Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Salut fetele
Eu am avut azi o zi super obosiroare cu bagaje si in plus s-a nimerit sa avem oaspeti la cina exact in seara asta.Mai am de terminat un pic din treaba si gata....zbor cu gandul acasa.
Nu stiu in ce masura o sa mai reusesc sa intru in urmatoarele 3 saptamani pt ca hoinarim de ici colo ba la mama ba la socri.
Dar preventiv va urez tuturor Sarbatori Fericite, si fie ca noul an sa va aduca numai bucurii voua si familiilor voastre si nu in ultimul rand ma rog sa ne ajute DD sa aducem pe lume gargaritele noastre sanatoase.
Va pup pe toate si sper cand ma intorc sa gasesc doar vesti bune si carucioare cat mai multe.

17 cu Giulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata si noi de sub niste minunate -29 de grade.
3 minute-am stat afara azi, cat am mers de la masina in scoala cu copii si invers si pocnea geaca pe mine de zici ca era de sticla.

Ma bucur ca v-au placut pozele, au fost o initiativa de atunci si din fericire am reusit sa o punem in practica.
http://family.webshots.com/album/203112805HxhTlb
Se vad mai frumos daca dati sa le vedeti ca slideshow.

Acum au mai crescut si e mai usor sa ii convingi sa stea intr-un fel la poze. Stiu ca atunci 2 zile ne-am straduit sa ii prindem in pozitii ok.
Insa am reusit zicem noi.

Sigur ca de la Anne Geddes mi-a venit ideea, mai ales ca ea stiu ca proceseaza poze de bebei pe fundaluri/cu costume. Nu sunt integral facute bebe+costum+decor.
Noi am vrut sa facem sa fie totul natural, nimic trucat. Am imprumutat/inchiriat decoruri, costumele facute pe masura lor, special ptr ei.
A fost o experienta frumoasa.
Si da, Monika, au vrut cei de la revista Super Bebe pozele si le-au publicat. Dar noi eram!
Suntem onorati Cris sa fim parte din colectia ta de foto cu copii frumosi. Cred ca le poti da download de acolo, daca esti logata.

Nicoleta, mai fa-mi tu mult in ciuda cu covrigii aia!
Eu am o sora cu 8 ani mai mare, ea e zodia Gemeni

Laurita, sigur ca trebe sa incercam o canalizare catre ceva frumos insa merge doar cat sunt micuti. Deja de pe la 9 ani isi spun ei cuvantul si te refuza.
De ex cu fratii cei mari ai baietilor nostri au incercat tot felul de activitati insa nu a ramas nimic de care sa se tina ei pe timp indelungat...Pana cand cel mare s-a hotarat si a dat si a intrat din prima la ATF, acum e la master tot in teatru. Iar cel mici s-a apucat de chitara si urmeaza sa studieze aici; isi doreste cariera cu chitara daca pot zice asa.
Deci deciziile si le iau tot ei cand vor ei si cand li se pare ca nu i-ai influentat tu in directia respectiva.
Eu am inceput sa lucrez din ult an de liceu ca asa am vrut eu. Daca ma punea cineva nu stiu de faceam. Facultatea tot muncind am facut-o.

Apopos de gemeni; acum vreo 2 zile zice Philip: auzi mami dar dr ala s-a uitat bine la tine in burta, sigur nu-s 2 fete? La care Yann: sau 3, sau 10 !

Andrea, dar avem voie ceai verde..?
Nu se vad pozele cu balerina :-(

Tigruta, sanatate multa, ai grija de tine.
Si eu am tensiunea mica, la 11 deja trepidez. 9-10 e normala ptr mine.

Mary, ce bine ca te simti mai bine. Sanatate multa.
Multumim pentru felicitare.

Azi am dus cadouri la scoala pentru cei ce lucreaza cu baietii acolo. Asa de bine m-am simtit ca am dus ca asa am vrut noi, ca nu impune nimeni, ca nu e competitie, ca nu se stramba daca nu duci sau daca nu e destul de mare ce ai dus....

Sa aveti o zi faina.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna, fetelor

Nana, multumesc pentru ajutor (intrebasem cum "bolduiesc" si cum colorez cuvintele), am banuit si eu ca e asa, dar la mine nu merge. Selectez cuvantul /cuvintele, apoi, cand ma duc la meniu sa aleg culoarea sau B/I/U, se deselecteaza imediat...

Tigruta, insanatosire grabnica!

Mi-au placut foarte mult si mie Arturicii... Si eu am senzatia ca i-am mai vazut undeva, poate pe net, de cand tot citesc pe aici...

Voi ati facut testele TORCH?

Pupici tuturor si sanatate!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Arturicii- noi astia din Gemeni avem noi rautatile noastre asa subtile care ne fac irezistibili (asa ma minte barbati-miu sau asa ma laud eu?)
In legatura cu covrigii, era la un moment dat un topic pe site despre covrigii brasoveni. Intreba o fata din tarile nordice si cred ca primise reteta.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Va pup pe ziua de azi, caci plec spre casa, iar acasa nu dau drumul la PC.
Citesc o carte de Rodica Ojoc-Brasoveanu --|"Al cincilea as " si nu o mai pot lasa din mana (ca toate cartile ei de altfel).
Sa fiti cuminti!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nicoleta B e ceva cu Brasovul la tine..mananci covrigi brasoveni,citesti carte de Rodica Ojoc-Brasoveanu ..e ceva dubios
Andreea vrem sa o vedem pe balerina dar nu merge
Annne_35 am facut analizele TORCH dar mai la inceputul sarcinii..parca pe la 12 saptamani

poze
Seby19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Doamne Arturicii, ce poze frumoase. Minunate! Si baietii 2 comori de copii. Sa creasca sanatosi si frumosi. Ma intreb Sabinei cum o sa-i faci pozici din astea? Numai in floricica si printeza. Superbi!!!

Ana 18+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Ana, nu stiu inca; ceva va avea si Sabina, insa probabil impreuna cu fratiorii ei. Suntem destul de inventivi fara pretentii de artisti, gasim noi ceva.

Nicoleta, noooo,eu ii vreau pe aia originali, de la Unirea daca se poate

Anna, eu nu am nici un test mai special; doar analizele obisnuite.

Uitati fetelor, am gasit confirmarea scrisa ca instinctele mele materne cu privire la muzica clasica au fost si sunt corecte:

http://armonii.blogspot.com/2009/09/muzica-pentru-copii.html

si va mai dau inca o data linkul la acel radio ce il ascultam aici:
http://www.cjpx.ca/cjpx/index.php#

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Aoleu, aveti dreptate. Ia sa mai incercam odata.
una
doua
si cu-a treia

Ultima e cam intunecata, ca era bezna pe scena si n-aveam voie sa bagam blitzul in ochii junioarelor.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 17+

Mergi la inceput

F frumoasa balerina!
Poza a doua e preferata mea!
Felicitari!

Ioana,

Mergi la inceput