Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, imediat gat si eu cele 12 sapt..astept sa treaca odata greturile si starile astea de rau ce ma tine aproape toata ziua..
in 28 mi-am facut si eu programare, deocamdata tot la Rotar. TT nu am de gand sa fac, nici DT.
ai intrebat/o dc va fi in oras in iulie?

Paula 10+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea nu ti-a spus sexul?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Paual, imi pare rau ca inca te tin starile astea nasoale...eu n-am nimic...chiar ma simt f bine... tu nu intri in sapt 11? ca stiam ca sunteti cu 10 zile mai mititei..

azi am stat mai mult de povesti cu ea, e f draguta, mi-a dat explicatii la tot ce-am vrut sa stiu... mie mi-a recomandat sa fac TT-ul, ea zicea ca recomanda celor peste 30 de ani...nu e musai, evident...
imi place tot mai mult de ea, e f bine documentata si are rabdare sa-ti raspunda la intrebari...as ramane la ea...nu stiu daca va fi sau nu in iulie, oricum daca iar o sa nasc mai repede... om vedea...

Ancuto, sa stii ca a tot cautat sexul, dar bebele asta al meu nu s-a lasat prins asa usor...data viitoare sigur il voi afla...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaa!
e un friiiig.....
Ana mea a dormit destul de prost si azi-noapte....se trezezte si vrea cu mama in patul mare.....nu stiu cat ii mai rezist....dar de linistit o linistesc repede
azi la amiaz i-am dat sa manance din borcanas...i l-am dres cu putina sare, supa de carne....dar am impresia(treista de alt fel)ca acum de Craciun pot imparti borcanasele din stoc, ca nu le mai agraza aproape de loc....azi am pacalit-o ca l-am turnat in farfurie ca altfel nu cred ca ar fi cascat gura !
pussi,ancadragoman...scuze...eu nu m-am prezentat azi in timp util!
iuli-ana...frumoasei blondute!
eladea......
victo...sper sa nu mai dureze mult starile astea nasoale ale tale!
fetelor din
cat in cate saptamani faceti eco?
ma duc sa intolesc sfarleaza ca plecam la niste prieteni ...
o seara buna!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

IULIANA- pup, tare frumoasa "pisicutza" Daria!
BB - ce mai gatesti si tuuuu.....
eu am facut ciorba radauteana(de pui), maine cred ca bag niste pulpite marinate si un pilaf...daca am timp..ca am alte pregatiri pt verii din Canada...deja am facut tort de ananas...

PUSSI - te ajuta dc iti zic ca am luat costumul de la kaufland?!...unul jalnic si ieftin sau...jalnic de ieftin

BB - prezervative nu ti-a aratat Mina???...urmeaza...

ANDREEA - vorbesti de pui la masculin, sau mi se pare mie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata! dau eu cafeaua

ellis mersi! daca nu gasesc in Euro merg in Kaufland(sunt 2 in Tm, dar departe de mine)

Eni de 2 zile e mai maraita, dependenta de mine... aseara m-am uitat in gurite si iese si randul 2 de maselute...toate 4 sunt in eruptie! La Ana doar 2, cele de jos! Voi cum stati la capitolul dinti?
Ana si-a facut un obicei prost: cand pun carnita pe masa, baga cat poate mult in gurita si n-o mai poate mesteca, se face un bol alimentar mare pe care nu-l inghite, in final il scuipa si trebuie sa-i dau eu putin cate putin! Aveti solutie?
Amandoua sunt la o faza noua: adica nu mai repeta dupa mine cuvinte ci costientizeaza si pun intrebari sau dau explicati! De ex. daca le pun sa numere n-o mai fac, in schimb imi spun ca au mancat 4 dino...sau sunt 3 cip-cip afara! Daca cantam Mos Craciun cu plete ... cant ajungem la " fetita si baieti" incep sa-mi zica Ana fetita, Paul baiat...si continua lista! Prin asta ati trecut???
Si mi se pare ca manaca mai putin....Ma opresc aici.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

POZE SERBARE - revin mai tarziu cu povesti...

edit: POVESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua la voi!
am prajit putin creier cu ceapa ...vreau sa-l servesc Anei cu cartofi piure...deocamdata doarme...sunt taaare curioasa daca va manca...azi am fost plecate teleleu la tara , la taiat de porci...nu a facut nimeni mancare acas...asa ca ne bagam pe prajeli......daca nu i-o placea nu am pt. ea decat borcanase...care chiar ca nu le mai agreaza....sper sa aiba succes prajeala...
pussi ...Ana mea are 8 dinti sus si 8 jos....nu prea am avut probleme cu ea(febra, plansete)...dar da, maraiala si dependenta de mama , daaaaaa!....pai incearca sa o servesi tu din prima ..sa nu-si mai incarce gurita!
noi am inceput faza cu "de ce?"....de ce e zapada pe casa, de ce se topeste, de ce plecam, de ce mancam, de ce e cald laptele, de ce nu e buna coaja de clementina.... daca o chem sa faca ceva ma ignora ....dar daca ii zic sa nu faca ceva ignoranta *2...si mai si face ce tocmai ii zic sa nu faca....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis superba serbarea! ff frumosi copilasi imbracati! Despre emotiile de la prima serbare o sa le impartasesc si eu...Sa st ca noi nu spunem poeziile nimanui

bia nici noi nu mai aceptam borcanesele de aproape un an! Solutia mea de rezerva este ou fier sau paine cu ou!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelooo

eu nu reusesc sa vad pozele....imi da error...

doamneee e asa de fericita iasmina de zapada..... la noi ninge de mai bine de o ora intr-una (chiar viscolind putin) si s a depus asa frumos , am alergat prin zapada...ne-am batut cu bulgarasi...a papat zapada.....a fost nemaipomenit de frumos!!!! maine sper sa repetam figura, cu tot cu tati...si sa facem cateva pozici...

eu am fost azi si mi-am luat vestimentatia pt seara de Anul Nou....acum sunt mai linisita.... am cu ec ma imbraca..

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput