioada...
LA MULTI ANIbulgarasilor si globuletelor ce si-au serbat zilele de nastere!!!
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
iuli-ana spune:
Buna dimineata!
Felicitari,RAMO!Sarcina usoara,,bebe sanatos,voios si...la termen!
ELLIS,frumoasa serbare...Ce scumpa e A si ce cumintica pare...Zic pare pt ca lumea cand o vede pe Daria are senzatia ca e cel mai cuminte copil,nu stie ca ne prefacem...![]()
Multumim pt complimente,trimitem si noi pupici tuturor!

PUSSI,eu am aceeasi pb cu Daria la capitolul carnita...Si ea face exact la fel,isi umple gura,nu poate mesteca si intr-un final imi da mie...
Dar nu e bai,e doar o etapa...Nu avem al doilea rand de maselute,insa cred ca vor aparea,deoarece D este toata ziua cu degetul in gura,isi maseaza gingiile...![]()
La capitolul al doilea bebe...imi doresc si eu,insa mi se ridica parul in cap cand ma gandesc ca trec prin toate tot singura...asa ca mai cuget inca...![]()

Bea(08.11.2007)
mami de gemenele 
Matei (29.11.2007) si de