Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Baietii nostri la 9 luni:

http://family.webshots.com/album/203112805HxhTlb

p.s. sunt facute pe bune, cu costume speciale ptr ei, in studio. Sunt lunile anului.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 20+

Cum spuneam: super scumpi dar nu reusesc sa ii vad decit in formatul mic al fotografiei... si nu stiu de ce..., adik nu suporta marire nici o fotografie...:(. Pacat!

Mary 16+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

NicoletaB, Cris, cred ca ceea ce povestiti voi se intimpla cu precadere in familiile in care diferenta dintre copii este prea mare. Eu am un frate cu noua ani mai mare si, cum e de inteles, egoistul dintre noi doi nu eram eu. Mi-a fost ca un al treilea parinte cu aere, enervant si rau, mereu ma agresa si copilaria mea a fost dusa in sfera celor mari din cauza acestui prea mare frate!

Ca si invatatura de minte: daca Dumnezeu ma tine sanatoasa si teafara, precum Andradap, Moni_or, Reallaura, pun repede de bebe 2, pentru ca ceea ce am trait pe propria piele nu vreau sa repet in familia mea.

Iar ca o continuitate a egoismului, nepotelul meu (fiul fratelui care are acusi 11 ani) dovedeste acelasi egoism precum taticul lui si mie chiar mi-i mila de el... In momentul in care i=am facut cunoscut faptul ca vom avea un copil l-a cuprins disperarea si s-a exprimat ca nu stie ce sa mai faca, cum sa obtina tot de la bunici, sa nu mai ramina nimic verisorului/verisoarei care va veni. El este in fond numai un copil... insa e pacat ca gindeste asa si nu intrevad nici o schimbare in comportamentu-i.

Parerea mea este ca fiecare din noi vine cu o "zestre" emotionala, comportamentala insa nimic nu este neschimbabil, si ca un pui poate fi educat de asa maniera incit sa accepte si sa iubeasca, dar de la o virsta mica, nu de cind incepe sa constientizeze ca cel mai bine ii era singur.

La Arturicii spre ex, unde sunt 2 din start nu e loc de egoism: ei se iubesc si impart tot pentru ca au crescut impreuna, insa cum spunea NicoletaB, cind ai 7 ani (sau 9 ani, ca fratele meu) si vezi ca pina sa vina "pisorcoasa" si "plingacioasa" aia mica iti era atit de bine, si mincai fara nici o temere chiar si toate 3 pachetele de biscuiti... Nu-ti vine sa iti iei cimpii?:) Aici intervin parintii si in masura priceperii sau atentiei lor, corecteaza comportamentul corespunzator... pina nu e prea tirziu!:)

Si ca sa nu inchei cu tristete calatoria mea in timp, precum in bancul cu mamica gravida, care-si intreaba copilul mai mare ce doreste sa ii aduca barza, iar el spune: "Mami, daca nu te doare prea tare pasarica, eu mi=as dori un calut de lemn"... fratele meu, inainte sa apar eu, la aceeasi intrebare a raspuns: "Eu nu imi doresc nimic, mi-e foarte bine asa cum sunt, singur"!... Si poate ca nu era vina lui... sau poate da?!:)

Mary 17+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Va servesc si eu cu o felicitare virtuala!:)

http://www.dancingsantacard.com/?santa=1475191

Mary 17+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Alysh hai mai da si pe aici ce mi-e dor de tine si vreau sa stiu si de sarcina asta cum merge.
EU ma indrept spre +5 kg

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

AH, eu am constatat azi +1,2 kg fata de ce aveam anterior... adik de start. Insa nu va spun de la cit am plecat: e secret pt ca e fff mult!:)

Mary 17+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna burtici ! Gata cu scarbiciul pe astazi!
Ioana 5255: din pacate stam cu socrii in casa. Bebele ne-a luat prin surprindere, trebuia sa fie al treilea lucru de pe lista dupa o casuta a noastra ( credit pentru prima casa nu am primit ca am fi avut nevoie pentru un apartament cu 3 camere iar socrii initial au zis ca ne ajuta dupa care au uitat ce au zis), un cabinet al meu ( in septembrie gasisem unul de inchiriat si ma apucasem sa strang actele necesare intemeierii dar am aflat ca am ramas insarcinata si planurile s-au amanat ... cand mi-as fi facut si eu o clientela as fi disparut ca magarul in ceata)iar dupa cum spuneam ... bebele trebuia sa fie ultimul lucru ... am inceput invers, el fiind primul acum. Pentru ca imi daduse planurile peste cap, mi-a trebuit o luna si jumatate sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi fi mama ; de avortat nu as fi putut si m-am consolat cu idee ca asa a vrut D-zeu. Acum nu mai regret nimic , chiar il astept cu nerabdare pe bebelus.
In toata povestea asta e si un dram de noroc, socrii stau la casa,ei la parter , noi la etaj si daca nu am chef sa ii vad nu cobor!!! Macar atat!
Tigruta: multa sanatate. Ametelile pot sa fie si din cauza tensiunii mai mici fata de cea cu care esti obisnuita ( tensiunea mea in mod normal este 10 cu 6 , daca ajunge la 11 am stari foarte nasoale cu moleseala, lesin, somnolenta) sau din cauza statului in pat prea mult. Madamar ti-a dat niste sfaturi bune in priviinta asta.
Nana : despre relatia socrilor cu Andra, nepotica lor as putea sa scriu de v-ati plictisi( toate acumulate in nici 2 ani ).
In ceea ce priveste cantaritul, am gasit o metoda foarte buna de a nu ma mai stresa de kilogramele acumulate ... ma cantaresc doar o data pe luna, chiar inainte de a merge la consulatie! Sufar mai putin cand nu stiu si nu mai imi bat capul...am mai pus 200g sau jumatate de kg si asa mai departe.Incerc sa accept faptul ca oricum ma voi ingrasa, oricat de putin tot voi deveni o mica balenuta .
O dupa amiaza placuta sa aveti!

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Cum spuneam: super scumpi dar nu reusesc sa ii vad decit in formatul mic al fotografiei... si nu stiu de ce..., adik nu suporta marire nici o fotografie...:(. Pacat!

Mary 16+
Incearca sa mai intri o data si da dublu click pe poza, nici mie nu mi le-a marit din prima. Merita vazute marite pentru ca sunt deosebit de frumoase!

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Mary: misto felicitarea ... iti sta bine in Craciunita, sau mai bine zis in Mos Craciun .

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Ma duc la coafor sa ma tund nitel si sa imi revopsesc suvitele...ma fac frumoasa . va pup burtici, ne auzim mai pe seara!

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Rocsy cam asa sta si la noi situatia, soacra la etajul 1, noi la mansarda, complet separati, numai ca, ma trezesc cu dansa in casa cand are inimioara ei chef, fara sa bata la usa, fara nimic, nu are nici un pic de jena si ce e mai rau, ca lui fi-su i se pare normal, iar pe mine ma dispera. Pana si pisica cand intra in camera miauna de la usa. Cat despre bebe ai sa vezi ca va fi cu noroc si viata voastra se va schimba total. Cu o luna jumate inainte sa o nasc pe Ale aveam casa cu fundul in sus, turnam abia sapa, am avut noroc de muncitori seriosi, care intr-o luna ne-au aranjat o minune de apartament. Toate au venit la pachet o data cu copilul, bani, masina, casa de aranjat. Sunt sigura, ca va fi bine si la voi.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Madamar - eu vorbeam de egoismul infantil care se regaseste si la un copil de 2 ani diferenta fata de frate. Daca el continua si la maturiate cred ca este si o lipsa de educatie adecvata pe langa si materialul rau al clientului.
Noi impartim totul, iar parintii s-au zbatut pt amandoua la fel: educatie, meditatii, casa, ajutor. Chiar daca eu sunt mai mare ea nu resimte vreo diferenta, iar ea daca a fost mai rasfatata din cauza naturii bolnavicioase in copilarie, parintii au stiut sa ne taie coarnele la timp.
Imi pare rau ca nepotul il mosteneste pe fratele tau. La noi in familie nu exista banul meu, banul lor. Cand unul are nevoie de ceva sarim, chiar si cand vrea un cadou mai deosebit, desi avem overdraftul aproape de zero.
Ma bucur ca am un sot, care desi e singur la parinti, e chiar mai generos/sufletist decat mine. Niciodata nu s-a pus problema: "iar vor ai tai (ai mei sau ai lui) nu stiu ce, iar viseaza sora-ta la pasarele, etc.
A primit o educatie...., JOS PALARIA pt soacra-mea.

12+

Mergi la inceput